Yorumları: 490
Konuları: 26
gözle şahit olmadım ama geveze_22 çinekop ve sarıkanatın çakılı olduğunu söyledi.sabahlarıda çapariyle palamut alınıyormuş.bilgisi olan varsa o taraftan bizleride aydınlatsın.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 158
Konuları: 18
Arkadaşlar şimdi çekmecede bi arkadaştayım barış tanırsın (Kel uğurdayım) eminönü köprüde boğaza bakan tarafta ilk tezgah sahibi hasan abiyi aradım bana sarı kanat ve çinekopun sabah akşam gece her dakka yaptığını söledi sabahları çapariye palamutta atlamış. Ben yaklaşık 1 saat sonra ordayım gelmek isteyen varsa görüşelim orda. Arıyetten köprüde yer kalmadığınıda söledi.
Yorumları: 490
Konuları: 26
hasan sen ne yapıyon orda
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
dün gece giden arkadaşlar köprüde çinekop durumu nedir? gerçi balık başlasa bile hamsi sorunu olacak. ortalıkta adam gibi sağlam iri hamside yok. istavrit yedirmeye çalışacaz sanırım.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
balikoltasi yazdı:dün gece giden arkadaşlar köprüde çinekop durumu nedir? gerçi balık başlasa bile hamsi sorunu olacak. ortalıkta adam gibi sağlam iri hamside yok. istavrit yedirmeye çalışacaz sanırım.
birol bugün saat 2 gibi çıktım..köprüye bakacaktım.eminönünde indim baktım tanıdık arkadaşlar var onlara takıldım..sabahtan balık alınmış balıkları gördüm..çinekop normal boy ve sarıkanat..balık ufak değil..akşama doğru yaopar dedim kaldım biraz..saat 4 gibi 6-7 tane daha balık alındı sarıkanata yakın..8e 8 çapari ile güzel yem aldım..fkat bir vuruş alamadım..o saatten sonrada kimseye balık vurmadı..kıyamet izmarit alındı menekşe pabuç gibi...ama ben hiç ona bakmadım..saat 6 gibi toparlandım...köprüden geçtim..koovalarda 1 -2 çinekop gördüm..gece için hazırlanan çok fazla insan görmedim..herkes toplanıyordu..balık olsa kimse dönmez diye düşünüyorum..ama az bi zaman sonra kalınır gibime geliyor..saygılar..eğer balık olursa heberleşelim..
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Anladım Ozan. Aslında eminönünden gündüz 6-7 balık alındığına göre gece köprünün yapması gerekir. ama başlasa mutlaka 6 gibi millet yerini almış bekliyor olurdu köprüde. geçen sene kasım 10 gibi hatırlıyorum yapmaya başlamıştı köprüde. dediğin gibi başlarsa haberleşelim takılırız yanyana. köprü ozaman zevkli oluyor

selamlar