Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan avı
arkadaşlar buraya yeni üye oldum sizlerden istedigim sazan avında ne tür yemleri kulladıgınız herkese rasgele
Bul
ben sakaryadan uğur biz mısır, ekmek, hamur ve solcan kullanıyoruz.Bide arkadaşlar sizin turna dediginiz balık canlı balıklamı avlanıyo eger oyle ise biz ona burda OKLAMA diyoruz herkese rastgele.....  
Bul
istanbuldan kimse yokmu birlikte balığa gidecek
Bul
emrah agasarlı aramıza hoşgeldiniz bol avlar rastgele ben istanbuldayım ama istanbulda pek balıga cıkmam aslında levregi istanbulda daniyebilecegim yerler var ama cpk zor olasılık anca bi duyum almam lazım ki gidip orada deniyim ama kalenderde çapariyle kamısla istavrit cinekop veya dip oltasıyla izmarit tutarım eger kalendere yakın olan varsa bi sabah gidelim capariyle istavrit tutalım hemde sohbet olur normalde tekneyle istanbul tekirdag arası avlanıyorum ama herzaman gidemiyorum gittimmide ailece gidiyorum herkese rastgele
Bul
emrah78 sazan için en ideal yem mısırmış ben de yeni öğrendim:0507:bir gün önceden mısırları suya koyuyormuşsun ava gideceğin zamanda iyice haşlatıyormuşsun kancaya da 2 tane takıyormuşsun ondan sonra öek sazanları

Ben de deneyecem mısır kafama yattı
Bul
sazanı küspeyle de avlayabilirsin küspeler hazır olarak satılıyor 6 tane iğne tak iğneleri küspenin ucuna tuttur ,iğneyi fazla gömme küspeye dip oltası şeklinde at oltaya bide zil tak ve bekle aynalı sazan varsa mutlaka tutarsın hadi rasgele ...:0507:
Bul
[attachment=530]Emrah
misir lan tutacak san bastan baliklari alistir
2 gun  yemle misira acima bol bol tutacagin yere at ama avlanma
ertesi gun yine at avlanma 3 gun git yemleme ve oltani at balik alisacaktir ve yemledigin yere gelecektir yemledigin zamanda baliga git saat ayni olsun balik alistigindan gelecektir oraya ................
tek misir tek kanca at bekle memnun kalcaksin :0507:Foto benim oglanin sazan da PROF sayilir hehehe Ben deniz agirlikli
Bul
herkese tavsiyelerinden dolayı teşekürler bende yayla avlanıyorum yem olarakta un yağlı civci yemi vanilya ve yumuta kulanıyorun
epeği etkili oluyor sizlerede tavsiye ederim herkese rasgele
Bul
sizlerden birde ne tür bi olta takımı almamı tavsiye edersiniz ne tür bir misina kullanmam gerek tavsiyelerini bekliyorum
Bul
gercektende güzel sözler mısır takıyrouz ama fransadailer özledir yem kullanıyrolar bu yemleri nerdne bulabileceğiz oraları bilmiyorum bakalım adamlar cok deli sazan alıyorlar sevip bırakıyroalar geri bende ayar oluyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan (aynalı sazan) av teknikleri araphüso26 60 23,184 31-05-2012, 10:09
Son Yorum: Avcı Altan
  alabalık sazan acemikaptan 42 7,618 20-07-2009, 22:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  Sazan Avı ve Olta Tavsiyesi ( Yardım ) SinekOltasi 65 13,404 15-04-2009, 14:58
Son Yorum: brösi
  sazan ve bıyıklı balık oltası sciftcan 26 8,199 25-11-2008, 11:01
Son Yorum: fotokopici
  yayın ve sazan avı için bu takım yeterli mi sarıyerli 3 2,449 09-07-2007, 16:30
Son Yorum: sarıyerli
  SAPANCA'DAN 8KG.LIK SAZAN.. turgayasba 17 4,142 11-06-2007, 23:01
Son Yorum: kaya
  Sazan için tavsiye murat.badak 5 4,058 29-11-2006, 22:31
Son Yorum: GÖKSEN
  Sarı boncuk ile sazan avı Weasel 17 8,116 03-10-2006, 11:30
Son Yorum: Weasel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi