Merhaba
Bu sabah 10.30 da Baltalimanındaydım. Balığı geçen günkü gibi kıyıda aradım ve buldum. 0.16 / 0.10 yeşil istavrit çaparisiyle başladım. Birsüre bu çapariyle avlanıp daha sonra daha verimli olacağını bildiğim 0.12/0.10 çapari 50 gr. kurşunlu takımla atmaya başladım. Gündüz balık biraz seyrekti. Akşamüstüne kadar bu ince çapariyle avlandım. Akşamüstü 17.30 gibi balık bollaştı ve irileşti. Bende 0.16/0.10 çapariyi takıp dönene kadar bu takımla avlandım. AKşamüzeri balık güzel yaptı ve zevk verdi. 4 kg. balık ile evin yolunu tuttum. İlk defa banada hamsi geldi 2 adet.
.Rastgele.
Birol bereketli olsun
Bu gün sular hiç hoş değildi devamlı değişken akıntılar vardı en azından 2ye 3 e kadar zate öğleden sonra tekrar lodos çıktı belki kuvvetli akıntıyı kesmiştir akşama doğru bollaşma sebebi olabilir
H.A.R.U.N yazdı:Birol bereketli olsun
Bu gün sular hiç hoş değildi devamlı değişken akıntılar vardı en azından 2ye 3 e kadar zate öğleden sonra tekrar lodos çıktı belki kuvvetli akıntıyı kesmiştir akşama doğru bollaşma sebebi olabilir
Teşekkürler. Baltalimanında da akıntı bir sağa bir sola değişiyordu. gerçi oranın herzamanki hali.akşamda sanki biraz azalır gibi oldu ama yine sağa sola değişen akıntı vardı. birkaç gün öncede böyle akşamüstü bollaşmıştı.
Birol ellerine sağlık,
Boğazda İnce takım kullanmak zordur,
Hakkını vermişsin,,
Afiyet olsun,,,
Teşekkürler. Haklısınız ince takımı maksimum 60 gr. kurşunla koparmadan ileri atıp akıntılı suda 30 metre derinliğe indirmeye çalışmak ayrı bir zorluk.