Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Yorumları: 177
Konuları: 0
daha ne olsun, mis gibi hava birazda tavalık,paylaşım için teşekkürler 
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yinede bereket versin
* Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bu dönem böyle ne tuttuk bereket versin diyorum.Gerence olsun,Ildırı olsun balık çiftliklerinin bölgedeki balıkları cezbedici yanıda yatsınamaz.Arasırada böyle değişik avlaklarıda tanımak lazım.Daha bereketli avlara inşallah afiyet olsun 
Bornova - izmir
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
bahadır güzel stres atmış oldunuz deniz ana tavalık vermiş afiyet olsun rast gele  
not: mamunları buzluğa koy birdahaki avda kullanırsın...
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
azda olsa balık çıkmış stres atmış oldunuz bahadır abi deniz havası ve muhabbetle. Çupralar mercanlar birdahaki sefere inşallah
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Bahadir ben gene yeni motor ile bir balikcilik bekliyordum...sizler merayi degistirmissiniz..olsun degisiklik olmus..
merada suc olmayabilir,bazen cok sakin denizde de balik oynamiyor,bazen o gun balik yemiyor..olsun guzel havada,muhabbet,temiz deniz havasi stres atmissiniz
mamunlar canli ise buzluga koysaydin,birdahaki sefere is yaparlardi(kipir--kipir diyorsun)yazik olmus attiysan
izmirli erdal yazdı:daha ne olsun, mis gibi hava birazda tavalık,paylaşım için teşekkürler Erdal Bey bende teşekkürler ederim.Rasgele...
yalova tatar yazdı:yinede bereket versin Teşekkürler, daha bereketlileri sizlerin olması dileğiyle.Rasgele...
orhanekmekci yazdı:Bu dönem böyle ne tuttuk bereket versin diyorum.Gerence olsun,Ildırı olsun balık çiftliklerinin bölgedeki balıkları cezbedici yanıda yatsınamaz.Arasırada böyle değişik avlaklarıda tanımak lazım.Daha bereketli avlara inşallah afiyet olsun  Teşekkürler Orhan Abi.Haklısınız Allah bereket versin.Bu dönem biraz sakin geçiyor.Ben de tanıma amaçlı avlak değiştirdim.Denemeden bilinmiyor.Rasgele...
bucalıfikret yazdı:bahadır güzel stres atmış oldunuz deniz ana tavalık vermiş afiyet olsun rast gele 
not: mamunları buzluğa koy birdahaki avda kullanırsın... Fikret Abi telekkürler.Stresimizi attık gerçekten.Güzel bir gündü.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
fish or die yazdı:azda olsa balık çıkmış stres atmış oldunuz bahadır abi deniz havası ve muhabbetle. Çupralar mercanlar birdahaki sefere inşallah  Muratcım saolasın.Bizde seferler bitmez  26 Nisanda beraber kırarız balığı inşallah
Albatros-gr yazdı:Bahadir ben gene yeni motor ile bir balikcilik bekliyordum...sizler merayi degistirmissiniz..olsun degisiklik olmus..
merada suc olmayabilir,bazen cok sakin denizde de balik oynamiyor,bazen o gun balik yemiyor..olsun guzel havada,muhabbet,temiz deniz havasi stres atmissiniz
mamunlar canli ise buzluga koysaydin,birdahaki sefere is yaparlardi(kipir--kipir diyorsun)yazik olmus attiysan Faruk abi teşekkür ederim.Değişiklik yaptık bu sefer, görüldüğü gibi pek faydalı olmadı ama stresimizi attık.Bu hafta bizim ordan çok güzel uskumru almışlar  Haberi duyunca biraz daha üzüldüm.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Faruk abi teşekkür ederim.Değişiklik yaptık bu sefer, görüldüğü gibi pek faydalı olmadı ama stresimizi attık.Bu hafta bizim ordan çok güzel uskumru almışlar  Haberi duyunca biraz daha üzüldüm.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
..................................................................................................
Mamunlari buzluga ,canli ise koyacaksin...cikardiginda ne kullandin-kullandin ...tekrar buzluga kesinlikle olmaz.belki biliyorsundur,ama hatirlatayim dedim,ve buzluga giren taze ,canli mamun cok guzel is yapiyor.Arada yemsiz kaldiktan sonra buzlukta yemin olmasi,cok iyi oluyor
Albatros-gr yazdı:Faruk abi teşekkür ederim.Değişiklik yaptık bu sefer, görüldüğü gibi pek faydalı olmadı ama stresimizi attık.Bu hafta bizim ordan çok güzel uskumru almışlar Haberi duyunca biraz daha üzüldüm.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
..................................................................................................
Mamunlari buzluga ,canli ise koyacaksin...cikardiginda ne kullandin-kullandin ...tekrar buzluga kesinlikle olmaz.belki biliyorsundur,ama hatirlatayim dedim,ve buzluga giren taze ,canli mamun cok guzel is yapiyor.Arada yemsiz kaldiktan sonra buzlukta yemin olmasi,cok iyi oluyor
Abi bundan sonra kesinlikle aklımda.Aynı öneriyi Fikret abi de yapmış.Sürekli canlı mamun bulamıyoruz.Teşekkür ederim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
|