Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mordoğan raporu (05/04/2009)
Selam Dostlar ,
Bu hafta Germiyandan farklı bir av yapma isteği ile Mordoğan’lı dostlarım Hakan ve dayısı Hamit abi ile birlikte Mordoğan’da avlanmaya karar verdik.Sabah’ın erken saatlerinde yemlerimizi ve yiyeceklerimizi alarak Mordoğan’da bizi bekleyen Hakan’la buluştuk.Hava harikaydı.Rüzgar yoktu.Sabah 0700 gibi avımıza başladık.Hava ile ters orantılı bir av geçirdik.Maalesef bolca isparoz, bir iki gopez ve mercan dışında bir şey alamadık.RolleyesBi ara Hakan’a baktığımda umudu kesmiş uyuyordu.SiyirdimÖğle üstü gelen şiddetli yağmur ile balıksız geçen avımızı noktaladık.Snifsinf
Yanarım yanarım o güzelim yemlerimize; bir kasa canlı kıpır kıpır mamun gitti.Belkide Germiyandan şaşmamak lazım.En iyi avlak bildiğin avlaktır.
Herkese keyifli av dileklerimle....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
daha ne olsun, mis gibi hava birazda tavalık,paylaşım için teşekkürlerAlkisSeerf
Bul
yinede bereket versinAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu dönem böyle ne tuttuk bereket versin diyorum.Gerence olsun,Ildırı olsun balık çiftliklerinin bölgedeki balıkları cezbedici yanıda yatsınamaz.Arasırada böyle değişik avlaklarıda tanımak lazım.Daha bereketli avlara inşallah afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
bahadır güzel stres atmış oldunuz deniz ana tavalık vermiş afiyet olsun rast geleAlkisSeerf
not: mamunları buzluğa koy birdahaki avda kullanırsın...
Bul
azda olsa balık çıkmış stres atmış oldunuz bahadır abi deniz havası ve muhabbetle. Çupralar mercanlar birdahaki sefere inşallah Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bahadir ben gene yeni motor ile bir balikcilik bekliyordum...sizler merayi degistirmissiniz..olsun degisiklik olmus..
merada suc olmayabilir,bazen cok sakin denizde de balik oynamiyor,bazen o gun balik yemiyor..olsun guzel havada,muhabbet,temiz deniz havasi stres atmissiniz
mamunlar canli ise buzluga koysaydin,birdahaki sefere is yaparlardi(kipir--kipir diyorsun)yazik olmus attiysanSnifsinf
Bul
izmirli erdal yazdı:daha ne olsun, mis gibi hava birazda tavalık,paylaşım için teşekkürler
Erdal Bey bende teşekkürler ederim.Rasgele...

yalova tatar yazdı:yinede bereket versin
Teşekkürler, daha bereketlileri sizlerin olması dileğiyle.Rasgele...

orhanekmekci yazdı:Bu dönem böyle ne tuttuk bereket versin diyorum.Gerence olsun,Ildırı olsun balık çiftliklerinin bölgedeki balıkları cezbedici yanıda yatsınamaz.Arasırada böyle değişik avlaklarıda tanımak lazım.Daha bereketli avlara inşallah afiyet olsunAlkisSeerf
Teşekkürler Orhan Abi.Haklısınız Allah bereket versin.Bu dönem biraz sakin geçiyor.Ben de tanıma amaçlı avlak değiştirdim.Denemeden bilinmiyor.Rasgele...

bucalıfikret yazdı:bahadır güzel stres atmış oldunuz deniz ana tavalık vermiş afiyet olsun rast geleAlkisSeerf
not: mamunları buzluğa koy birdahaki avda kullanırsın...
Fikret Abi telekkürler.Stresimizi attık gerçekten.Güzel bir gündü.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...

fish or die yazdı:azda olsa balık çıkmış stres atmış oldunuz bahadır abi deniz havası ve muhabbetle. Çupralar mercanlar birdahaki sefere inşallah Seerf
Muratcım saolasın.Bizde seferler bitmezSiyirdim26 Nisanda beraber kırarız balığı inşallahSmile

Albatros-gr yazdı:Bahadir ben gene yeni motor ile bir balikcilik bekliyordum...sizler merayi degistirmissiniz..olsun degisiklik olmus..
merada suc olmayabilir,bazen cok sakin denizde de balik oynamiyor,bazen o gun balik yemiyor..olsun guzel havada,muhabbet,temiz deniz havasi stres atmissiniz
mamunlar canli ise buzluga koysaydin,birdahaki sefere is yaparlardi(kipir--kipir diyorsun)yazik olmus attiysanSnifsinf
Faruk abi teşekkür ederim.Değişiklik yaptık bu sefer, görüldüğü gibi pek faydalı olmadı ama stresimizi attık.Bu hafta bizim ordan çok güzel uskumru almışlarMahcupHaberi duyunca biraz daha üzüldüm.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Faruk abi teşekkür ederim.Değişiklik yaptık bu sefer, görüldüğü gibi pek faydalı olmadı ama stresimizi attık.Bu hafta bizim ordan çok güzel uskumru almışlarMahcupHaberi duyunca biraz daha üzüldüm.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
..................................................................................................
Mamunlari buzluga ,canli ise koyacaksin...cikardiginda ne kullandin-kullandin ...tekrar buzluga kesinlikle olmaz.belki biliyorsundur,ama hatirlatayim dedim,ve buzluga giren taze ,canli mamun cok guzel is yapiyor.Arada yemsiz kaldiktan sonra buzlukta yemin olmasi,cok iyi oluyorSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Faruk abi teşekkür ederim.Değişiklik yaptık bu sefer, görüldüğü gibi pek faydalı olmadı ama stresimizi attık.Bu hafta bizim ordan çok güzel uskumru almışlarMahcupHaberi duyunca biraz daha üzüldüm.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
..................................................................................................
Mamunlari buzluga ,canli ise koyacaksin...cikardiginda ne kullandin-kullandin ...tekrar buzluga kesinlikle olmaz.belki biliyorsundur,ama hatirlatayim dedim,ve buzluga giren taze ,canli mamun cok guzel is yapiyor.Arada yemsiz kaldiktan sonra buzlukta yemin olmasi,cok iyi oluyorSeerf

Abi bundan sonra kesinlikle aklımda.Aynı öneriyi Fikret abi de yapmış.Sürekli canlı mamun bulamıyoruz.Teşekkür ederim.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,395 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Çeşme-Germiyan 15-11-2009 Bahadır Sarıca 60 7,767 19-11-2009, 18:58
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Çeşme-Ildır raporu (06/09/2009) Bahadır Sarıca 86 10,809 13-09-2009, 17:42
Son Yorum: efese
  Çeşme-Germiyan raporu [Hafta sonunda balık](29-30/08/2009) Bahadır Sarıca 33 6,685 02-09-2009, 17:55
  Çeşme-Germiyan raporu [Denizin hoş geldin hediyesi](17/05/2009) Bahadır Sarıca 22 4,515 19-05-2009, 18:01
  Güzel bir levrek gecesi(Teşekkürler Tahsin Abi) (13-05-2009) Bahadır Sarıca 47 7,715 18-05-2009, 00:27
  Güzel bir geziydi(Fransa-Paris 01-08/05/2009) Bahadır Sarıca 38 5,185 13-05-2009, 09:29
Son Yorum: bahriyeli
  Çeşme-Germiyan raporu (18/04/2009) Bahadır Sarıca 59 7,280 20-04-2009, 12:31
  Çeşme-Germiyan raporu (11/04/2009)-Hüsran Bahadır Sarıca 29 4,256 15-04-2009, 09:32
Son Yorum: dincobey
  Çeşme-Germiyan raporu (29/03/2009) Bahadır Sarıca 33 5,856 31-03-2009, 14:41

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi