Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
11-04-2009, 20:23
(Son Düzenleme: 10-11-2009, 00:02, Düzenleyen: balıkoltası.)
Malzemeler:
Mayıs göçü zamanı kepçeciden alınmış boğaz çaçası

Yumurta
Ayçiçek yağı
Mısır unu
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Kayıt Tarihi: 12-03-2009
Afiyet olsun Birol
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Kayıt Tarihi: 01-01-2009
Birol afiyet olsun..bu papalina dedigin Ayvalik papalinasimi?
fotolarda super
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
Albatros-gr yazdı:Birol afiyet olsun..bu papalina dedigin Ayvalik papalinasimi?
fotolarda super
Teşekkürler. Evet Faruk Bey araştırmalarıma göre öyle. Çaçanın diğer adı papalinaymış.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
ufuktan26 yazdı:Afiyet olsun Birol
Teşekkürler Ufuk Bey.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
temizlemesi zordur ama gerçekten lezzetlidir,birol birde ızgarasını denemeni tavsiye ederim inan çok lezzetlidir.
bu ara heryerde var hemde çok uygun fiatı.afiyet olsun
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Kayıt Tarihi: 30-06-2006
LeVrEkCi yazdı:temizlemesi zordur ama gerçekten lezzetlidir,birol birde ızgarasını denemeni tavsiye ederim inan çok lezzetlidir.
bu ara heryerde var hemde çok uygun fiatı.afiyet olsun 
Teşekkürler Nihat. Balıkları yıkarken elimle yağlı olduklarını hissettim. Ama boyları ufak olduğundan tava yaptım. Bakalım yarın biraz daha fazla alırsam belki ızgarada denerim.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
Kayıt Tarihi: 06-07-2006
Resimler süper

Birol beni msne ekler misin ?
burhanyurtseven@windowslive.com mesaj atamadım siteden acayip karışık
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Kayıt Tarihi: 12-03-2009
Birol bu çaçanın pişmeden önceki fotosu var mı?
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Kayıt Tarihi: 26-03-2009
Oh Masallah Afiyet Olsun Abicimm cok Güzel Tadı Vardırr.