13-11-2012, 00:55
tebrikler gayet iyi olmuş.orası benim en sevdiğim meralardandır..balık basa basa gelir oltaya..inşllah lüferide koyarsın kovana..rastgele.

Ilk dişli avim(eminönü)
|
13-11-2012, 00:55
tebrikler gayet iyi olmuş.orası benim en sevdiğim meralardandır..balık basa basa gelir oltaya..inşllah lüferide koyarsın kovana..rastgele.
![]() ![]()
13-11-2012, 01:11
Ali bereketli olsun, dişli avınıda başarıyla tamamlamışsın..
Sıradaki gelsinnnn ![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
13-11-2012, 23:25
ALTAYLI yazdı:Aşılydın ammasagol abi ,asiyi cok onceden yaptirmistik ama bu defa tam asi oldu galiba Torik Orhanbaba yazdı:Dişlilerini tebrik ederim Ali kardeşim, afiyet olsun.eyvallah kaptanim insallah senin gibi, torikleride yakalamak kismet olur ANTALYALI07 yazdı:ali siftahını yapmışsın,yanlız aman dikkat bu dişlerin namı taaa buralara kadar geliyor.geçmiş olsun.kazasız belasız avlar dilerim.rastgele. tesekkurler aytekin bizim disliler seni tatmin etmez,sen alismissin kuzulara ![]() Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
13-11-2012, 23:27
Albatros-gr yazdı:Ali ilk disli avin hayirli olsun ..eyvallah abi sirada lufer var insallah ondan sonra kofanada gelir BALIK and OZAN yazdı:tebrikler gayet iyi olmuş.orası benim en sevdiğim meralardandır..balık basa basa gelir oltaya..inşllah lüferide koyarsın kovana..rastgele.ustadim dedigin gibi mera cok guzel iyide av veriyor,bir defada seninle olta sallasam cok sey ogrenecegim kesin. Uzun_ahmet yazdı:Ali bereketli olsun, dişli avınıda başarıyla tamamlamışsın.. tesekkurler ahmet abi siradaki lufer insallah Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
13-11-2012, 23:31
Bereketin daim olsun kardeşim afiyetle
![]()
14-11-2012, 03:05
Ali senin adına dişlileri yakalamana çok sevindim.
hastalığa dikkat et.kronikleşir,bağımlılık yapar,gidemediğinde krize girersin. ![]() normal yaşantını sarsmadan ava devam. ellerine sağlık.
14-11-2012, 11:03
dagistan yazdı:Bereketin daim olsun kardeşim afiyetleteşekkürler abi inşallah sende resimleri kurtarırsında dişlileri paylaşırsın tahsinmersin yazdı:Ali senin adına dişlileri yakalamana çok sevindim. Eyvallah abi hayırlısınla açılışı yaptım.biraz işide kaptım, arkası gelir inşallah Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|