Yorumları: 3,046
Konuları: 26
phnx yazdı:Erol abi yasadigim yer londraya baya uzak Yalova Izmir kadar mesafe var ingiltereye gelirsen basimin ustunde yerin var buyur gel misafirim ol
bereber guzel balik avlariz
sedat cığım kısmet diyelim.görüşmek dileğiyle.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
rapor eski ama karıştırırken buldum ingiltereden gelen bir rapor zarganalar buradakilerden farklı değilmi gagalar kısa belki rapor sahibi sedatın kulakları çınlarda siteye bir göz atar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
bahriyeli yazdı:rapor eski ama karıştırırken buldum ingiltereden gelen bir rapor zarganalar buradakilerden farklı değilmi gagalar kısa belki rapor sahibi sedatın kulakları çınlarda siteye bir göz atar.
evt Ismail..hakikaten gagalar disinda ayni..ama gagalar farkli..daha kisa
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
bahriyeli yazdı:rapor eski ama karıştırırken buldum ingiltereden gelen bir rapor zarganalar buradakilerden farklı değilmi gagalar kısa belki rapor sahibi sedatın kulakları çınlarda siteye bir göz atar.
Albatros-gr yazdı:evt Ismail..hakikaten gagalar disinda ayni..ama gagalar farkli..daha kisa
İlk fotoya bakarsanız gaganın normal boyutta olduğu görülmekte.Avlanan balık naylon poşete konulacak belli.Poşeti delmesin diye gagalar kırılmış.Biz de kırarız..
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Sedat güzel av olmuş tebrikler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
zarganalarda pantolon kemeri gibiymiş süper
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Kardeşim,candan kutluyorum seni.Avların daim olsun.Sevgiler..
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Ahh ah.. şu uskumru boğazda ve marmarada görünmeyeli uzun zaman oldu.. uğramaz oldu artık buralara

yakında lüfer de göremezsek hiç şaşırmam..
Tebrikler bu arada, balıklar harika, hele o kocaman zargana.. kimbilir ne keyifli olmuştur çekmesi
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Biz koca denizde uskumru bulamıyoruz, ingilterede iskeleden dip oltası ile tutuyorlar

işte denizlere bakmazsan düşükecek durum bizimkisi bakarsan düşülecek durum sedatınkisi.
Sevgili arkadaşım süper av olmuş. Avlarınız daim olsun.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
senin zargananın gagası kırılmamış bahriyelim.balık aynı balık.