Yorumları: 6,298
Konuları: 143
murat tekne gerçekten güzel,fiyatta süper,burda çok zor 20 kişilik tekne adam başı 20 den.araştırmak lazım belki denk gelir bizede..hayırlısı
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
sağ olsun kaptanımız 4 5 sefer yer değiştirdi biz balık tutalım diye başkası olsa yapmazdı mazot giderdiye bütün imkanları bizlere sağladıkları için teşekkürler.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
adi bakalım antalya gurubu güzel avlarınızı bekliyoruz.
Yorumları: 44
Konuları: 6
Aytekin bendede sarı belge yoktu bugun aldım. Cumartesi veya pazar günü gelmemde bir sıkıntı yok. eğer pazar günü olursa yanımda bir arkadaş var oda gelecek. Eğer pazar günü olma durumu netleştiğinde o arkadaşı da getirmek isterim.
1978 Antalya\'dan acemi balıkçı adayı Adem
Yorumları: 59
Konuları: 11
aytekin beyciğim çok teşekkür ederim.bu haftasonu organizasyona en başta beni yaz.hanım girip pek gelecek hali yok ama valal ben dünden hazırım.birde tekneyle çıkarsak daha iyi olur kanaatindeyin zira palamut gibi balıklara sırtı çekme olasılığımız olur. sarı avcılık kartı olan arkadaşlardan bir gurup yapmaya özen göstere biliriz.teknecilerden bir sürü kaptan arkadaş var.yeni limandada eski limanda ama çoğunluğunda eski limandan çıktığımızdan orada tekne daha iyi.yalnız dört kişi alıyorlar,sahil güvenlik yüzünden.eğer daha büyük tekne derseniz kaçkişi olcaksa ona göre konuşayım ve ücretini öğreneyim.sizde bu arada özel tekne bulabilir seniz daha iyi olur.birde bizim oltacı turgaydan öğrendim,gazipaşada kamerayla çektiği balık avını gösterdi,akıllara ziyan.millet 5li palamut, mercan çekiyordu.tekne 4 kişi alıyormuş,düşünülürse konuşurum daha büyük tekne varmı sorarım.olmazsa,larada falez balıkçılklada konuşurum oda balık avı turu yapıyordu.seçim sizin neye karar alınırsa saygı duyarım ve bende uyarım.sygılarımla.
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
antalya ya bir tekne yetmiyecek gibi

katılım artıyor
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
antalyadaki üyelerimiz bu hafta sonunu güzel geçireceklere benziyor şimdiden merakla avınızın sonucunu bekliyorum rastgele sizlere
Yorumları: 59
Konuları: 11
aytekin beyciğim eğer tekne düşünüyorsanız bu gün perşembe 2 gün içinde karar vermemiz lazım zira haftasonu tekene bulmak zorlaşır.isterseniz :05364349183 nolu telefondan benimle irtibata geçerseniz neler yapabileceğimizi daha etraflıca konuşuruz.sygılarımla.
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
oguzhan47 yazdı:aytekin beyciğim eğer tekne düşünüyorsanız bu gün perşembe 2 gün içinde karar vermemiz lazım zira haftasonu tekene bulmak zorlaşır.isterseniz :05364349183 nolu telefondan benimle irtibata geçerseniz neler yapabileceğimizi daha etraflıca konuşuruz.sygılarımla.
oguzhan bey aytekin işi dolayısı ile her zaman konuları takip edemiyor mutlaka sizinle gün içinde iletişim kuracaktır.
ilginize teşekkürler.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
oğuzhan abi çok güzel oldu konuya katılmanız yanlız ufak bir sorun var,kundu tarafı iyi balık yapıyor,tekne bulmak zor olur diye düne kadar katılım beklemiştim,ona göre dün akşam kundudan cumartesi günü için 4 kişilik bir tekne ayarladık,o taraftan çıkmadıktan sonra yat limanından kunduya gidişte zaman geçiyor ve balığın saati kaçıyor malumunuz..
şimdi bir alternatif sizinle beraber ademde var yine bizim üyemiz,eğer 2 kişi daha bulabilirsek 1 tekne daha bulmaya çalışırım yanlız şuan itibari ile kundudan çok zor,nasıl yaparız bilmiyorum,gerçekten güzel olacaktı,büyük bir tekne ayarlayalım diyeceğim,kunduda yok öyle bir tekne,iskeleden çıkmak da zaman itibari ile mantıklı değil.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>