13-11-2008, 14:47
aytekin beyciğim çok teşekkür ederim.bu haftasonu organizasyona en başta beni yaz.hanım girip pek gelecek hali yok ama valal ben dünden hazırım.birde tekneyle çıkarsak daha iyi olur kanaatindeyin zira palamut gibi balıklara sırtı çekme olasılığımız olur. sarı avcılık kartı olan arkadaşlardan bir gurup yapmaya özen göstere biliriz.teknecilerden bir sürü kaptan arkadaş var.yeni limandada eski limanda ama çoğunluğunda eski limandan çıktığımızdan orada tekne daha iyi.yalnız dört kişi alıyorlar,sahil güvenlik yüzünden.eğer daha büyük tekne derseniz kaçkişi olcaksa ona göre konuşayım ve ücretini öğreneyim.sizde bu arada özel tekne bulabilir seniz daha iyi olur.birde bizim oltacı turgaydan öğrendim,gazipaşada kamerayla çektiği balık avını gösterdi,akıllara ziyan.millet 5li palamut, mercan çekiyordu.tekne 4 kişi alıyormuş,düşünülürse konuşurum daha büyük tekne varmı sorarım.olmazsa,larada falez balıkçılklada konuşurum oda balık avı turu yapıyordu.seçim sizin neye karar alınırsa saygı duyarım ve bende uyarım.sygılarımla.
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim