tedirgin SaZaN yazdı:hamsinin kekiğin kokusunu aldı geldi mavrış,ay sonuda değil gezdin geldin tatil yorgunluğundan klavyeye el gitmiyor değil mi
Olm bizim ayın 10 u ile 25 i arası kilitdir, gerisi rahat olur bu bir,
ikincisi bu aralar eski sendenim pek tadım yok yani.
Üçüncüsü yazmasamda sürekli takipteyim iyi bak.
LeVrEkCi yazdı:serkan bunu kömür ateşinde denesek nasıl olur acaba
Abi denemekten kimseye bişey olmaz ama kömür ateşinin üzerine koyacak tava bulmak lazım ben şu yaşıma kadar ateşte pişen hiç bir şeyin kötü olduğunu görmedim.
hasansenturk72 yazdı:Artık onuda sen düşün istanbula gelir hazırlatırdım sana
Hasan abi, sen geleceğini 1 gün öncesinden bildir hamsinin her türlüsünden çeşit yapmayanın niki MaVrUşGiL olmasın.
Geçen balıkçımda hamsi kalmadığı ve bende acil balık modunda olduğum için istavritden yana şansımı kullandım ve aynı tarifi onada uyguladım...
Sonuçmu?
Muhteşem oldu sadece zeytin yağını biraz daha fazla koydum ve muhteşem oldu...
Tek handikapı hamsiyi tüm indiriyordum bunda kılçık ayıklama işi kaldı ama değer
2 gündür evde net im olmadığı için anca yüklüyorum...
sirenia yazdı:walla ellerine sağlık mutlaka deneyeceğim
Siz dahil herkes denemeli
yycolak yazdı:allahtan gece görmemişim bunu serkancım.yoksa uykumda karabasanlara garkolurdum.eline sağlık afiyetle.
Abim gece bu resmi ekledikden sonra kaza ara dolabı açtım bi elma vs. yesem diye o günden kalan balıkları görünce bi anda kontrol dışı ilacı ile birlikte götürü verdim
Abim gece bu resmi ekledikden sonra kaza ara dolabı açtım bi elma vs. yesem diye o günden kalan balıkları görünce bi anda kontrol dışı ilacı ile birlikte götürü verdim