Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 Eylül 2009, O-1
yine doyumsuz bir rapor olmuş maşallahınız var bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
blue_zaire yazdı:abi böyle bir kareye ne denilebilir ki helal olsun Alkis

Teşekkür ederim Gulumse .

u_boy yazdı:Serkan bunu daha önce de yazmıştım sizin orda teknenizi ne zaman akıntıya bıraksanız o zaman güzel av yapıyorsunuz.Hiç dikkat ettiniz mi?

Ümit tekneyi akıntıya bırakma olayı yazın yapılmıyor, geceleri etrafta çok ağ var çünkü. Bu sefer oltalar çok sık ağa takılıyor. Mehtaplı gecelerde denenebilir aslında. Ama yazın iş yapar mı bilmiyorum. Yazın daha çok çift kanca ile kayığı sabitledikten sonra oluyor. Belki de yazın geceleri daha çok avlanıldığından. Sular sığ olduğu için yazın gündüz pek balık olmuyor.

Genellikle sonbaharda yapılıyor akıntıya bırakmak, ya da ağustostan itibaren. Ondan da amaç balığın nerde olduğunu bulmak. En azından bizim taraflarda böyle. Ve bu vakitlerde profesyoneller ağlarını daha derinlere atıyorlar. Belki de bundan tercih ediliyor.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
orhanekmekci yazdı:Serkan,sizdede mırmırların maşallahı var Sezai kardeşiminde şansına boylarıda çok iyi Sezaiye selamlar kendisini burada görmek isteriz.Ahtapot dahil diğerler balıklarda harika bereketli av çıkarmışsınız,afiyet olsunAlkisGulumseAlkis

Teşekkür ederim Orhan Abi. Aleykümselam, Sezai'ye mesajını ileteceğim. O da çok meraklı, devamlı internette avlanma şekillerini inceliyor.
Bul
Albatros-gr yazdı:vay Serkan...kirmissiniz baligi..baravoAlkisAlkisAlkis
Hakan hocanin haberi var mi bundan?Siyirdimatapotta iriymis..
afiyet olsun...bu bayram haftasi gecsin..benimde bir aksam mirmira kalmam sart oldu

Teşekkür ederim Faruk Abi, Hakan Hoca ile kısmetse yarın gidiyoruz Gulumse. Dersane telaşından yoğun bir hafta geçirdi. Buyur gel Abi, birlikte avlanırız, güzel olur Gulumse .
Bul
cranium yazdı:Teşekkür ederim Faruk Abi, Hakan Hoca ile kısmetse yarın gidiyoruz Gulumse. Dersane telaşından yoğun bir hafta geçirdi. Buyur gel Abi, birlikte avlanırız, güzel olur Gulumse .
davetin icin tesekkurler Serkan..fakat bayram haftasi biliyorsun....dun bile gitmem bir kacamakti..bende bu haftayi bir cikarayim..ondan sonra
Bul
araphüso26 yazdı:süper bir av her zamanki gibiAlkis serkanada selamlarAlkisGulumse

Aleykümselam, teşekkürler Hüseyin Abi.

MaVrUşGiL yazdı:Serkan güzel iş yapmışsın AlkisAlkis görüntü muhteşem tebrikler.

Teşekkürler Adaşım.

ufuktan26 yazdı:Çok güzel av olmuş.Hele o koca mırmırlar AlkisAfiyet olsun.Seerf

Teşekkürler Ufuk Hocam.

LeVrEkCi yazdı:yine doyumsuz bir rapor olmuş maşallahınız var bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis

Saolasın Nihat Abi. Raporlar konusunda elimden geldiğince açık yazmaya çalışıyorum ve sitenin rapor kurallarına uymaya çalışıyorum. Diğer arkadaşlar da böyle açık yazsınlar ki onlardan birşeyler öğrenelim. Sizlere de rastgele.
Bul
Albatros-gr yazdı:davetin icin tesekkurler Serkan..fakat bayram haftasi biliyorsun....dun bile gitmem bir kacamakti..bende bu haftayi bir cikarayim..ondan sonra

Olur, önümüzdeki hafta gideriz biz gene Gulumse .
Bul
''Mırmırlar resmigeçitte''Smile
Maşallahınız var Serkan bereketli olsun..
Mırmır için canlı teke,boru kurdu,kum kurdu,tavuk göğsü kullandım ama hiç sardalyalı kıbrıs denememiştim.Bir de onu deneyeceğim bakalım buradakilere beğendirebilecekmiyim..[Resim: icon7.gif]

(Serkan konularında ilk mesajında küçük punto harf kullanmayı özellikle mi tercih ediyorsun,bize büyüteç kullandırmaktan zevk mi alıyorsun..Smile
sonra verdiğin cevaplarda normal boy kullanıyorsun..)
Bul
Lakerda yazdı:''Mırmırlar resmigeçitte''Smile
Maşallahınız var Serkan bereketli olsun..
Mırmır için canlı teke,boru kurdu,kum kurdu,tavuk göğsü kullandım ama hiç sardalyalı kıbrıs denememiştim.Bir de onu deneyeceğim bakalım buradakilere beğendirebilecekmiyim..[Resim: icon7.gif]

Teşekkür ederim Mehmet Abi. Yanlış anlama sardalyalı kıbrıs mırmır için değildi, daha çok levrek ağırlıklı atıldı, olur de belki de bir lüfer gelir diye Gulumse . Arkadaşım Sezai daha çok liman balıkçılığı yapıyor, o denemek istedi. Tavuk göğsü bizim buralarda pek iş yapmıyor, birkaç sefer ben de denedim. En verimlisi boru kurdu. Kum kurdu (biz trihia diyoruz) ise müthiş iş yapıyor, ama fiyatı biraz pahalı ve kancaya takmak biraz zahmetli. Mamun ise olmazsa olmazlardan.
Bul
serkan elinize sağlık görüntülerin maşallahı var afiyet olsun rast gele.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,522 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,954 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,720 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  13 eylül turna avı kovboy 5 1,694 15-09-2011, 13:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  24 Eylül Cankurtaran rusan 28 4,474 28-09-2010, 22:48
Son Yorum: eşref sürek
  levrekci 18-11-2009 LeVrEkCi 48 6,504 03-02-2010, 11:25
Son Yorum: fotokopici
  2009 un son avı orhanekmekci 49 5,883 04-01-2010, 20:23
Son Yorum: orhanekmekci
  17/12/2009 Raporu thunderbolt 60 7,367 24-11-2009, 01:15
Son Yorum: ilerya
  levrekci ne tutar :) 6-10-2009 LeVrEkCi 50 6,580 11-10-2009, 00:50