Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22-9-09 levrekciden bayram kutlaması
Teşekkürler Nihat,gayet mantıklı.O çapariye gelen 4 zarganayı tekneye aldığında seyret ortalığı Siyirdimsudan teker teker alıp ipeği kurtarıyorsun herhalde..
( ''aygroup'' Ahmet bey'e de teşekkürler..)
Bul
Nihat tebrikler. Balıklar güzel, yemek güzel, çizimler güzel AlkisAlkisAlkis. Teşekkürler paylaşım için .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Nihat ,bayramada yine guzel balik almissin..tebrikler...
baligin biri gitmis,afiyet olsun..digeri de yakin zamanda kardeslerini bulur da,buzlukta cok beklemez insallahAffet
su ipek caparisi,benimde dikkatimi cekti...onu motor ile sirti yaparak cekiyorsun,kesin..peki o kostekler ana bedene dolanmiyor herhalde...tek ipek cekmekten cok daha mantikli bence de...Ahmet abi,Nihat ikinizede ,benden de tesekkurler..76
rastgele
Bul
aynı palamut çeker gibi tek tek ipeklerden zarganalar çıkartılıyor ve bende karışır dedim ama hiç karışma olmuyor arkada kurşun olmadıgı için dönme karışma olmuyor,bazen ipek bedene takılıyor ama oda nadiren oluyor.ahmet abi ayrıntısını paylaşacaktır zaten.
bizim orada çıgır oldu bu iş ben 3 zarganayı tekneye aldıgımda yan teknedeki komşum şaşırdı kaldı Gulumsebabamda takımı öylece teknede bırak dedi eniştesine hava yapacakmış Siyirdim
ben şimdi 2 taraftan 5 şerli zargana çaparisi yapıp gezeceğim Gulumse
bu ara turuncu ipeğe güzel zargana geliyor,sarı ve koyu turuncuya gelmiyor açık turuncu iyi balık alıyor.
Bul
Nihat işin kolayını bulmuşsun vallahi.
Şaka bir yana levreği kapmışsın yine.Tebrikler Alkis
Afiyetle de götürmüşsünSeerf
Bul
Gene ipe dizmişsin paşaları Nihat'ımAlkis
Bayramı boş geçirmemişsin.Afiyet olsun.RastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:aynı palamut çeker gibi tek tek ipeklerden zarganalar çıkartılıyor ve bende karışır dedim ama hiç karışma olmuyor arkada kurşun olmadıgı için dönme karışma olmuyor,bazen ipek bedene takılıyor ama oda nadiren oluyor.ahmet abi ayrıntısını paylaşacaktır zaten.
bizim orada çıgır oldu bu iş ben 3 zarganayı tekneye aldıgımda yan teknedeki komşum şaşırdı kaldı Gulumsebabamda takımı öylece teknede bırak dedi eniştesine hava yapacakmış Siyirdim
ben şimdi 2 taraftan 5 şerli zargana çaparisi yapıp gezeceğim Gulumse
bu ara turuncu ipeğe güzel zargana geliyor,sarı ve koyu turuncuya gelmiyor açık turuncu iyi balık alıyor.
tesekkurler Nihat...daha ipek ile sirti yapmadim... ise bununla baslasam daha mantikli galiba...
Bul
balıklar harika..tebrik ederim.
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
abi supersin eline sağlık çaparide 10 numara valla super fikir.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nihat...daha ipek ile sirti yapmadim... ise bununla baslasam daha mantikli galiba...
faruk abi tshirtlerin içine katayım 1 paket ipek istersen,orada varmı ipek?hatta takımını yapıp gönderebilirim 5 köstekli.

teşekkürler arkadaşlar saolun GulumseSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,467 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,322 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  Bayram bereketi 2 -09/11/2011 makineci 22 3,379 12-11-2011, 20:50
Son Yorum: makineci
  Bayram arİfe,sİ erdekli yücel 21 4,188 03-12-2009, 11:17
Son Yorum: mariner8