25-12-2009, 19:21
super bır av gunu olmus şeytan oltasıda tam şeytan işi cok guzel devanı dılıyorum bol avlar.
Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009
|
25-12-2009, 19:21
super bır av gunu olmus şeytan oltasıda tam şeytan işi cok guzel devanı dılıyorum bol avlar.
25-12-2009, 19:25
Tropheus yazdı:super bır av gunu olmus şeytan oltasıda tam şeytan işi cok guzel devanı dılıyorum bol avlar. Teşekkürler Sedat. Şeytan oltası gece avlarında çok verimli bir olta. Daha bereketlileri sizlerin olsun. Sabah at-çek de yaptım ama talep olmadı. Senin sahteler de çok güzel. Yaza geldiğinde denemelisin buraları...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
25-12-2009, 20:09
[quote=kasap100]Dediğin gibi güzel denk geldi Orhan abi. Tahsin abi bir yandan balığı çıkartıyor, diğer yandan gözü oltada...Usta olmak kolay değil. Öğreniyoruz
![]() Daha bereketlileri sizlerin olsun. Biraz daha zamana ihtiyacın var hayırlısıyla bottunla ne paşalar alacaksın ![]()
Bornova - izmir
25-12-2009, 21:05
Tebrikler Tahsin ve Bahadır bey,video çekimi de çok başarılı arka arkaya iki av güzel denk gelmiş.
Arka planda gökyüzü görüntüsüne bakılırsa av gün ağarırken gerçekleşmiş galiba.. ''Şeytan oltası'' konusunda sormayı unutmuştum ; yem olarak kullandığınız hamsi,sardalya herneyse bütün olarakmı iğneye takılıyor parça olarakmı ?
25-12-2009, 21:10
Tebrik ederim, harika olmuş. Videodaki kepçe tam sazanlık Afiyet şeker olsun.
![]() ![]()
25-12-2009, 21:23
Harika av gerçekleştirmişsiniz
![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
25-12-2009, 22:55
ellerinize sağlık daha bereletli avlara
![]() ![]()
25-12-2009, 23:14
Bahadır sen bu gece avını iyice sevdin anlaşılan Tahsin'in aşısı tuttu sende ustalaştın ve biz keyifli avlarınıza alışmaya başladık. Umarım çok daha keyifli avlarınızı görürüz. Çok güzel paylaşım için teşekkürler hele avsız geçen bu günlerde ilaç gibi
25-12-2009, 23:55
tebrikler. çok güzel bir paylaşım olmuş.ellerinize sağlık.
26-12-2009, 00:04
tebrikler valla ne güzel av olmuş havanın soğunu bile unutturmuştur videoda iki levreğin gelişide çok güzel keşke o an suda başka oltalar olsaymış çekmeye yetişemeyecekmişiniz bereketli olsun rastgele.
yem işini bende merak ettim bütün olarakmı takıyorsunuz yoksa fleto kesipmi bir ara resimli paylaşırsanız sevinirim yemin oltaya takılışını selamlar. ![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|