Yorumları: 7,271
Konuları: 96
19-09-2011, 20:44
(Son Düzenleme: 19-09-2011, 20:47, Düzenleyen: ufuktan26.)
Güzel raporun için teşekkürler Bahadır.Keyifle okudum.Yine güzel bir av yapmışsınız. 
Kıyıdan 3 lü çapari ile avlanıyorduk ama siz işi abartmışsınız kardeşim.  Tekne ileçeşitli denemeleri yapmak , yeni yöntemler bulmak balık yakalama şansımızı artıyor elbette. Levrekler de sizi kırmamış ,oldukça iyiler.Bu arada silikonların arasında 2 tane yamashita var.Onlar iş yaptımı?
Daha iri ve bollarına rastgele
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT] ![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930) [/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 675
Konuları: 91
bahadır abi anlatımın fevkaladeydi.teşekkürler..daha verimli keşiflerde bulunmanız dileklerimle.. e sonra da bizmle sonuçları paylaşmanı tabi ki gene bekliyoruz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu çaparilerin hzırlarını dechatlon mağazasında gördüm,çeşit çeşit yapmışlar.levrek çaparisi,palamut çaparisi,lüfer çaparisi gibi takımlar iyi güzelde yanlışlıkla 30 lu gezen bir sürüye girerde 5 tane 3 kg luk yapıştımı tebliğ aşılmış o balıklar zarar görmüş olacaklardır bu bakımdan çapari işi bana göre değil ve tercih etmiyorum.sonuçta amaç çok balık tutmak değil iyi avlar yapmak.
bunun dışında yapılan organizasyon hazırlıklar ve sonuç harika ve özendirici olmuş.ben yinede bu ikilinin çapari değilde tekli ama değişik rapala ve çeşitlilikle daha güzel işler yapmasını tercih ediyorum 
ikinizede şapka çıkarılır harika işler yapıyorsunuz ve örneksiniz.teşekkürler.rastgele 
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
blue_zaire yazdı:Tebrıkler bahadır abi.İnşallah daha buyuklerıne denk gelırsınız
Sevgili Fevzi,
Teşekkür ederiz. Daha keyifli avlar sizlerin olsun.
Sevgi ve selamlarımla...
Not: Sezon geliyor. At-çek takımlarını beraber deneyelim
maxtar yazdı:Deneme başarılı geçmiş.. Gıpta ile baktım.... Sizler sayesinde bizimde öürenme isteğimiz kabarıyor. Tebrikler ve Devamlarını da mutlaka bekleriz. Afiyet olsun. 
Sevgili Metin,
Böyle bir istek ve arzu yaratabildiysek ne mutlu. O zaman rapor amacına ulaşmıştır. Teşekkür ederiz. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...
yycolak yazdı:Balıkçılık demek yenilik demek,tebrik ediyorum.Afiyetle kardeşim. 
Sevgili Yalçın abicim,
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Gittin buralardan,özleştik. Murat'ı kandırabilirsek bir organizasyon yapalım. Kendine iyi bak, rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
albatros41 yazdı:tebrikler yeniliğe açık olmak lazım tabii yeni tekniklerinizi merakla bekliyom.
Sevgili Korhan,Görüşüne katılıyorum. Öğretici hiç bitmiyor.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi, tek kelime ile süper iş çıkarmışsınız buradan balıkta muhabbetde süper görünüyor daha iri ve keyiflilerine

Sevgili Serkan,
Çok keyifli bir av geçirdik. Paşalarla buluşmak sevgili ile bulaşmak gibi 
Daha keyifli avlar sizlerin olsun dostum.
Sevgi ve selamlar...
Salih Reis yazdı:Bahadırcım süper bir paylaşım
cumartesi günü bende sırtı denemesi yaptım bir tane 700-800 grm civarında sinarit dışında birkaç hanos, levrek denk gelmedi. özbek liman ağzına levrek tutulduğunu duymuştum bizim oraların istapı da sizlerden geldi.
Tebrikler,
Bir gün Tahsin abimizi de alıp beraber çıkalım ne dersin. 
Sevgili Salih Reis,
Beğenmene sevindim. Avlak gerçekten verimli. Sinarit çıkması da güzel bir haber. İnşallah daha irileri kısmet olur. Rastgele.
Tahsin abi ile beraber güzel bir av yapalım. Sizden haber bekliyor olacağım. Görüşemek üzere.
Sevgi ve selamlarımla...
araphüso26 yazdı:azmine hayranım dostum..bir şeye taktınmı sonuna kadar gidiyorsun.. bu silikon işini dahada geliştireceğine eminim.. paşalarda harika..daha büyük ve bollarına
Sevgili Arap,
Bahsettiğin özellikleri senden aldığımı düşünüyorum   Bir gün sizin tatlı su avlarınızda sizlerle aynı ortamı paylaşmak en büyük dileğim. Güzel yorumun için ayrıca teşekkürler Arabım.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
ufuktan26 yazdı:Güzel raporun için teşekkürler Bahadır.Keyifle okudum.Yine güzel bir av yapmışsınız.Kıyıdan 3 lü çapari ile avlanıyorduk ama siz işi abartmışsınız kardeşim. Tekne ileçeşitli denemeleri yapmak , yeni yöntemler bulmak balık yakalama şansımızı artıyor elbette. Levrekler de sizi kırmamış ,oldukça iyiler.Bu arada silikonların arasında 2 tane yamashita var.Onlar iş yaptımı?
Daha iri ve bollarına rastgele 
Sevgili Ufuk Hocam,
Biz teşekkür ederiz. Valla Fransız amca bizden daha çok abartmış  Biz 4+1 deneyelim dedik o bile botta zor oluyor, 2+1'e düşeceğiz. Aman hocam nazar değirmeyin  
Yamashita lardan bir tanesini taktım kollara. Ama maalesef başarılı olmadı. Ama olmayacak değil. İlerideki maçlara bakacağız. 
Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
maceratorr yazdı:bahadır abi anlatımın fevkaladeydi.teşekkürler..daha verimli keşiflerde bulunmanız dileklerimle.. e sonra da bizmle sonuçları paylaşmanı tabi ki gene bekliyoruz 
Sevgili Rıfat,
Beğenmene sevindim. Umarım tüm amatör dostlara faydası olur. Öğreti bitmiyor, umarım değişik denemelerle gene birlikte oluruz.
Sevgi ve selamlarımla...
LeVrEkCi yazdı:bu çaparilerin hzırlarını dechatlon mağazasında gördüm,çeşit çeşit yapmışlar.levrek çaparisi,palamut çaparisi,lüfer çaparisi gibi takımlar iyi güzelde yanlışlıkla 30 lu gezen bir sürüye girerde 5 tane 3 kg luk yapıştımı tebliğ aşılmış o balıklar zarar görmüş olacaklardır bu bakımdan çapari işi bana göre değil ve tercih etmiyorum.sonuçta amaç çok balık tutmak değil iyi avlar yapmak.
bunun dışında yapılan organizasyon hazırlıklar ve sonuç harika ve özendirici olmuş.ben yinede bu ikilinin çapari değilde tekli ama değişik rapala ve çeşitlilikle daha güzel işler yapmasını tercih ediyorum
ikinizede şapka çıkarılır harika işler yapıyorsunuz ve örneksiniz.teşekkürler.rastgele  
Sevgili Nihat,
30 lu gezen sürü ile karşılaşıp, 5 tane 3 kg lık aldığımızda(ki takımın bunu alabileceğini hiç sanmıyorum) bizde keyifle yakala&bırak yaparız. Amaç yöntemi denemekti. Tabii ki amacımız çok balık tutmak değil, zaten amacımız hiçbir zaman da bu olmadı. Gerçek amatörlerin ava ve avına bakış açısının saygı çerçevesinde olması gerektiğini hep söylemişimdir.
Teşekkür ederiz. Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
Yorumları: 1,190
Konuları: 12
Tebrikler Bahadır,bende seninkine benzer takım hazırlamıştım fakat deneme fırsatım olmadı,en kısa zamanda deneyeceğim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
muratı bulursak kandırmak kolayda görünmüyor bu günlerde.gerçi sende arada bir görünüyorsun.valla özledim.araya bir şeyler kıstıralım.havalar daha fazla soğumadan. 
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bahadır hocam güzel bir av yöntemi bulmuşsunuz.Tebrikler.Tebliğe uyulduğu sürece ,vicdana kulak verildiği sürece benim açımdan uygundur.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
|