Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silikonlu Levrek Çaparisi
Güzel raporun için teşekkürler Bahadır.Keyifle okudum.Yine güzel bir av yapmışsınız.Alkis
Kıyıdan 3 lü çapari ile avlanıyorduk ama siz işi abartmışsınız kardeşim.Gulumse Tekne ileçeşitli denemeleri yapmak , yeni yöntemler bulmak balık yakalama şansımızı artıyor elbette. Levrekler de sizi kırmamış ,oldukça iyiler.Bu arada silikonların arasında 2 tane yamashita var.Onlar iş yaptımı?
Daha iri ve bollarına rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bahadır abi anlatımın fevkaladeydi.teşekkürler..daha verimli keşiflerde bulunmanız dileklerimle.. e sonra da bizmle sonuçları paylaşmanı tabi ki gene bekliyoruz Smile
Bul
bu çaparilerin hzırlarını dechatlon mağazasında gördüm,çeşit çeşit yapmışlar.levrek çaparisi,palamut çaparisi,lüfer çaparisi gibi takımlar iyi güzelde yanlışlıkla 30 lu gezen bir sürüye girerde 5 tane 3 kg luk yapıştımı tebliğ aşılmış o balıklar zarar görmüş olacaklardır bu bakımdan çapari işi bana göre değil ve tercih etmiyorum.sonuçta amaç çok balık tutmak değil iyi avlar yapmak.
bunun dışında yapılan organizasyon hazırlıklar ve sonuç harika ve özendirici olmuş.ben yinede bu ikilinin çapari değilde tekli ama değişik rapala ve çeşitlilikle daha güzel işler yapmasını tercih ediyorumGulumse
ikinizede şapka çıkarılır harika işler yapıyorsunuz ve örneksiniz.teşekkürler.rastgele AlkisSeerf
Bul
blue_zaire yazdı:Tebrıkler bahadır abi.İnşallah daha buyuklerıne denk gelırsınızAlkis

Sevgili Fevzi,
Teşekkür ederiz. Daha keyifli avlar sizlerin olsun.
Sevgi ve selamlarımla...

Not: Sezon geliyor. At-çek takımlarını beraber deneyelimWink

maxtar yazdı:Deneme başarılı geçmiş.. Gıpta ile baktım.... Sizler sayesinde bizimde öürenme isteğimiz kabarıyor. Tebrikler ve Devamlarını da mutlaka bekleriz. Afiyet olsun. Alkis

Sevgili Metin,
Böyle bir istek ve arzu yaratabildiysek ne mutlu. O zaman rapor amacına ulaşmıştır. Teşekkür ederiz. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...

yycolak yazdı:Balıkçılık demek yenilik demek,tebrik ediyorum.Afiyetle kardeşim.AlkisSeerf

Sevgili Yalçın abicim,
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Gittin buralardan,özleştik. Murat'ı kandırabilirsek bir organizasyon yapalım. Kendine iyi bak, rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

albatros41 yazdı:tebrikler Alkisyeniliğe açık olmak lazım tabii Alkisyeni tekniklerinizi merakla bekliyom.Smile

Sevgili Korhan,Görüşüne katılıyorum. Öğretici hiç bitmiyor.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi, tek kelime ile süper iş çıkarmışsınız Alkis buradan balıkta muhabbetde süper görünüyor Seerf daha iri ve keyiflilerine Seerf
AlkisAlkis

Sevgili Serkan,
Çok keyifli bir av geçirdik. Paşalarla buluşmak sevgili ile bulaşmak gibiWink
Daha keyifli avlar sizlerin olsun dostum.
Sevgi ve selamlar...

Salih Reis yazdı:Bahadırcım süper bir paylaşım

cumartesi günü bende sırtı denemesi yaptım bir tane 700-800 grm civarında sinarit dışında birkaç hanos, levrek denk gelmedi. özbek liman ağzına levrek tutulduğunu duymuştum bizim oraların istapı da sizlerden geldi.

Tebrikler,

Bir gün Tahsin abimizi de alıp beraber çıkalım ne dersin. Seerf

Sevgili Salih Reis,
Beğenmene sevindim. Avlak gerçekten verimli. Sinarit çıkması da güzel bir haber. İnşallah daha irileri kısmet olur. Rastgele.
Tahsin abi ile beraber güzel bir av yapalım. Sizden haber bekliyor olacağım. Görüşemek üzere.
Sevgi ve selamlarımla...

araphüso26 yazdı:azmine hayranım dostum..bir şeye taktınmı sonuna kadar gidiyorsun.. bu silikon işini dahada geliştireceğine eminim.. paşalarda harika..daha büyük ve bollarınaAlkis

Sevgili Arap,
Bahsettiğin özellikleri senden aldığımı düşünüyorumGulumseWink Bir gün sizin tatlı su avlarınızda sizlerle aynı ortamı paylaşmak en büyük dileğim. Güzel yorumun için ayrıca teşekkürler Arabım.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
ufuktan26 yazdı:Güzel raporun için teşekkürler Bahadır.Keyifle okudum.Yine güzel bir av yapmışsınız.Kıyıdan 3 lü çapari ile avlanıyorduk ama siz işi abartmışsınız kardeşim.Gulumse Tekne ileçeşitli denemeleri yapmak , yeni yöntemler bulmak balık yakalama şansımızı artıyor elbette. Levrekler de sizi kırmamış ,oldukça iyiler.Bu arada silikonların arasında 2 tane yamashita var.Onlar iş yaptımı?
Daha iri ve bollarına rastgele Seerf

Sevgili Ufuk Hocam,
Biz teşekkür ederiz. Valla Fransız amca bizden daha çok abartmışSiyirdim Biz 4+1 deneyelim dedik o bile botta zor oluyor, 2+1'e düşeceğiz. Aman hocam nazar değirmeyinBoboWink
Yamashita lardan bir tanesini taktım kollara. Ama maalesef başarılı olmadı. Ama olmayacak değil. İlerideki maçlara bakacağız.Gulumse
Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...

maceratorr yazdı:bahadır abi anlatımın fevkaladeydi.teşekkürler..daha verimli keşiflerde bulunmanız dileklerimle.. e sonra da bizmle sonuçları paylaşmanı tabi ki gene bekliyoruz Smile

Sevgili Rıfat,
Beğenmene sevindim. Umarım tüm amatör dostlara faydası olur. Öğreti bitmiyor, umarım değişik denemelerle gene birlikte oluruz.
Sevgi ve selamlarımla...

LeVrEkCi yazdı:bu çaparilerin hzırlarını dechatlon mağazasında gördüm,çeşit çeşit yapmışlar.levrek çaparisi,palamut çaparisi,lüfer çaparisi gibi takımlar iyi güzelde yanlışlıkla 30 lu gezen bir sürüye girerde 5 tane 3 kg luk yapıştımı tebliğ aşılmış o balıklar zarar görmüş olacaklardır bu bakımdan çapari işi bana göre değil ve tercih etmiyorum.sonuçta amaç çok balık tutmak değil iyi avlar yapmak.
bunun dışında yapılan organizasyon hazırlıklar ve sonuç harika ve özendirici olmuş.ben yinede bu ikilinin çapari değilde tekli ama değişik rapala ve çeşitlilikle daha güzel işler yapmasını tercih ediyorumGulumse
ikinizede şapka çıkarılır harika işler yapıyorsunuz ve örneksiniz.teşekkürler.rastgele AlkisSeerf

Sevgili Nihat,
30 lu gezen sürü ile karşılaşıp, 5 tane 3 kg lık aldığımızda(ki takımın bunu alabileceğini hiç sanmıyorum) bizde keyifle yakala&bırak yaparız. Amaç yöntemi denemekti. Tabii ki amacımız çok balık tutmak değil, zaten amacımız hiçbir zaman da bu olmadı. Gerçek amatörlerin ava ve avına bakış açısının saygı çerçevesinde olması gerektiğini hep söylemişimdir.
Teşekkür ederiz. Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...

Bul
Tebrikler Bahadır,bende seninkine benzer takım hazırlamıştım fakat deneme fırsatım olmadı,en kısa zamanda deneyeceğimAlkis
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Ufuk Hocam,
Biz teşekkür ederiz. Valla Fransız amca bizden daha çok abartmışSiyirdim Biz 4+1 deneyelim dedik o bile botta zor oluyor, 2+1'e düşeceğiz. Aman hocam nazar değirmeyinBoboWink
Yamashita lardan bir tanesini taktım kollara. Ama maalesef başarılı olmadı. Ama olmayacak değil. İlerideki maçlara bakacağız.Gulumse
Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...

Sevgili Rıfat,
Beğenmene sevindim. Umarım tüm amatör dostlara faydası olur. Öğreti bitmiyor, umarım değişik denemelerle gene birlikte oluruz.
Sevgi ve selamlarımla...

Sevgili Nihat,
30 lu gezen sürü ile karşılaşıp, 5 tane 3 kg lık aldığımızda(ki takımın bunu alabileceğini hiç sanmıyorum) bizde keyifle yakala&bırak yaparız. Amaç yöntemi denemekti. Tabii ki amacımız çok balık tutmak değil, zaten amacımız hiçbir zaman da bu olmadı. Gerçek amatörlerin ava ve avına bakış açısının saygı çerçevesinde olması gerektiğini hep söylemişimdir.
Teşekkür ederiz. Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...

inan bu takım bunu yapabilir bahadır senin geçmişte yaptıklarından sonra videoda 30 balığın 2 kişiye düşen payını düştükten sonrasını zevkle salacağından eminim bende zevkle seyrederim de bunu kaç kişi yapar ben cevap bulamıyorum ne yazıkki.aynı şey palamut çaparisi içinde geçerli tut 100 kanca takım at farzet 50 si doldu ki dolar hatta 100 üde dolar gitti tebliğ.istanbul sarayburnunda 50 li lüfer çaparisiyle geziliyor ve dolduran oluyor yine gitti tebliğ.çapariye snır konulması bence şart ya çapariye sınır koy ya 5 kg sınırını 50 kilo yap.yani ya nesli koru ya bitirBabysevgiler.Seerf
Bul
muratı bulursak kandırmak kolayda görünmüyor bu günlerde.gerçi sende arada bir görünüyorsun.valla özledim.araya bir şeyler kıstıralım.havalar daha fazla soğumadan.Alkis76
Bul
bahadır hocam güzel bir av yöntemi bulmuşsunuz.Tebrikler.Tebliğe uyulduğu sürece ,vicdana kulak verildiği sürece benim açımdan uygundur.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,289 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,957 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,833 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,322 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 8,110 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,955 27-02-2013, 00:37
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,717 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,170 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek Hikayeleri Bahadır Sarıca 37 6,391 05-01-2012, 13:31
Son Yorum: Lakerda
  Silikonlu(kefal sahtesi) sırtı takımı Bahadır Sarıca 49 19,143 20-12-2011, 17:11
Son Yorum: tunakaya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: