Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalik tutkusu
Yaban Avcisi yazdı:Tebrikler güzel paylasim.Sonraki avlarinizda bol sanslar,rast gele.

Selamlar.

İyi dileklerinize çok teşekkürler...
Sevgiler...
Bul
ahmet abim teşekkürler kıymet bilenmi var cennetimizi cehenneme çeviriyoruz ne yazıkki.
Bul
SerenaY66 yazdı:ahmet bey hoşgeldiniz.sizden alabalık konusunda değerli bilgilerinizi inşallah zamanla paylaşırız.çok sevdiğim ama bir türlü avına gidemediğim alabalığı tutup o zevke ulaşmayı çok isterim.
teşekkürler.

İlker Bey...
Bence insan isterse her şeye zaman ayırabilir.Bunun için sadece aşk ile sevmek yeterli.Eğer severseniz , imkanlar ölçüsünde ,ama az da olsa yönelebilirsiniz bu işe....Bizim sizlerden bir üstünlüğümüz yok...Sadece bu işi çok seviyoruz...
Sevgiler...
Bul
ustam61 yazdı:Öncelikle bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için Teşekkür ederim.
Biryerde okumuştum. ve "hıh yalanın babası" demiştim."HAYATINDA BİR KEZ ALABALIK YAKALAYAN BAŞKA BALIK YAKALAMAKTAN ZEVK ALMAZ"diyordu yazıda.Gerçekten alabalık yakalamak kadar zevkli,ustalık isteyen bir hobi tanımıyorum.Doğal alabalık olmasada göletin yerlisi olmuş(en az 10 yıldır aynı göletde )bir alabalık yakalamıştım.İnanın onu kıyıya çekinceye kadar yaşadıklarımın anlatılması hele hele yazıya dökülmesi imkansız gibi bir şey.

Sayın Hayrettin Bey...
Gayet tabii olarak bilmeyen kişi ne demek istediğimizi anlayamaz..Bu merakın içine düşene kadar...
Size şöyle bir örnek vereyim...
Ben 13 yaşlarından beri su altı-su üstü- kara avcılığı olarak tüm türkiyede avlanıyorum.Halen de bu işe devam etmekteyim.Herhalde avlamadığım balık veya başka tür hayvan yoktur.İnsanın yapısı gereği daima daha ileri gitmek istediği için bizler en zoruna ,en ulaşılmaza doğru hedef tayin ettik.Ona da ulaştık.Daha ileri bir hedef bulduk .Ona da ulaştık.Sonunda bu uslanmaz hırsımızı tatmin edecek ulaşılması en zor hedef olarak Alabalık avcılığında karar kıldık.
Sizin gölde yakaladığınız balık mutlaka çok değerlidir.Ama o türlerin yakalanınca dışarı fazla sıçradığını sanmıyorum.Bizim tuttuklarımız daha iğneye yakalanır yakalanmaz 2-3 metre havaya fırlıyor.Suya düşüyor.Bir daha zıplıyor.Zaten çok sık çalılıklar olan bir arazi.Düşünün artık....
Daha sonra yayınlayacağım resimleri takip ederseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınıza eminim...
Sevgilerimle....
Bul
Hayrettin Bey ....
Daha sonra dikkatimi çektiği için özür dilerim...Memleketiniz olan Çankırı tüm ilçeleri ile ve özellikle Şabanözü ile son seneye kadar, çok uzun zamanlar av yaptığım bir bölgedir.Bende çok müstesna bir yeri vardır..
Çankırılı olduğuınuzdan dolayı bir kere daha sevgiler....
Bul
ahmet abi her zaman kullandığın meps kaşık falan kulanılacağı yer değişebilir meps ve kaşıkların fotosunu eklersen hoş olacakRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ahmet abi her zaman kullandığın meps kaşık falan kulanılacağı yer değişebilir meps ve kaşıkların fotosunu eklersen hoş olacakRose

Hüseyin kardeşim...
İsteğinle ilgili resimli bir yazı hazırladıktan sonra alabalık avcılığında yazdığım bölüme eklerim...
Sevgiler...
Bul
Seerftebrikler ahmet abi bereketli olsun güzel bir av ve harika bir doğa suyun berraklığı bile bi başka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:Seerftebrikler ahmet abi bereketli olsun güzel bir av ve harika bir doğa suyun berraklığı bile bi başka.

Teşekkürler Murat Kardeşim...
Dediğin gibi her şey çok güzel o yerlerde....Yanımızda hiçbir zaman su almıyoruz.Gerektiğinde dereden içiyoruz.
Sevgiler...
Bul
Ahmet abi paylaşım için teşekkürler..sitede bir alabalıkçının olması ne kadar güzel..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,383 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,330 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 6,150 08-09-2010, 19:48
  Alabalık av raporlarımız....... aygroup 52 7,220 23-08-2010, 01:38
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 7,019 04-08-2009, 00:23