Yorumları: 25,969
Konuları: 290
kasap100 yazdı:Abi bundan sonra kesinlikle aklımda.Aynı öneriyi Fikret abi de yapmış.Sürekli canlı mamun bulamıyoruz.Teşekkür ederim.
Sadece buzluga koyarken,kutusu ile koymuyorum...marketlerde satilan ufak yiyecek posetleri var..onlara koyuyorum,agzini guzelce bagliyorum,diger buzlukta bulunan yiyeceklerle,ne bir temas oluyor,nede bir koku olusuyor...nede evde yenge mirildaniyor

UNUTMA,,,kutusu ile koydun,yandin
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Albatros-gr yazdı:Faruk abi teşekkür ederim.Değişiklik yaptık bu sefer, görüldüğü gibi pek faydalı olmadı ama stresimizi attık.Bu hafta bizim ordan çok güzel uskumru almışlar
Haberi duyunca biraz daha üzüldüm.Mamunlar yağmuru da yiyince denize saldık.Balıklar bir daha ki sefere büyüsün diye.Aklıma gelmedi buzluğa koymak.Ama bundan sonra koyacağım, verimli oluyor mu?Rasgele...
..................................................................................................
Mamunlari buzluga ,canli ise koyacaksin...cikardiginda ne kullandin-kullandin ...tekrar buzluga kesinlikle olmaz.belki biliyorsundur,ama hatirlatayim dedim,ve buzluga giren taze ,canli mamun cok guzel is yapiyor.Arada yemsiz kaldiktan sonra buzlukta yemin olmasi,cok iyi oluyor
Albatros-gr yazdı:Sadece buzluga koyarken,kutusu ile koymuyorum...marketlerde satilan ufak yiyecek posetleri var..onlara koyuyorum,agzini guzelce bagliyorum,diger buzlukta bulunan yiyeceklerle,ne bir temas oluyor,nede bir koku olusuyor...nede evde yenge mirildaniyor
UNUTMA,,,kutusu ile koydun,yandin
Aman abi

Bu öneri en önemlisiydi, yoksa hanımla papaz olurduk.Zaten balığı sevmez.Saolasın
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
temiz hava güzel muhabbet bereket versin bahadır abi tebrikler

alperburdur yazdı:temiz hava güzel muhabbet bereket versin bahadır abi tebrikler

Teşekkür ederim Alper dostum.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rasgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Denizin kokusu,havası bile yetiyor bazen.Tebrikler
ufuktan26 yazdı:Denizin kokusu,havası bile yetiyor bazen.Tebrikler
Teşekkürler Ufuk hocam.Denizde olma tutkusu bir başka

Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rasgele...
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Bahadır kısmet diyelim bir sonraki avının daha bereketli geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
eşref sürek yazdı:Bahadır kısmet diyelim bir sonraki avının daha bereketli geçmesini dilerim rastgele
Teşekkür ederim Eşref Bey.Bereketli av dileklerimle, rasgele...
Yorumları: 265
Konuları: 12
bahadır abi ne güzel pazarını gecirmişsin çarşaf gibi deniz mis gibi hava sonradan bozmuş ama olsun yinede tavalık çıkarmıssın afiyet olsun .artık balıkları 26 nisanda tutacagız inşallah
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!
BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
Bahadır az olsun, balık ve temiz hava olsun. Bereketli olsun. Daha bollarına inşallah. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]