Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.Yarı Zargana
hocam zargana harika tebrik ederimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Hocam, balıklar muhteşem Alkis tebrik ederim.
Yanlız o zargana ayrı bir şey, az daha zorlasa kılıç balıklığına terfi edecekmiş Siyirdim
bu arada zarganayı hiç tanımayan ve gözlükle dalmış birisi bu zarganayla karşılaşırsa baya bi şoklardı heralde. Düşünsenize dışarıda 1 metre suda ne gibi görünürdü Bobo
Teşekkürler Serkan.Hakikaten bu zarganalardan daha önce başka meralarda yakalamıştım yine Finike de.Balığın gelişinde başka bir güzellik var.
Suda gören arkasına bakmadan topuklar sanırım.Siyirdim

orhanekmekci yazdı:Ufuk hoca,mümkün olursa birde tekne avı deneGulumsetatilde iyi çeşitli av yaptınAlkisafiyet olsunSeerf

Valla abi tekne olsa çok iyi olacak.Geçmiş yıllarda bir kaç kere çıkmıştım güzel balık almıştım o zaman.Allah nasip ederse almayı düşünüyorum ileride.Seerf
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Ufuk Bey. Zargana tek kelimeyle müthiş. Kılıç balığı gibi olmuş Smile
Levreklerde de şu yamashitayı da çalıştırıp Türkiyede bir ilke imza atın derim Smile Hatta böyle iri zargana varsa o bile atlar bence.
Rastgele.

Ben de onu merak ediyorum Birol.Balık olursa kesin alır diye düşünüyorum.

Birol bu yamashitaları nasıl bağlıyoruz.Düğüm nasıl olacak?
Bul
Tebrikler hocam,bereketli olsun.Zargana muhteşem gerçekten.Faruk kaptanın dediği gibi ben de onu yem yapmazdım bana göre de çok lezzetli bir balık..
Bul
Emrah77 yazdı:Hocam balıklar güzel gözüküyor...Tebrikler...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...

Teşekkürler Emrah.

bahriyeli yazdı:tebrikler ufuk hocam tatiliniz yine istediğiniz gibi balıklı ve neşeli geçiyor devamını dilerim.gözüm zarganada kaldı bu büyüklükte zarganayı ben çeksem heralde bir hafta kendime gelemem paylaşım için teşekkürler rastgele.AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler İsmail.Bu büyüklükte çok leşim vardıHappy

bucalıfikret yazdı:hocam eline sağlık tatilin güzel geçmiş zarganada büyükmüş afiyet olsun rast gele..AlkisSeerf

Teşekkürler FikretSeerf
Bul
aygroup yazdı:Ufuk...

Çok güzel görüntüler...Ona zargana deyip hakaret etme...Mubarek kılıç balığı gibi...Ben onu çekmenin zevkini düşündüm....Harika birşey olmalı...

Ellerine sağlık...

Ahmet abi teşekkürler.Evet balığın kıyıya alınışı süper zevkli.Mübarek havada uçuyor sanki Seerf

Albatros-gr yazdı:hocam supersin,guzel bir tatil yapiyorsun,bu arada guzel ve cesitli balik avlarinida ihmal etmiyorsun..
gelelim baliklara ..hepsi cok guzel//fakat o zargana muhtesem...Nihat lufer yemi cikar demis,ondan kac tane..fakat bosver abi...acaip lezzetli bir balik,sen onun hesabini soruverSeerfafiyet olsun

Teşekkürler Faruk.Yem yapmak hakaret olur bu balığa yahu Smile
Dediğin gibi lezzetli ve müthiş fosfor deposu.Sana katılıyorum Seerf
Bul
doktor yazdı:Ufuk hocam maşallah güzel tatil yapıyorsunuz balıkçının tatilide böyle olur tabiiki zarganaya gelince maşallah o ne öyle Ahmet abinin dediği gibi kılıç balığı gibi mübarek çekmesi ne zevkli olmuştur ama tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız bereketli olsun saygılar.Alkis76

Teşekkürler Eren.Güzeldi vallahi.Seerf

ilerya yazdı:.
ufuk ağabey tebrik ederim,
aldığınız zargana muhteşem ötesi bir güzellik,
ben dahil çok kişinin gıpta ile baktığını sanıyorum,,
ellerinize sağlık,,
.

Teşekkürler Niyazi.Daha büyüklerini tutman dileğiyle Seerf
Bul
kadem yazdı:guzel zargana . Tebrikler.
Teşekkürler Kadem kardeşim.

araphüso26 yazdı:hocam zargana harika tebrik ederimAlkis

Hüseyin teşekkürler kardeşim.
Bul
Lakerda yazdı:Tebrikler hocam,bereketli olsun.Zargana muhteşem gerçekten.Faruk kaptanın dediği gibi ben de onu yem yapmazdım bana göre de çok lezzetli bir balık..

Mehmet abi teşekkür ederim.Bence de zaten lüferle burun buruna gelseler ne olur bilemem Siyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Ben de onu merak ediyorum Birol.Balık olursa kesin alır diye düşünüyorum.

Birol bu yamashitaları nasıl bağlıyoruz.Düğüm nasıl olacak?

Rapala düğümü uygun olur bence.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29/09/2016 zargana avı. doktor 25 2,076 09-10-2016, 21:40
Son Yorum: doktor
  uskumru ve zargana avim phnx 39 6,272 30-11-2011, 20:41
Son Yorum: yycolak
  29-09-2010 zargana /zıpkın ile ispendek avım doktor 32 6,527 04-10-2010, 22:13
Son Yorum: TOLGA34
  Baracuda ve Zargana ufuktan26 21 4,519 30-07-2010, 23:37
Son Yorum: bucalıfikret
  Zargana avı 2-3 Lakerda 39 6,295 14-10-2009, 17:05
Son Yorum: Lakerda
  Zargana avı Lakerda 45 9,236 10-10-2009, 10:42
Son Yorum: bahriyeli
  19-09-2009 - zargana ilerya 17 4,162 26-09-2009, 01:10
Son Yorum: yycolak
  23 KASIM KAVAK ZARGANA Boğaziçi 27 4,273 27-11-2007, 23:54
Son Yorum: Can ARSLAN
  Zargana avı-Çiftlikköy Lakerda 16 3,171 12-10-2007, 22:19