Yorumları: 3,283
Konuları: 164
off mis gibi istavritler...bence istavrit balığı en lezzetlilerin başında geliyor..lüfer çinekop tan ayrı tutuyorum bu balığı..mezgitte süper ama çok yediğinde bıktırıyor..hepsi güzel işte .....ellerine sağlık abi..bizim kıyılarda istavrit bitti açıklarda tekneler alıyor..izmaritlerde kıyıladı.zarganalar cirit atıyor.. lüfer de yakında yüz gösterir diye umut ediyorum..çok güzel olmuş ellerine sağlık mehmet ab..saygılar..rastgele..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
yycolak yazdı:Maşallah Mehmet Abicim.
Çeşit toparlanmaya başlamış.
Körfezin çeşidi belli olmaz.
Zamanında kalkan ve 3kglık kırlangıçlar bile tuttuğum olmuştu körfezde.
Hemen beylik bir sözü ekleyeyim Yalçın;
Nerdeeeee o eski günler....
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
Ne rapala bilirdik,ne silikon ne de makina-kamış takımı..Kendi yapımımız klasik yemli veya klasik zokalı el oltaları eşliğinde Marmara tüm bereketini sunardı bizlere..
Sağlıcakla kal..
doktor yazdı:Mehmet abim bereketli olsun güzel balıkçılık yapmışsınız afiyet olsun saygılar.
Güzel diyorsan öyle olsun Doktor
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
.Mezgit ve istavrite talim..
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun tavalıklar çıkmış...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Teşekkür ederim Emrah..
u_boy yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Mehmet abi.Tebrikler
Teşekkürler..
andrail gail yazdı:Mehmet abi cok güzel bir av olmuş bu arada Karamürsel tarafında arkadaşlar mırmır almaya başlamışlar
Önümüz Eylül,Karamürsel kadar olmasa da yakında burada da başlar Osman.Biz de bekliyoruz,mırmır zamanı gece iskele muhabbeti bir başka oluyor..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
BALIK and OZAN yazdı:off mis gibi istavritler...bence istavrit balığı en lezzetlilerin başında geliyor..lüfer çinekop tan ayrı tutuyorum bu balığı..mezgitte süper ama çok yediğinde bıktırıyor..hepsi güzel işte .....ellerine sağlık abi..bizim kıyılarda istavrit bitti açıklarda tekneler alıyor..izmaritlerde kıyıladı.zarganalar cirit atıyor.. lüfer de yakında yüz gösterir diye umut ediyorum..çok güzel olmuş ellerine sağlık mehmet ab..saygılar..rastgele..
Teşekkür ederim Ozan,lüferi dört gözle beklediğini biliyorum..Bu defa tekneden güzel video çekimleri(detaylı) bekliyor ve bereketli bir sezon diliyorum..
Yorumları: 795
Konuları: 8
Güzel bir av olmuş mehmet abi. Afiyet bal şeker olsun.....
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Tebrikler Mehmet kaptan

demek çeşit başlamış hadi rastgeleyin
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Harika bir av olmuş Abi

Doğrusu ağzımın suyu aktı , ben de bayılırım istavrite

Afiyetler olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
çıtır tavalıklar gelmiş mehmet abi bereketli ve afiyet olsun

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.