Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr`in intikami
kasap100 yazdı:Aynen abicim tavada götür sen onları....
Offff offff demeden geçemeyeceğim...
Canım çekti şimdi..Afiyet olsunSeerf
tesekkurler Bahadir...
oflama ya..sizin taraflarda daha cok var..indir botu Orhan abinin meraya....tabii once kendinden izin almayi unutmaSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:cok tesekkur ederim Nedim..guzel sozlerin icinSeerf
kalamar sahteleri boyle oluyor ne demekse....dedigin gibi tipleri bozuk,sanirim suda hareketler yapsin diye bu tipteler..hatta birinde dikkat edersen burun altinda agirlik t var..
sizlerede rastgele

Evet Abi dikkatimi çekmişti . Herhalde aksiyonunu bozmayacak şekilde hesaplanmıştır . Çünkü sahteler üzerinde herhangi bir modifikasyona firmalar karşı çıkıyorlar . Kendileri ağırlık yerine hammaddesi daha ağır olan bir malzeme seçmiyorlar Hadiordan Gerçi bizim buralarda da sahtelerin daha alındıktan hemen sonra gagaları kısaltılıp içine enjektör ile su basarlar Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Evet Abi dikkatimi çekmişti . Herhalde aksiyonunu bozmayacak şekilde hesaplanmıştır . Çünkü sahteler üzerinde herhangi bir modifikasyona firmalar karşı çıkıyorlar . Kendileri ağırlık yerine hammaddesi daha ağır olan bir malzeme seçmiyorlar Hadiordan Gerçi bizim buralarda da sahtelerin daha alındıktan hemen sonra gagaları kısaltılıp içine enjektör ile su basarlar Siyirdim
insanimizin bulduruslarina diyecek bir sey yok sadece alkislanirAlkisSiyirdim
Bul
faruk abi epey bilenmişsin kalamarlara belli Siyirdim bereketli olsun denizin en lezzetli besinini almışsınız darısı başımıza Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
faruk bence senin balıklara bunlar saldırmamış saldıranları bul Siyirdimşaka biryana gerçekten güzel avolmuş eline emeğine sağlık yunus girdimi balıkişi bitmiştir afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
fish or die yazdı:faruk abi epey bilenmişsin kalamarlara belli Siyirdim bereketli olsun denizin en lezzetli besinini almışsınız darısı başımıza Seerf
Tesekkurler Murat...pek bilendim denilemez..bakma konu basligina..lezzetini ozledimSiyirdimBobosizlerede rastgele
bucalıfikret yazdı:faruk bence senin balıklara bunlar saldırmamış saldıranları bul Siyirdimşaka biryana gerçekten güzel avolmuş eline emeğine sağlık yunus girdimi balıkişi bitmiştir afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
tesekkurler Fikret...
haklisin saldirganlar sadece bunlar degil..daha icerde cok var onlardan..kismetse devami gelecek.. sizlerede rastgele..yunus konusunda hemfikirim
Bul
Evet Abi yunus sevimli balık ama küçük balıkları akya gibi kıyıya sürüklemiyor Snifsinf Denizin ortasında çevirip sürülerin icabına bakıveriyorlar Siyirdim Boğazda yunus gördüğümde bile balık iştahım azalıveriyor.Bu yüzden akyaların artması kıyı avcılığı için çok faydalı olur Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
fish or die yazdı:faruk abi epey bilenmişsin kalamarlara belli Siyirdim bereketli olsun denizin en lezzetli besinini almışsınız darısı başımıza Seerf

Murat'ım bak aklın gene besin kısmında kaldı....
Kolestrol abi, kollestrol.SiyirdimHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
thunderbolt yazdı:Evet Abi yunus sevimli balık ama küçük balıkları akya gibi kıyıya sürüklemiyor Snifsinf Denizin ortasında çevirip sürülerin icabına bakıveriyorlar Siyirdim Boğazda yunus gördüğümde bile balık iştahım azalıveriyor.Bu yüzden akyaların artması kıyı avcılığı için çok faydalı olur Affet
kesinlikle katiliyorum Nedim..dogruSeerf
kasap100 yazdı:Murat'ım bak aklın gene besin kısmında kaldı....
Kolestrol abi, kollestrol.SiyirdimHappy
SiyirdimHappyHappy
Bul
kalamarlar çok güzel ustam tebrik ederim salatasinı çok da severim rast gele bol avlar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr kiyi balikciligi Albatros-gr 17 2,086 11-06-2015, 21:25
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr P.a.R.a.G.a.T. Albatros-gr 23 4,498 06-09-2014, 14:26
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,998 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,808 28-12-2013, 20:57
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,822 06-09-2013, 00:33
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,639 25-07-2013, 01:36
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,120 30-12-2012, 23:17
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 8,136 17-11-2011, 16:01
  Mercanlarin intikami ve kurnaz filtre Albatros-gr 54 7,943 21-04-2009, 21:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi