dede yazdı:tebrikler güzel av olmuş eline emeğine sağlık
çok teşekkür ediyorum saygılar..
boranmursel yazdı:helal olsun denemeli allah daha bollarını versin inşallah
inşallah dostum teşekkür edrim..saygılar.
ALTAYLI yazdı:Ooooo harika bir av günü yaşamışsın tebrik ediyorum. Üzerine bir de süslenmişsiniz olay tamamlanmış. İşte bu anlar biz amatörün en keyifli anlarıdır. Allah içinize sindirsin. Afiyet ve bereketle.
abi çok teşekkür edrim...böyle süslemezsem içim rahat atmiyor..hemen ogün işi bitirmeme lazım..saygılar sunuyorum..
bucalıfikret yazdı:ozan elinize sağlık güzel balık almışsınız afiyet olsun rast gele.
fikret abi teşekkürler saygılar...
Albatros-gr yazdı:Ozan guzel bir balikcilik olmus...
afiyet olsun..
bir baligi kacirmak ,1 kg vermek ha..bu guzel....deniyecegim...bende de fazla kilolar var....
bir dahakine daha da bollarina insallah
rastgele
evet abi aynen denemelisin şöyle güzel bir balığı kaçırman lazım..ama istemeden kaçıracaksın..ben kadar kilolu değilsin..104 düm,103 olmuşum..saygılar teşekkürler..
ozoca51 yazdı:çok güzel av.ellerine sağlık.
sağolasın dostum saygılar,sevgiler..
yalova tatar yazdı:ozi seni kıskandım şimdi resimler harika o lüferde şahane senin mutfaktaki sofrada güzel .
geleyim eleştiriye benimde kafa kıyak ekiple yaptık bu akşam resimleri yüklücekti .resimlerde bi senin camda gözlükçü reklamı var .bide hasanın bi tane resmini vermişsin. tekneninde boy ve en resimlreinide ekle bende arıyorum bi tane tekne boğazda avlanan iki tane var ykın yakına onun gibi araştırma yapsın hasan selam ve sevgilerle
teşekkürler abicim..tamam hallederiz bu konuyu yeterki sen iste..güzel tekne içinde yanmar motor var.güzel yol alıyor..saygılar..
yycolak yazdı:Ellerin dert görmesin Ozancım.Güzel av olmuş,afiyetle.
sağolasın yalçın abicim.saygılar..
rasgelebalık yazdı:Valla süper görüntüler. Bu görüntülere heralde en fazla ben sevinmişimdir. Afiyet olsun.
DEvamı gelir inşallah.
Saygılar.
inşallah devamı gelir..balık bir noktada kıyıdan almak zor..balığın olduğu noktada çok hareketli,vapurları tekneleri kontrol etmekten,dalgalarla mücadele etmekten adamın beyni dönüyor..inşallah devamı gelir..saygılar..
bahriyeli yazdı:bereketli olsun ozan süper olmuş süper masanın güzelliğide dayanılmaz tabaktan bir istavrit kaptım mideye indirdim haberin olsun:bobo
özlediğin avları neşeyle bereketle yapman dileğiyle rastgele
abi o zaman sanada afiyet olsun bitane neden aldınki zaten ben yiyemedim o balıkları..rakıyı yere koymuştum sadece 1 duble aldım gerisi kırıldı iştahım kesildi..böyle bir güzel sofranın tadını kaçırdım..çok kötü oldu..inşallah bidaha olmaz..saygılar.sevgiler..teşekkürler..
levend yazdı:Sonaşama dahada güzel olmuş afiyetolsun
teşekkürler levend bey..saygılar..
Mehmet ERGÜL yazdı:Ozan bey paylaşım için teşekkürler, boğazda balığın yine hareketlenmeye başlamış olması sevindirici
ben teşekkür ederim..saygılar..
LeVrEkCi yazdı:son resmi ben aldım kardeşim,
kurallara aykırıydı ben alayım şerefine saklayayım afiyet şeker olsun
tamam abi senin canın sağolsun.lafımı olur..yeterki sende kalsın...saygılar..