Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Melanur show
Maşallahın var FarukAffetbirazda bu tarafa yolla şunları dolapcı beygiri gibi dönüp duruyorum buralardaSiyirdimbereketli avlarının devamına inşallah.Afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallahın var FarukAffetbirazda bu tarafa yolla şunları dolapcı beygiri gibi dönüp duruyorum buralardaSiyirdimbereketli avlarının devamına inşallah.Afiyetler olsunSeerf

Senin yerin her zaman ayrıdır Abim.İstediğin kadar dolan yine tavalıklar vardır.76
Bul
yycolak yazdı:Senin yerin her zaman ayrıdır Abim.İstediğin kadar dolan yine tavalıklar vardır.76
Sözüm sırtı için,melanur lezzetli balık uzun süredir tavamda yok.Şükür yemlide tavalık cıkıyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Sözüm sırtı için,melanur lezzetli balık uzun süredir tavamda yok.Şükür yemlide tavalık cıkıyorSeerf

Sen nasıl olsa bulursun Abim.Azıcık gayret yeter.Alkis76Wink
Bul
faruk abi 1.5 saatte yemeklikler hazır maşallah,eline sağlık güzel bir av olmuş,melanurların boyları gerçekten çok güzel,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
abi benim melanurlarım nerede?Siyirdimunuttun galiba. alacağın olsun...Happy
tebrikler. ilk fırsatta ben de sirtiye gideceğim. şu dersler bi bitsinSmile . özledim melanur çekmeyi...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
super otesi av olmuş tebrikler abim.AlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Faruk abi tam melanur show olmuş AlkisAlkisAlkis. Valla büyük bir hayranlıkla seyrettim fotoğrafları. Bir buçuk saatte harika balıklar AlkisAlkisAlkis. Ercan Abi'nin (ALTAYLI) taktiği çok iyiymiş, buralarda çok iş yapacağa benziyor. Benden de bir teşekkür Ercan Abi'ye, ne de olsa hafta sonu bende deneyeceğim .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
orhanekmekci yazdı:Maşallahın var FarukAffetbirazda bu tarafa yolla şunları dolapcı beygiri gibi dönüp duruyorum buralardaSiyirdimbereketli avlarının devamına inşallah.Afiyetler olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi..
ayip ettin abi,istedigin kadar gondereyim..gorunuste bizde cok,sadece boy olarak ne boy istiyorsun,hep buyukleri isteme de...Siyirdim
sen Ercan abinin sirti olculerini yap,birde kursunsuz sal,devaminda biraz calkantili deniz uzerinde,ufak bir sahte(4-5 lik) ile gez...taslik merada..kesin vardir oralarda da
rastgele
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi 1.5 saatte yemeklikler hazır maşallah,eline sağlık güzel bir av olmuş,melanurların boyları gerçekten çok güzel,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
tesekkurler Aytekin,cok az saatte cok guzel balik oldu,ender rastlanir bir durum ..
sizlerede rastgele
naxos 5 yazdı:abi benim melanurlarım nerede?Siyirdimunuttun galiba. alacağın olsun...Happy
tebrikler. ilk fırsatta ben de sirtiye gideceğim. şu dersler bi bitsinSmile . özledim melanur çekmeyi...
balikciya balik verilmez,hakaret olur....Siyirdim
bende sana hakaret etmek istemem..
hakikaten melanurun cekmesi cok zevkli,dun buyuk boylarda makina sarmiyordu...kolum koptu..
merayi sizlere soyledim...hadi bakalim
ratsgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tropheus yazdı:super otesi av olmuş tebrikler abim.AlkisAlkisAlkis
tesekkurler Sedat..cok guzel ve zevkli bir av oldu..
sizlerede rastgele..
hadi artik sende bulus su pasa ile...unuttuk sanmaSiyirdim
cranium yazdı:Faruk abi tam melanur show olmuş Alkis. Valla büyük bir hayranlıkla seyrettim fotoğrafları. Bir buçuk saatte harika balıklar AlkisAlkisAlkis. Ercan Abi'nin (ALTAYLI) taktiği çok iyiymiş, buralarda çok iş yapacağa benziyor. Benden de bir teşekkür Ercan Abi'ye, ne de olsa hafta sonu bende deneyeceğim .
tesekkurler Serkan..
Ercan abiye ne kadar tesekkur etsek azdir...
sizde deneyin,merayi biliyorsunuz,soyledigim yer..
iyi netice alacaginiz kesin..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,606 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  Bucalılardan menekop show bucalı Murat 43 6,470 20-12-2012, 09:48
Son Yorum: bucalı
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,162 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,967 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Kalamar show Albatros-gr 57 8,189 24-08-2010, 14:37
Son Yorum: Albatros-gr
  Yine sirti,yine melanur Albatros-gr 77 12,223 17-05-2010, 14:00
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye karagöz ve melanur (2) bucalıfikret 20 5,260 10-07-2008, 16:40
Son Yorum: bucalıfikret
  modada balık show fotokopici 15 3,021 06-07-2007, 23:29
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi