Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık av raporlarımız.......
bucalıfikret yazdı:ahmet abi öncelikle geçmiş olsun güzel yerleri keşvetmişsin balıklarda harika tebrikler afiyet olsun rast gele.AlkisSeerfAlkisSeerf

Teşekkürler sevgili Fikret..

Sevgiler..
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkistebrikler Ahmet bey.Balık tutmak bir yana bu cennetten köşeleri gezmek bir başka zevk.ikisi birleştiğindeyse çok daha değişik bir duygudur bilirim."bir kez alabalık yakalayanın gözü başka balığı görmez" sözü çok doğru bir sözdür.ama her yerde yok doğal alabalık.bizlerle paylaştığınız için tekrar teşekkürler.AlkisSeerf

İlgine teşekkürler Hayrettin Ustam...

Her zaman dediğim gibi...Yıllar boyu tutmadığım balık avlamadığım hayvan kalmadı..En son doyum noktasının Alabalık avcılığında olduğuna karar verdim.40 yıldır yaptığım bu işe doyamadan gideceğim..

Sevgiler...Selamlar...
Bul
turna yazdı:Sizi canı gönülden kutlarım, araba+ motor, çadır ver elini türkliye, bir zamanlar bir ara bende böyle tek başıma böyle dolandım ama iş çok riskli vazgeçtim, iki kişiden aşağı olmaz, bende kara avıda var tüfek yanımda ama, bazen işe yaramıyor kuru ağırlık oluyor. Ufacık bebe gelip seni tehdit ediyor şimdi köye haber veririm seni döverler diye, jandarmayı aramak için cep bile çekmiyor.

Mehmet Bey...

İlginize teşekkürler...

Tabii çok açık olan bir görüş farklılığımız var...Kendimde bir işi yapmaya yetki gördüğüm andan itibaren beni engelleyecek bir kişi veya topluluk daha bu güneş sisteminde oluşmadı.Bu konuda jandarmaya falan hiç ihtiyaç duymadım.Telefon çekmesi de önemli değil.

Tek başıma olmanın beni ormanda en güçlü duruma getirdiğini çok önceleri farkettim.Tabii ki yeterli donanım ile hukuki ve teknik bilgiye de sahip olunca..

Ayrıca bugün bir şekilde veya tehdit ile yasal hakkından korku ile feragat eden kişinin ,yarın asla vazgeçemeyeceği bir hakkını nasıl savunacağı da merak konusu olmalıdır.

Lütfen sözlerimi öneri veya naçizane tavsiyem olarak olarak ele alın..,

Büyüklerimin bir sözünü çok severim..

ORMANDA YAŞIYORSAN AYIYA BULAŞMAYACAKSIN....Happy

Buradaki ayı kim mi...??????????????Siyirdim

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Hüsocuğum...

HappyBizim düşünce tarzımız hiç bir zaman anlaşılamayacak galiba..Tüm insanlar tanınmak veya meşhur olmak için uğraşırken bizler inadına tanınmamaya uğraşıyoruz.

Sen tanınmış olmanın zararlarını ve insan özgürlüğünü ne kadar kısıtladığını her halde bilmiyorsun..Özellikle ben bunun çok zararını gördüm...Nayirolamaz

Bulunduğum yerde adımı kullanarak esnafı dolandırmaya kalkan mı istersin,arkadaşım olduğunu söyleyip nerelere gittiğimi soranlar mı...Daha neler neler..

Motorun yerini bulmak için çok uğraştım.Yollarda denemeler yaptım..Gerçekten çok iyi oldu..

Haa..Aklıma geldi..Gittiğim bölgelerin birinde Eskişehir Anadolu üniversitesinden bir grup rezervasyonu için, balık çiftliği sahibi bir dostum yardım istemişti.Gelen 70 kişiye seni sordum.Hiçbiri seni tanımıyormuş..HappyAma ben sanki sende ordaymışın gibi ağırladım hemşerilerini..

Kırklarelinde ala varsa da çok ufakları ve az sayıda olması lazım..Çünkü çok insan gidebilen yerde bu balık olmaz..Alabalık meraları aynı define haritaları gibi gizlidir..Alkis

Sevgiler...
iyide güzel abim şimdi demişsinki sizler resim ekliyorsunuz meşhur olmak istiyorsunuz yada ben öyle anlamışım.. inan öyle bir niyetim yok.. öyle olsa internet ortamında tüm sitelerde paylaşımlarım olurdu..sadece burada var..anadolu üniversitesindekiler beni tanımaz belki uzunu tanırlar ben osmangazi üniversitesi tıp fak. çalışıyorum..demekki daha meşhur olamamışım..hemşeriilerimi ağırladığın içinde ayrıca teşekkür ederim..Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Görüntüler de balıklar da herşey harika Ahmet abi. Tebrikler.
Sazanları özledim...
Bul
araphüso26 yazdı:iyide güzel abim şimdi demişsinki sizler resim ekliyorsunuz meşhur olmak istiyorsunuz yada ben öyle anlamışım.. inan öyle bir niyetim yok.. öyle olsa internet ortamında tüm sitelerde paylaşımlarım olurdu..sadece burada var..anadolu üniversitesindekiler beni tanımaz belki uzunu tanırlar ben osmangazi üniversitesi tıp fak. çalışıyorum..demekki daha meşhur olamamışım..hemşeriilerimi ağırladığın içinde ayrıca teşekkür ederim..Rose

Hayır Sevgili Hüso..

Galiba demek istediğimi tam anlatamadım.

Sözlerimde seni veya başkasını hedef alarak yazmadım.Sadece insanlar genelde tanınmak meşhur olmak isterler.Meşhur olanlara özenirler diye belirttim.Konunu seninle veya resim gönderenler ile alakası yok.Sadece bizim rahatsızlığımız bu..

Resim ekleyince mecburen tanınıyorsun.Sen tanınmak için yapmıyorsun ama herkes seni tanıyor.Seni soran olmayabilir ama geçen seneden bu yana o kadar insan geldi ki buraya....Yani misafir başımızın üstünde ama...Art niyetli olan çok insan var..Tanınmamak daha cazip geliyor.Anlamak için benim yerimde olman gerek..

Öğrencilerin seni tanımaması da normal.Her biri başka yerden gelmiş oraya..Eskişehirden gelince ben karşımda sen varmış kabul ettim..O konuda da şaka yapmak istemiştim..Bu alınganlık ta sana hiç yakışmıyor..HappyBen seni hep gülerken hayal ediyorum..Happy

Seni seviyorum canım Hüsom..Seerf
Bul
SinekOltasi yazdı:Müthiş bir ortam. harikulade... ellerinize sağlık.

Teşekkürler Sevgili Burhan..

Selamlar..
Bul
drasty41 yazdı:tebrikler ahmet bey afiyetler olsun yabani alabalğın tadıda başka bişeye benzemez doğrusu...AlkisSeerf

Teşekkürler Recep Bey..

Dediklerinize aynen katılıyorum..O özel tadı alabilen kişiler çok şanslıdır..

Sevgiler..
Bul
Albatros-gr yazdı:doganin icinden gelen guzel raporlarini ozlemisik Ahmet abi..Alkis
tekrar hosgeldin..Seerf
ufak kazalar icin gecmis olsun..Affet
alabaliklar cok guzel,afiyet olsun..
boyle guzel avlarinin devamini dilerim
rastgele

Sevgili Faruk...

Ben de sizleri özlemiştim..İyi dileklerine çok teşekkürler..İmkan olduğunca yaşadıklarımı sizlere aktarmaya çalışıyorum..

Sevgiler...Rastgele...
Bul
cilingoz yazdı:ahmet abibirde avlandığın meraları yazar isek bilgi acısından dahagüzel olmazmı özellikle bende çok meraklıyımdır alabalık avında.

Sevgili Selim..

İlgine teşekkürler..Madem meraklısın sen de anlat bakalım...Ne tür oltaları nasıl kullanırsın ,nasıl Alabalık avlarsın..Biz de bir şeyler öğrenelim..

Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,383 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,330 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 6,147 08-09-2010, 19:48
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 7,019 04-08-2009, 00:23