02-06-2010, 16:05
bucalıfikret yazdı:ahmet abi öncelikle geçmiş olsun güzel yerleri keşvetmişsin balıklarda harika tebrikler afiyet olsun rast gele.
Teşekkürler sevgili Fikret..
Sevgiler..
Alabalık av raporlarımız.......
|
02-06-2010, 16:05
bucalıfikret yazdı:ahmet abi öncelikle geçmiş olsun güzel yerleri keşvetmişsin balıklarda harika tebrikler afiyet olsun rast gele. Teşekkürler sevgili Fikret.. Sevgiler..
02-06-2010, 16:08
ustam61 yazdı: İlgine teşekkürler Hayrettin Ustam... Her zaman dediğim gibi...Yıllar boyu tutmadığım balık avlamadığım hayvan kalmadı..En son doyum noktasının Alabalık avcılığında olduğuna karar verdim.40 yıldır yaptığım bu işe doyamadan gideceğim.. Sevgiler...Selamlar...
02-06-2010, 16:22
turna yazdı:Sizi canı gönülden kutlarım, araba+ motor, çadır ver elini türkliye, bir zamanlar bir ara bende böyle tek başıma böyle dolandım ama iş çok riskli vazgeçtim, iki kişiden aşağı olmaz, bende kara avıda var tüfek yanımda ama, bazen işe yaramıyor kuru ağırlık oluyor. Ufacık bebe gelip seni tehdit ediyor şimdi köye haber veririm seni döverler diye, jandarmayı aramak için cep bile çekmiyor. Mehmet Bey... İlginize teşekkürler... Tabii çok açık olan bir görüş farklılığımız var...Kendimde bir işi yapmaya yetki gördüğüm andan itibaren beni engelleyecek bir kişi veya topluluk daha bu güneş sisteminde oluşmadı.Bu konuda jandarmaya falan hiç ihtiyaç duymadım.Telefon çekmesi de önemli değil. Tek başıma olmanın beni ormanda en güçlü duruma getirdiğini çok önceleri farkettim.Tabii ki yeterli donanım ile hukuki ve teknik bilgiye de sahip olunca.. Ayrıca bugün bir şekilde veya tehdit ile yasal hakkından korku ile feragat eden kişinin ,yarın asla vazgeçemeyeceği bir hakkını nasıl savunacağı da merak konusu olmalıdır. Lütfen sözlerimi öneri veya naçizane tavsiyem olarak olarak ele alın.., Büyüklerimin bir sözünü çok severim.. ORMANDA YAŞIYORSAN AYIYA BULAŞMAYACAKSIN.... ![]() Buradaki ayı kim mi...?????????????? ![]() Sevgiler...
03-06-2010, 00:16
aygroup yazdı:Sevgili Hüsocuğum...iyide güzel abim şimdi demişsinki sizler resim ekliyorsunuz meşhur olmak istiyorsunuz yada ben öyle anlamışım.. inan öyle bir niyetim yok.. öyle olsa internet ortamında tüm sitelerde paylaşımlarım olurdu..sadece burada var..anadolu üniversitesindekiler beni tanımaz belki uzunu tanırlar ben osmangazi üniversitesi tıp fak. çalışıyorum..demekki daha meşhur olamamışım..hemşeriilerimi ağırladığın içinde ayrıca teşekkür ederim.. ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
03-06-2010, 00:32
Görüntüler de balıklar da herşey harika Ahmet abi. Tebrikler.
Sazanları özledim...
03-06-2010, 11:05
araphüso26 yazdı:iyide güzel abim şimdi demişsinki sizler resim ekliyorsunuz meşhur olmak istiyorsunuz yada ben öyle anlamışım.. inan öyle bir niyetim yok.. öyle olsa internet ortamında tüm sitelerde paylaşımlarım olurdu..sadece burada var..anadolu üniversitesindekiler beni tanımaz belki uzunu tanırlar ben osmangazi üniversitesi tıp fak. çalışıyorum..demekki daha meşhur olamamışım..hemşeriilerimi ağırladığın içinde ayrıca teşekkür ederim.. Hayır Sevgili Hüso.. Galiba demek istediğimi tam anlatamadım. Sözlerimde seni veya başkasını hedef alarak yazmadım.Sadece insanlar genelde tanınmak meşhur olmak isterler.Meşhur olanlara özenirler diye belirttim.Konunu seninle veya resim gönderenler ile alakası yok.Sadece bizim rahatsızlığımız bu.. Resim ekleyince mecburen tanınıyorsun.Sen tanınmak için yapmıyorsun ama herkes seni tanıyor.Seni soran olmayabilir ama geçen seneden bu yana o kadar insan geldi ki buraya....Yani misafir başımızın üstünde ama...Art niyetli olan çok insan var..Tanınmamak daha cazip geliyor.Anlamak için benim yerimde olman gerek.. Öğrencilerin seni tanımaması da normal.Her biri başka yerden gelmiş oraya..Eskişehirden gelince ben karşımda sen varmış kabul ettim..O konuda da şaka yapmak istemiştim..Bu alınganlık ta sana hiç yakışmıyor.. ![]() ![]() Seni seviyorum canım Hüsom.. ![]()
03-06-2010, 11:09
SinekOltasi yazdı:Müthiş bir ortam. harikulade... ellerinize sağlık. Teşekkürler Sevgili Burhan.. Selamlar..
03-06-2010, 11:10
drasty41 yazdı:tebrikler ahmet bey afiyetler olsun yabani alabalğın tadıda başka bişeye benzemez doğrusu... Teşekkürler Recep Bey.. Dediklerinize aynen katılıyorum..O özel tadı alabilen kişiler çok şanslıdır.. Sevgiler..
03-06-2010, 11:12
Albatros-gr yazdı:doganin icinden gelen guzel raporlarini ozlemisik Ahmet abi.. Sevgili Faruk... Ben de sizleri özlemiştim..İyi dileklerine çok teşekkürler..İmkan olduğunca yaşadıklarımı sizlere aktarmaya çalışıyorum.. Sevgiler...Rastgele...
03-06-2010, 11:14
cilingoz yazdı:ahmet abibirde avlandığın meraları yazar isek bilgi acısından dahagüzel olmazmı özellikle bende çok meraklıyımdır alabalık avında. Sevgili Selim.. İlgine teşekkürler..Madem meraklısın sen de anlat bakalım...Ne tür oltaları nasıl kullanırsın ,nasıl Alabalık avlarsın..Biz de bir şeyler öğrenelim.. Sevgiler.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çanakkalede Alabalık siftahı | aygroup | 41 | 6,383 |
16-06-2011, 10:33 Son Yorum: mustafahoca |
|
Alabalık Meralarımız... | aygroup | 19 | 3,330 |
24-09-2010, 00:25 Son Yorum: aygroup |
|
Bir Alabalık Avı | aygroup | 38 | 6,147 |
08-09-2010, 19:48 Son Yorum: aygroup |