06-08-2010, 16:36
Kırmızı Kalamara bayıldım. Afiyet olsun. Darısı biz garip istanbulluların başına.
Dün Akşam
|
06-08-2010, 16:36
Kırmızı Kalamara bayıldım. Afiyet olsun. Darısı biz garip istanbulluların başına.
10-08-2010, 08:43
Ah be Abim tam zamanında aldın yönetimi.Ama yinede boş dönmemişsin.Kalamarlar ne güzelmiş.Afiyette olmuştur her halde.Ben geç kaldım.
![]()
10-08-2010, 10:54
Orhan abi tebrik ederim balıklar güzel kalamar avlamasını zaten çok merak ediyorum baya bi araştırdım bakalım kısmet olursa bi ara bi yapacaz paylaşım içim teşekürler sayın abim saygılar.
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
10-08-2010, 14:21
bereket versin abi nevale cıkmış afiye olsun.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
10-08-2010, 14:27
orhan abi bereketli olsun.mekanın güzel olmalı ki.kalamarın eksik olmuyor.rastgelsin.
10-08-2010, 18:45
araphüso26 yazdı:harika bir yer babacım.. kılçıklı ve kılçıksız balıkları almışsın emektar çok iş görüyor çok.. afiyet olsunEmektarla balığa cıkmak kolay oluyor,teşekkür ederim Hüseyin ![]() Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Orhan Abicim.Teşekkür ederim Bahadır. yalova tatar yazdı:baba bereketli olsun maşallahın var arabın dediği gibi kılçıklı kılçıksız .yakışır babayaTeşekkürler tatar.
Bornova - izmir
10-08-2010, 18:55
bucalıfikret yazdı:orhan baba kalamarı almışsın eline sağlık afiyet olsun rast gele.Yönetime geldim,balığa cıkamaz oldum Fiko ![]() ![]() nihatkr yazdı:Kırmızı Kalamara bayıldım. Afiyet olsun. Darısı biz garip istanbulluların başına.İnşallah Nihat,marmarada yakalayanların olduğunu okudum neden olmasın.Rastgele. yycolak yazdı:Ah be Abim tam zamanında aldın yönetimi.Ama yinede boş dönmemişsin.Kalamarlar ne güzelmiş.Afiyette olmuştur her halde.Ben geç kaldım.Dediğin gibi bu ay balık bollaşmaya başlayacak bakalım bi şekilde balığa kaçarım,hayırlısı olsun diyeyim.Teşekkür ederim Yakup ![]()
Bornova - izmir
10-08-2010, 18:59
doktor yazdı:Orhan abi tebrik ederim balıklar güzel kalamar avlamasını zaten çok merak ediyorum baya bi araştırdım bakalım kısmet olursa bi ara bi yapacaz paylaşım içim teşekürler sayın abim saygılar.Teşekkür ederim,kalamar marmarada yakalandığına göre sanada bol şanslar.Rastgele. cilingoz yazdı:bereket versin abi nevale cıkmış afiye olsun.Teşekkür ederim Selim ![]() SerenaY66 yazdı:orhan abi bereketli olsun.mekanın güzel olmalı ki.kalamarın eksik olmuyor.rastgelsin.Benim mekanda kalamarın verimli zamanı geldi,Teşekkür ederim İlker ![]()
Bornova - izmir
12-08-2010, 00:47
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13-08-2010, 01:36
mariner8 yazdı: Evet Ahmet,beraber avlandığımız yerden aldım bugünlerde kıyılamaya başladı tabi ramazanada girdik bakalım artık.Teşekkür ederim ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|