Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
akşam sofrasına yetecek kadar
tavalık balıklarda harika görülüyor.. mundar gitmemiş...
afiyet olsun.. Smile
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Son 4 fotonun kaldırılmasını rica ediyorum .. eleman işkence yapıyor.. SmileGulumseGulumseSeerf
Bul
Ozan afiyet bal şeker olsun
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
ozan eline sağlık akşamlıkları almışsın deyme keyfine afiyet olsun rast gele.AlkisConfusedeerf
ozan kilo almışsın dikkat et:
Bul
eline sağlık kardeşim afiyet bal şeker olsun..daha bollarına inşallah..bir arada beraber gidelim tuzlaya her zaman davetin var biliyorsun...
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
maşallah, tavadaki pişen hallerine bayıldım dogrusu afiyet olsun
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
afiyet olsunda hani atıp tutuyordun ben kardeşime şöyle sofra kuracam böyle balık yedirecem. olmadı hiç olmadı...Seerf
Bul
Tebrikler OzanAlkis. Balıkların her iki karedekii halleri de harika.Ellerine sağlık.Afiyet olsunGulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yycolak yazdı:Rosesevgili kardeşim ne yaptı sen yahu...gece vakti olurmu bu.yazdıkların okunmuyor.yaşanıyor.Alkistebrikler kardeşim.Alkiselin,kalbin,keyfin dert görmesin.
teşekkürler abi yaşamak budur bence..saygılar...
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Ozan, yem kullandığına göre takım şamandıralıydı herhalde.O merayı biliyorum galiba Burgazada'dan geldiğim yer değilmi (Sen,Erol,Ahmet ve eşi ve benim eşim) ? Çok kırmalıktı orası..
abi burası küçükyalı.seninle caddebostanda avlanmıştık.evime burası daha yakın..ama orası daha güzel bir mekan.şamanıralı takım değilde 012 ye 010 takım..dip oltası..saygılar.
ALTAYLI yazdı:Ozan şimdi olayı bitirmiş az biraz siteye bakayım dedim ve bu muhteşem paylaşmı gördüm:Yapma be abicim reva mı bu şimdi. Haydeeee başlayayım yeniden76
teşekkürler saygılar abicim..
acemi dalgıç yazdı:afiyet şeker olsun
teşekkürler
LeVrEkCi yazdı:ozannnnnnn alacağın olsun ozannnn bunun acısı çıkar ozannnn :
çıkaralım abi ne zaman istersen..
MaVrUşGiL yazdı:Oy Oy Oy Oyyyyy AlkisAlkis Ozanım ne yaptın komple bizi çıldırttın Seerf afiyet şeker olsun kardeşime nede güzel yapmışsın.
tüm güzellik senin bakış açında kardeşim benimsaygılar.
ssevdim yazdı:balıklar kadar sofrada güzel afiyet olsun
teşekkürler
tedirgin SaZaN yazdı:hastasıyızz Oziii irileri kapmışsın,kral sofrasını kurmuşsun,helal bee,afiyet olsun:alkis
sağolasın dostum sofra benim işim..saygılar.
aahmet yazdı:ah be kardeşim balıklarada tavuk gösünü yedirmişsinya ozanım tebrik ederim,masa görüntüsü sade olsada harika olmuş afiyet olsun.
ahmet abi aslında geçen hafta mezgit niyetine atmıştım.bir baktım 5er 5er geldi.snra operasyon düzenledim..yedirdim herkes kafayı yedi..saygılar.
Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler Ozan güzel iri istavritler avlamışsın Alkis en güzeli de gün batımında soğuk arpa suyunu yudumlamak
bereketli ve afiyet olsun Seerf rastgele

Albatros-gr yazdı:Ozan..istavritler..taze taze tavaya(tavadaki fotolari da super yani):..afiyet olsun..
daha da bollarina rastgele

yalova tatar yazdı:ozanım bişeee demiyom o mallara anlamdıysalar onlar amatör bile olamamış mamunlar şu fesatlık varya neyse .. afiyet bal şekerrrr olsun kardeşim bak bazen karşılıklı olta atıyozda haberimiz yok bendeki aslında bahane
zıpla gel laa bi gün :a
gelecem abi bekle.ama balıksız bırakmayacaksın beni levreği tutturacaksın...
YaKaMoZ yazdı:Tek kelimeyle on numara tebrikler OZAN kardesim AlkisAlkisAlkisAlkis

bahriyeli yazdı:afiyetler olsun .süper olmuş ozan süper.final harika tabaktaki detay bile gözümüzü okşadı selamlar saygılar rastgele

L'aiqLeNoiR yazdı:Ozan abi bileğine kuvvet bereketli olsun abi.

bucalı yazdı:Ozan tebrikler kardeşim. sofra şahane.

Köksal yazdı:Tavada balık ve salata nefis duruyor.Rastgele...

Uzun_ahmet yazdı:Ozanım son resimler daha çok hoşuma gitti afiyetler olsun, darısı bizlere..

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun ozan balıklar eksiksiz olarak yerini bulmuş.
çok teşekkürler abilerim kardeşlerim..
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26/10/2016 Haftaiçi akşam sarıkanat ve istavrit avım uerol67 22 2,745 14-11-2016, 14:38
Son Yorum: uerol67
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,983 17-10-2016, 12:14
  11/10/2016 Hafta içi akşam iri sarıkanat avım uerol67 15 1,441 17-10-2016, 12:11
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 1,183 06-10-2016, 08:59
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,735 30-09-2016, 09:10
  08/07/2014 akşam suyunda karagöz,istavrit.. BALIK and OZAN 18 4,138 24-08-2014, 12:25
Son Yorum: Avcı Altan
  Marmara Adası Akşam Suyu xfisher 24 3,556 21-06-2013, 21:20
Son Yorum: xfisher
  Marmara Adası Akşam Suyu 2 - Ortaya Karışık xfisher 18 2,881 14-06-2013, 22:24
  Akşam Balığı Bunlar xfisher 34 4,643 01-01-2013, 00:15
  Çorbayı kaynatacak kadar dedim oldu :) MaVrUşGiL 30 4,725 26-09-2012, 17:52
Son Yorum: Avramit

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: