Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonu Deniz avına gelecekler.
Murat,İlk önce Barbaros heykelinin önünde toplanalım.sonra gidecegimiz yeri kararlarız.Bende çinekop çapari yok ama yarın bi bakayım bulabilirsem alayım.
Bul
murat dedigim gibi ben yarın yokum büyük ihtimalle yokum yani siz organizasyonu yapın cumartesi akşam buradan yada telefonla senden ögrenirim buluşulacak yeri ama bence direk balık tutacagımız yerde buluşsak sanırım daha iyi olabilir beşiktaş civarı olursa herkes için daha kolay olur sanırım tam orta yer olur .olurda hava yagmurlu olursa olasılıgınıda konuşun duruma göre cuartesi akşamı ögrenirim ben bu akşamda bakacam yazılanlara sanırım yarın sabah bi kaçarım levrek bakıcam akşama dönerim görüşmek üzere
Bul
Bende öyle düşünüyorum abi.Direk bi yer konuşulur oraya gider herkes.Giden hemen oltayı açar salar denize.Gelen de iştahlanır hem.Güzel olur.İbrahim abiyle buluşupta gideriz galiba biz.Sen istediğin zaman ara ben sana hertürlü bilgi veririm.Ama levreğe gidersen fotosuz videosuz gelme sakın heeeeeeeeeeSmile
Ben yer olarak kartal yuvasının önünü (inönü stadı önü sahil şeridi olarak düşünüyorum.Başka bildiğim biryer yok o tarafta.Bilen varsa başka güzel yer fikir versin.Hem aracıyla gelen olursa inönü otparkına park eder.iyide olur diye düşünüyorum ben
Bul
tamamdır ben senden telefonla yeri ögrenecegim direk neredeyseniz oraya gelecegim çok çinekop tutacagız çokkkkkk Smile)
Bul
arkadaşlar ben sitenizle yeni tanıştım. ismim taner
amatör olarak balık merakım var sizler gibi.
buradan okuduğum bilgiler doğrultusunda cumartesi sabah 04.00 da istinye sarıyer arasında şansımı deniyicem.
sizlere durumu diğer odalarda belirtirim.
eğer uygun olur da ayarlıyabilirsem bende pazar günü sizlere katılmak isterim.
saygılar
Bul
instinct yazdı:arkadaşlar ben sitenizle yeni tanıştım. ismim taner
buradan okuduğum bilgiler doğrultusunda cumartesi sabah 04.00 da istinye sarıyer arasında şansımı deniyicem.
saygılar

Hoşgeldin.Gelmek istersen sabah 09.00 da beşiktaşta toplanacağız.
Bul
instinct yazdı:arkadaşlar ben sitenizle yeni tanıştım. ismim taner
saygılar

ben yarın levrege gidecektim ama planda degişiklik oldu bende sabah kalendere veya tarabyaya bi bakıcam ama 4 te cok erken sanırım daha gec bi saatte kalenderden bakarak tarabya otelin diger sarıyer tarafına kadar bakarım sen nereden katılıyorsun yani istinye tarafındanmısın
Bul
beşiktaş iskelesinin yan tarafındaki motor iskelesinin oradan avlanalım ...güzel balık yapıyormuş..ama yer bulmak sorun olabilr..erken gidip yer kapmak lazım..malum pazar oltayı alan gelir...duruma bakarz...ona göre hareket ederiz..
Bul
Bir dahaki sefere inşallah, bekleriz.
Bul
bu akşam(cumartesi) yarın gelecekler buraya yazsın lütfen
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  karagöz deniz anası yer mi? jackdavid 20 8,220 17-02-2012, 21:26
Son Yorum: yalova tatar
  İstanbul Spin avına arkadaş aranıyor... maxtar 17 3,943 10-02-2012, 07:35
Son Yorum: maxtar
  Rapalacı ve Harunla Turna Avına Gidiyoruz GURHAN 23 4,615 29-05-2007, 22:14