Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr Salih Reis`in sansina
ufuktan26 yazdı:Seerf Tebrikler Faruk :a. Çupira güzelmiş.Daha bollarına rastgele :

ANTALYALI07 yazdı:faruk abi çupra gerçekten süpermiş,devamı gelir inşallah,şansın daim olsun abicim.rastgele.

yycolak yazdı:az balık kıymetli balık.eline sağlık farukcum.başka yokmuşta ondan tek kalmış canavar.afiyetle.
yemleri üzerinde bırakmadığın iyi olmuş farukcum.kokusundan çok kuruması problem olurdu ayıklarken.ama salihcim iyiki ısrar etmiş sübye bana görede paragatın en güzel yemi.az ve öz balık için.
teşekkürler.:
kayınpederinin otosuyla olan fotayu daha önceden hatırlıyorum sanki.bence ihtiyar değil akıllıca bir düşünce.

rusan yazdı:Çipura güzelmiş Faruk abi, tebrikler Gulumse

orhanekmekci yazdı:Salihin süpye tavsiyesinde bende cupra daha bol olmasını bekliyordum tek olmuş,mığri bile bu yeme tek geldiyse balık o gece avlakta azmışGulumsebirdaki avda daha bollarına inşallah.AfiyetleSeerf

Salih Reis yazdı:Faruk abicim benim kırmayıp sübyeli paragat eziyetine katlanmandan ötürü teşekkür ederim.
arkada bir yirmilik dişim var kırmayı kafama koymuştum ama beni mahçup etmedin ve dişimi kurtardın Bobo

yemin takılışı zor ancak balık tarafından çalınması da zor Smile

beyaz yeme çupra bayılıyor eğer balık olsun bak abi sepet dolmazsa şu yirmilik dışımı kıracağım Siyirdim

kucaklar dolusu sevgiler, her daim rastgele Seerf

bucalı yazdı:Anlaşılan balıklar sübyeyi sevmemiş. Ama çupra güzelmiş berekeli olsun abi.

guzel yorumlarinzi icin tesekkurler beyler..Seerf
aman Salih 20 lik dis birak yerinde dursun..Siyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bu arada teknenin altını temizleme fikri tam Türk işi Bobo Bobo Siyirdim
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Faruk abi tebrik ederim, daha bolları rastgelsin Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
İnşallah o Paragatın böyle Çipuralarla dolar abicim.76 Bence o yakışıklıya değmiş Seerf Afiyetle
Bul
Salih Reis yazdı:Bu arada teknenin altını temizleme fikri tam Türk işi Bobo Bobo Siyirdim:
SiyirdimHappyHappy
xfisher yazdı:Faruk abi tebrik ederim, daha bolları rastgelsin Alkis

ALTAYLI yazdı:İnşallah o Paragatın böyle Çipuralarla dolar abicim.76 Bence o yakışıklıya değmiş Seerf Afiyetle

Berkan ,Ercan abi cok tesekkurler
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
[quote=yycolak]az balık kıymetli balık.eline sağlık farukcum.başka yokmuşta ondan tek kalmış canavar.afiyetle.
yemleri üzerinde bırakmadığın iyi olmuş farukcum.kokusundan çok kuruması problem olurdu ayıklarken.ama salihcim iyiki ısrar etmiş sübye bana görede paragatın en güzel yemi.az ve öz balık için.
teşekkürler.76
kayınpederinin otosuyla olan fotayu daha önceden hatırlıyorum sanki.bence [SIZE="3"]ihtiyar değil akıllıca bir düşünce.[/[/SIZE]QUOTE]

yalçın abi bayılıyorum şu iltifatlarına BoboSeerfyawww hiç böyle yosun temizlenirmi fiber teknenin altı sürtmesin diye canımız çıkıyor bizim Happybu tam ehtiyar işi olmuş ben uğraşamam jeep halletsin olmuş Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:[quote=yycolak]az balık kıymetli balık.eline sağlık farukcum.başka yokmuşta ondan tek kalmış canavar.afiyetle.
teşekkürler.76
kayınpederinin otosuyla olan fotayu daha önceden hatırlıyorum sanki.bence [SIZE="3"]ihtiyar değil akıllıca bir düşünce.[/[/SIZE]QUOTE]

yalçın abi bayılıyorum şu iltifatlarına BoboSeerfyawww hiç böyle yosun temizlenirmi fiber teknenin altı sürtmesin diye canımız çıkıyor bizim Happybu tam ehtiyar işi olmuş ben uğraşamam jeep halletsin olmuş Happy

hadi hadi...bunca yil ben nasil dusunemedim bunu diye kendini yiyorsunHadiordan..farkindayim...SiyirdimHappy
uzulme sende uygula...bir sey dememSiyirdim
Bul
faruk abi çupra teselli etmiş avı keşke karışık yemleme yapsaydın daha farklı olabilirdi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
abi tek balik ama sahane bir parca,bu paragati nasil duzeltiyorsun karismiyormu ya ben tek takim karisinca acamiyorum paragatla kafayi yerim herhalde
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
fish or die yazdı:faruk abi çupra teselli etmiş avı keşke karışık yemleme yapsaydın daha farklı olabilirdi Seerf
belkide haklisin Murat..bir dahakine insallah
sizlerede rastgele
monawar yazdı:abi tek balik ama sahane bir parca,bu paragati nasil duzeltiyorsun karismiyormu ya ben tek takim karisinca acamiyorum paragatla kafayi yerim herhalde

Murat,paragt legenin icine toplandiginda..ki toplarken de guzel ustaca toplamak gerek ki,temizlerken seni cok ugrastirmasin...
toplanilan paragatin uzerine cakil konur..sonra ana beden tutularak cekilir,gelen kancalar tek tek kontrol edilerek,kostekler buruk ise duzeltilerek diger legenin mantarina saplanir..bu boyle paragat bitinceye kadar devam eder ve yemlemeye hazirdir..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr kiyi balikciligi Albatros-gr 17 2,048 11-06-2015, 21:25
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr P.a.R.a.G.a.T. Albatros-gr 23 4,475 06-09-2014, 14:26
  Albatros-gr Ben buyuk sozu dinlerim Albatros-gr 20 2,974 20-08-2014, 17:01
Son Yorum: yaser2sultan
  Albatros-gr cok uzun zaman oldu... Albatros-gr 14 2,779 28-12-2013, 20:57
  Albatros-gr son paragattan 36 saat sonra Albatros-gr 28 3,759 06-09-2013, 00:33
  Albatros-gr programsiz paragat avi Albatros-gr 33 5,569 25-07-2013, 01:36
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 8,092 17-11-2011, 16:01
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,511 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,780 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Araphüsonun şansına orhanekmekci 68 8,404 12-10-2010, 07:27
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü: