27-12-2012, 16:40
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk :a. Çupira güzelmiş.Daha bollarına rastgele :
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi çupra gerçekten süpermiş,devamı gelir inşallah,şansın daim olsun abicim.rastgele.
yycolak yazdı:az balık kıymetli balık.eline sağlık farukcum.başka yokmuşta ondan tek kalmış canavar.afiyetle.
yemleri üzerinde bırakmadığın iyi olmuş farukcum.kokusundan çok kuruması problem olurdu ayıklarken.ama salihcim iyiki ısrar etmiş sübye bana görede paragatın en güzel yemi.az ve öz balık için.
teşekkürler.:
kayınpederinin otosuyla olan fotayu daha önceden hatırlıyorum sanki.bence ihtiyar değil akıllıca bir düşünce.
rusan yazdı:Çipura güzelmiş Faruk abi, tebrikler
orhanekmekci yazdı:Salihin süpye tavsiyesinde bende cupra daha bol olmasını bekliyordum tek olmuş,mığri bile bu yeme tek geldiyse balık o gece avlakta azmışbirdaki avda daha bollarına inşallah.Afiyetle
Salih Reis yazdı:Faruk abicim benim kırmayıp sübyeli paragat eziyetine katlanmandan ötürü teşekkür ederim.
arkada bir yirmilik dişim var kırmayı kafama koymuştum ama beni mahçup etmedin ve dişimi kurtardın
yemin takılışı zor ancak balık tarafından çalınması da zor
beyaz yeme çupra bayılıyor eğer balık olsun bak abi sepet dolmazsa şu yirmilik dışımı kıracağım
kucaklar dolusu sevgiler, her daim rastgele
bucalı yazdı:Anlaşılan balıklar sübyeyi sevmemiş. Ama çupra güzelmiş berekeli olsun abi.
guzel yorumlarinzi icin tesekkurler beyler..

aman Salih 20 lik dis birak yerinde dursun..

sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]