20-09-2008, 10:40
çok teşekkürler arkadaşlar. sizlerede rastgele.
19.09.08-Boğazda Balık Avım
|
20-09-2008, 10:40
çok teşekkürler arkadaşlar. sizlerede rastgele.
20-09-2008, 11:23
sırtıkarayı unutmuşsun birol babamla bana aynı anda vurmuştu yaşım o zaman daha 18-19 du tekne 3,5 metre lik ufacık bir tekne babama balık vuruyor vurdugu gibi suda sıçrıyor balıgı görünce ben resmen şaşırıp kalıyorum bu ne yaww diyorum daha babam balıgı çekerken banada aynısı vuruyor babama bagırıyorum çekemiyorum diye babam sakın bol bırakma çek diyor o balıgını içeri aldıgında benim balık 4-5 kulaç kalmış geliyor babam elimden kaptıgı gibi benim balığıda içeri alıyor babamın tuttugu 72 cm benim tuttugum 74 cm gelmişti.
ertesi sabah babama aynısı vuruyor ama bu balık gelmiyor babam yavaş yavaş çekiyor önceki günden tedbirli 45 numara misina baglamış ve tek olta atıyor ben seyrediyorum balık tutan veya yemi kestiren diğerine verecek balık geldi teknenin yanında yanlamasına duruyor ben tam kepçeyi aldım balık resmen yan yan baktı dalga geçer gibi kafasını bir salladı ve gitti sanki siz beni tutamassınız dedi bu misina hafif kalır dedi ki o balık gerçekten misinayla çekilemez derim herzaman o balık sırtı karayı bırak sırtı kapkara bi azmandı ve sanıyorum boyu 80-90 cm arası vahşi bişeydi.
20-09-2008, 11:46
LeVrEkCi yazdı:sırtıkarayı unutmuşsun birol babamla bana aynı anda vurmuştu yaşım o zaman daha 18-19 du tekne 3,5 metre lik ufacık bir tekne babama balık vuruyor vurdugu gibi suda sıçrıyor balıgı görünce ben resmen şaşırıp kalıyorum bu ne yaww diyorum daha babam balıgı çekerken banada aynısı vuruyor babama bagırıyorum çekemiyorum diye babam sakın bol bırakma çek diyor o balıgını içeri aldıgında benim balık 4-5 kulaç kalmış geliyor babam elimden kaptıgı gibi benim balığıda içeri alıyor babamın tuttugu 72 cm benim tuttugum 74 cm gelmişti. Evet sırtıkara da vardı doğru söylüyorsun unutmuşum. ama ona rastlamak artık çok zor. o boya ulaşamadan mutlaka yakalanıyor. ayrıca bu balığa rapala haricinde hangi takım dayanır bilmiyorum. arasıra adana karataş bölgesinde çıktığını duyuyorum. elimde bir tane sırtıkara resmi vardı. kendime yapmıştım photoshopta.onu yolluyorum ![]()
20-09-2008, 11:51
birol açılışı yapmanı rica etmiştim,gördüğüm kadarıyla açılış yapılmış..teşekkür ederim..15 güne inşallah buraları basar bu balık ve birazda irileşir..tebrikler kardeşim..devamı gelir inşallah..saygılar..rastgele....
![]()
20-09-2008, 11:52
o zaman makineye resim çekmek hiç aklıma gelmemişti aslında o zamanlar resimler çeksem neler çekerdim diye düşünüyorumda neler olurdu neler
20-09-2008, 12:02
daiwa saltiga spin makinayla amerikada tutulmuş bir sırtıkara. lüfer bu boya kadar ulaşabiliyor.
20-09-2008, 13:36
tebrikler birol boş dönmemişsin yinede
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
20-09-2008, 13:38
o ne lüfer öyle ya adamı yer hakketen nası bi zevktir onu tutması
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
20-09-2008, 13:40
fish or die yazdı:o ne lüfer öyle ya adamı yer hakketen nası bi zevktir onu tutması Bu sırtıkaraya ben olta dayanacağını sanmıyorum. ancak rapalayla tutulabilir herhalde. çelik tel falan dinlemez.
20-09-2008, 13:58
bereketli olsun birol haber güzel çinakopta bol olaçak demekki.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|