Yorumları: 11,006
Konuları: 243
uzun ahmet yine seferde

paylaşım için teşekkürler ahmet abi seninde Evliya Çelebi gibi dilin sürçtü heralde seyahat Yarasullullah dedin
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Arkadaşlar hepinize iltifatlarınız için teşekkür ediyorum...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet kısada olsa bir anı oldu zaman daha erken olsaydı üsküdarda palamutla çinekobu boğardık İnsanın gönlünden çok şey geçiyor ama uygulamada bazen takılıyoruz daha güzel günler geçiririz inş. ileriki zamanlarda
Mesajlarıyla beni onore eden arkadaşlarımada canı gönülden sevgilerimi sunuyorum
Hiç problem deil inşallah başka zaman bir daha gelirim dediğin yerlerede takılırız. Herşey için teşekkürler..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
orhanekmekci yazdı:Aradıklarını bulduğuna sevindim.Güle güle iyi günlerde kullan uzun,bol şanslar

Eyvallah baba teşekkür ederim.
Yalnız kafama ne takılıyor biliyormusun seninle yüzyüze bir görüşemedik inşallah bir gün oda olacak..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah baba teşekkür ederim.
Yalnız kafama ne takılıyor biliyormusun seninle yüzyüze bir görüşemedik inşallah bir gün oda olacak..
İnşallah uzun,bu sene bir proğram yapalım
Bornova - izmir
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
orhanekmekci yazdı:İnşallah uzun,bu sene bir proğram yapalım
programa benide katın ben kimmiyim kamber
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:programa benide katın ben kimmiyim kamber
Ayıpsın arabım izmire program yapıcaz sen olmuyacaksın, kambersiz düğün olmaz tabiii..