Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul'da Malzeme ve Çinakop Arayışı
uzun ahmet yine seferde Bobo paylaşım için teşekkürler ahmet abi seninde Evliya Çelebi gibi dilin sürçtü heralde seyahat Yarasullullah dedin Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Arkadaşlar hepinize iltifatlarınız için teşekkür ediyorum...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Uzun üç gündür yoklamada niçin olmadığın anlaşılmışdırBobovideoları senmi seyrediyon Heheİnşallah aradıklarınızı bulmuşsundur.Harun kardeşimizede misafirperveliğinede teşekkürlerSeerfarabıma yaza kadar yasak koy,kendin boğazda avlanSiyirdimpaylaşımın için teşekkürler kardeşimAlkisSeerfAlkis

3 gün dür istanbulda idin akşam hemen yükledim 2 gündürde sitede sorunlardan dolayı giremiyordum iyi oldu bugün girebildim..
Aradıklarımı buldum ve aldım sağolsun harun olmasa ben nerden anlarım rapalayıSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalova tatar yazdı:ilk önce uzuna bi lafım var geçerken bana neden uğrmadın Rolleyes
iki resimlerde aldığın (arab)a rapalalar deniz için ha belki yalovayada gelirsiniz diye Wink
daha sonrada harun kardeşlik ALLAH senden razı olsun ben ne zaman gitsem veya başkaları aynı misafirperverliği gösteriyon.

uzun bu yayınladığın görüntü ve videolar içinde (gerçi arada başkasına çektirmiş) teşekkürler mühebbetimiz hep böyle olsun Seerf
dostlar sizleri seviyorum ve kucaklıyorumAlkis

Tatarım sana uğrayamazdım tren ordan geçmiyodu Siyirdim
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet kısada olsa bir anı oldu zaman daha erken olsaydı üsküdarda palamutla çinekobu boğardık İnsanın gönlünden çok şey geçiyor ama uygulamada bazen takılıyoruz daha güzel günler geçiririz inş. ileriki zamanlarda
Mesajlarıyla beni onore eden arkadaşlarımada canı gönülden sevgilerimi sunuyorum

Hiç problem deil inşallah başka zaman bir daha gelirim dediğin yerlerede takılırız. Herşey için teşekkürler..
Uzun_ahmet yazdı:3 gün dür istanbulda idin akşam hemen yükledim 2 gündürde sitede sorunlardan dolayı giremiyordum iyi oldu bugün girebildim..
Aradıklarımı buldum ve aldım sağolsun harun olmasa ben nerden anlarım rapalayıSiyirdim
Aradıklarını bulduğuna sevindim.Güle güle iyi günlerde kullan uzun,bol şanslarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aradıklarını bulduğuna sevindim.Güle güle iyi günlerde kullan uzun,bol şanslarAlkisSeerf

Eyvallah baba teşekkür ederim.

Yalnız kafama ne takılıyor biliyormusun seninle yüzyüze bir görüşemedik inşallah bir gün oda olacak..
Uzun_ahmet yazdı:Eyvallah baba teşekkür ederim.

Yalnız kafama ne takılıyor biliyormusun seninle yüzyüze bir görüşemedik inşallah bir gün oda olacak..
İnşallah uzun,bu sene bir proğram yapalımSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İnşallah uzun,bu sene bir proğram yapalımSeerf
programa benide katın ben kimmiyim kamberSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:programa benide katın ben kimmiyim kamberSiyirdim

Ayıpsın arabım izmire program yapıcaz sen olmuyacaksın, kambersiz düğün olmaz tabiii..Gulumse

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9*10 Nisan da İstanbul dayım (Nasipse) HK-18 25 2,990 22-04-2015, 23:42
Son Yorum: bucalıfikret
  yıne Istanbul'da ALTAYLI 39 4,942 08-07-2012, 11:52
Son Yorum: ALTAYLI
  Yarın İSTANBUL'dayım ALTAYLI 89 7,947 15-03-2012, 13:58
Son Yorum: site yönetim
  İstanbul kıyılarında kepçe ile balık avı! maxtar 11 2,582 31-01-2012, 09:19
Son Yorum: maxtar
  Bu hafta sonu...İstanbul.. Anadolu yakası... maxtar 9 2,192 09-09-2011, 22:53
Son Yorum: maxtar
  istanbul yeni kapının oluşumunu duymuşmuydunuz tepeli35 17 3,350 16-10-2009, 11:41
Son Yorum: tepeli35
  Haftasonu İstanbul'da idim Uzun_ahmet 57 7,425 11-03-2009, 13:45
Son Yorum: cesuryürek77
  istanbul turu Tropheus 23 3,780 11-03-2009, 13:42
Son Yorum: cesuryürek77
  ..::birkaç parça malzeme::.. tomy77 24 4,033 30-01-2008, 16:28
Son Yorum: doktor
  Kanuni ve Sinan İstanbul’u susuzluktan nasıl kurtarmıştı? Marjan 13 2,808 03-08-2007, 08:44
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi