Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 Eylül 2009, O-1
mudanya yazdı:Maşallah Kırım Yapmışın Kardeş. Afiyetle.

Teşekkürler Faruk Abi.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
kasap100 yazdı:Serkan maşallah mırmırlar o kadar bereketliymiş ki, pembelerden hiç bahsetmemişsin.AlkisBende mercanın yeri bir başka, yakalama keyfi çok yüksek bir balık.Bereketli ve afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

Bahadır Abi haklısın, pembeleri çekmek çok zevkli, durdukları yerde durmuyorlar. Ama pembe miktarı az olduğu için ondan pek bahsetmedim.
Teşekkür ederim, rastgele.
Bul
yycolak yazdı:Teşekkür edrim Serkancım iyi dilekleri için.
Müthiş bir av olmuş
Sizde genellikle böyle oluyor
Harikasınız
Boylar kış yaklaştıkça büyüyor.
Daha güzellerine inşallah
Gönülden tebrikler.
Alkis Alkis Alkis Alkis

Teşekkür ederim Yalçın Abi Alkis .
Bul
Can ARSLAN yazdı:güzel av tebrikler, ahtapot çok yakışıklı çıkmış.

Teşekkürler, bir zıpkıncı olarak gözün ilk oraya takıldı di mi HeheAlkis . Ben de dalarım ara sıra ama bu sene ancak 2 defa girebildim, onlarda da birşey olmadı zaten.
mariner8 yazdı:Tebrikler Serkan Alkis ve Sezai Alkis güzel mırmırlar tututmuşsunuz , evet o akşam bizde daha az mırmır vardı saymadım ama sonra raporu yazarken fotodan sayarım ,
Yine raporu yazma şeklin harika olmuş Alkis afiyetler
Teşekkür Ederim Ahmet Abi. Bizde de sonradan açıldı,
sizin sağ tarafınıza geçtiğimiz zaman oldu. Bakalmı nu akşam kısmetse Hakan Hoca ile gideceğiz.
thunderbolt yazdı:Vallahi çok güzel balık avlamışsınız Alkis Saf saf bayram namazına durmuşlar Siyirdim Afiyet şeker olsun Serkan Seerf

Teşekkürler Abicim Gulumse.

uzman42 yazdı:Maşaallah emeklerinize sağlık ne güzel bir av olmuş böyle, mırmırlar çok güzel görünüyor , daha iyileri nasip olur inşallah ,Tebrikler...

( şu mırmırlar artık buralarada gelseler Affet )
Saolun, bizim burda bereket versin yüzümüz gülüyor, boyları da gittikçe büyüyor. Rastgele.
Bul
yalova tatar yazdı:AlkisAlkisAlkis serkan tebrikler bizede kısmet olsun Siyirdim

Tatar Abim teşekkürler. Daha bolları ve irileri sizlerin olsun. Rastgele
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Serkan Bey gorunen manzara cok hos
Her avınız her daım boyle olsun

Saygılarımla,

Teşekkür Ederim, rastgele.
Bul
valla serkan, sen kayığa bir döşek at orada yat kalk... bu ne be kardeşim her gün balığa gitdiyorsun!.. kıskanıyorum haaa. bugün de beraber gideceğiz. öğlen biraz dinlen.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Güzel bir av yapmışsınız tebrik ederim.resimlere bakmaya doyamıyor insan yakında bizim buralardada başlar mırmır.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Çok güzel bir av ve aynı güzellikte bir rapor tebrikler.. bereketli olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
naxos 5 yazdı:valla serkan, sen kayığa bir döşek at orada yat kalk... bu ne be kardeşim her gün balığa gitdiyorsun!.. kıskanıyorum haaa. bugün de beraber gideceğiz. öğlen biraz dinlen.

Sen gel bir bugun de ben sana sorayım, yatılır mı yatılmaz mıGulumse. Bundan sonra artık önümüzdeki hafta sonu kısmetse.

yalovalı77 yazdı:Güzel bir av yapmışsınız tebrik ederim.resimlere bakmaya doyamıyor insan yakında bizim buralardada başlar mırmır.Alkis

Teşekkür ederim, bunda daha irileri be bolları sizlerin olsun. Rastgele.

Uzun_ahmet yazdı:Çok güzel bir av ve aynı güzellikte bir rapor tebrikler.. bereketli olsun..AlkisAlkis
Ahmet Abi teşekkür ederim. Sizlere de Rasgtele.
Bul
serkan bereketli olsun çok güzel av gözlerimiz şenlendi balıklar gayet iri boyda ahtapotta bonusu olmuş afiyet olsun bereketli avlar dileğiyle rastgele.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,555 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,979 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,735 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  13 eylül turna avı kovboy 5 1,701 15-09-2011, 13:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  24 Eylül Cankurtaran rusan 28 4,494 28-09-2010, 22:48
Son Yorum: eşref sürek
  levrekci 18-11-2009 LeVrEkCi 48 6,573 03-02-2010, 11:25
Son Yorum: fotokopici
  2009 un son avı orhanekmekci 49 5,952 04-01-2010, 20:23
Son Yorum: orhanekmekci
  17/12/2009 Raporu thunderbolt 60 7,468 24-11-2009, 01:15
Son Yorum: ilerya
  levrekci ne tutar :) 6-10-2009 LeVrEkCi 50 6,613 11-10-2009, 00:50