Lakerda yazdı:Uçta az görünecek zaten,ince uzun solucan gibi oluyor..Tekneye yol vermezsen takımı makineden suya salamıyorsun bile,ağırlık yok,hafif.Ancak hareket halinde misinayı salabiliyorsun..
dedigin gibi abi,ince uzun oluyor,suda dikkat ettim
LeVrEkCi yazdı:olmaz faruk abi tekneden uzak olacak ipekler hemde baya uzak olacak
tamam iste ben oradan kaybettim sanirim,,
pazar oglen hazirlanin raporda zargana show var....
gene buyuk konustum ama neyse..bir defa agzimizdan cikti
LeVrEkCi yazdı:ipek döner hem misinan zarar görür hem zargana vurmaz aynı rapala gibi kesin boşluk bırak faruk abi.
Nihat ın ipek döner demesi doğru..Bence de döner...Onun için ipeklerden oldukça geriye (bazen 5-6 kulaç kadar) mutlaka bilyalı fırdöndü koymak gerek.Ben hiç fırdöndüsüz kullanmadım.Sonarda zarganayı 6-7metre derinde gördüğümde daha ağır ,3-4metrede gördüğümde daha hafif fırdöndü kullanıyorum..
aygroup yazdı:Nihat ın ipek döner demesi doğru..Bence de döner...Onun için ipeklerden oldukça geriye (bazen 5-6 kulaç kadar) mutlaka bilyalı fırdöndü koymak gerek.Ben hiç fırdöndüsüz kullanmadım.Sonarda zarganayı 6-7metre derinde gördüğümde daha ağır ,3-4metrede gördüğümde daha hafif fırdöndü kullanıyorum..
bende firdondulu saliyorum Ahmet abi...biraz buyukce firdondu...agirlik sirtinin uzerine dediginiz gibi koymuyorum..bakalim bu pazar sabahi kismetse umutluyum..ustadlarimdan sagolasiniz..taktikleri aldim..
aynen uygulanacaktir