Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonu Deniz avına gelecekler.
Ben geliyorum.Saat 09.00 barbararos heykelinin önü değilmi.
Bul
..........
Bul
evet abi orası eger hava çok yagışlı olursa girer biyerde çay içer sohbet ederiz diye düşünüyorum benama çok kötü degilse yakın biyerlerde oltada atalım
Bul
Tamam Nihat anladım.Görüşmek üzere.
Bul
sıcak pohaçalar benden arkadaşlar termos ayarlıyabilirsem çayda getirmeye çalışırım
murat nerelerdesin sesin çıkmıyor
Bul
sabah 9.15 gibi orda olucam...sabah 8 de işten çıkıcam..çantamı oltamı kapıp gelicem Allah nasip ederse yarın beraberiz...
Bul
Burdayım abi.Bende geliyorum yer varmı bana acabaSmileValla bence çok balık kaldırcaz.Şu afala reisin koyduğu resimdeki kadar olsa bize yeter diyorum.Sabah saat 09:00 da barbaros heykeli beşittaş meydanda görüşmek üzere herkes gelsin herkesssssssss süper olucak benden söylemesi.Smile
Bul
zaten gelecek 4 kişiyiz sanırım ibrahim abi murat ozan ben o zaman saat 9:15 olsun bu arada heykel neredeydi yaww denizcilik müzesinin yanındakimiydi
Bul
Valla ben turyolun girişinde iett otbüs durağının girişinde olucam oltaları havada tutun elinte oltalı kim görürsem yapışırım peşineSmile.Madem 4 kişiyiz baktık balık yok kıyıdan hemen ali ya bi tel alır bizi tekneyle o saatlerde denizde olur zaten o çıkarız açığa hem tekne deneyimi yaşarız hem onuda görmüş oluruz .Bakalım afala dan daha rapor alamadım ben.
Bul
aliço zaten bi sürpriz yapabilir oltalkarınızı toplıcam denizden tekneyle diyordu Smile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  karagöz deniz anası yer mi? jackdavid 20 8,250 17-02-2012, 21:26
Son Yorum: yalova tatar
  İstanbul Spin avına arkadaş aranıyor... maxtar 17 3,954 10-02-2012, 07:35
Son Yorum: maxtar
  Rapalacı ve Harunla Turna Avına Gidiyoruz GURHAN 23 4,627 29-05-2007, 22:14
Son Yorum: Marjan
  turna avına gidiyoruz iskorpitix 20 5,284 04-05-2007, 01:27
Son Yorum: GURHAN

Hızlı Menü: