Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arap ın karaburun raporu
arabım ailene hoşgeldin AlkisAlkis
maşallahın var deniz balık meyva ikisi bir aradaAlkisafiyet olsun Alkis
orhan baba misfirliğin için teşekkürler.AlkisAlkis
Bul
Hoş geldin Hüseyin, hoşsohbetinin eksikliği belli oldu, bir anda neşelendi ortalık

balık avı için ayrıca tebrikler,
Bul
hüso abim hoş geldin sefa geldin AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Sevgili Arap hoşgeldin.Alkis
İzmir'e geldiğinde uygun olur alo dersen görüşmek isterim kardeş.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Arap, olmadığın zamanları düşününce resmen enerjimizi düşürmüşsün be abicim. Aile içinde tükürmek yalamak yok kardeşim. Yerim senin yakaladığın balıkları tekrar hoş geldin sefalar getirdin. Yarın öğlen Bergama Festivali için gidiyorum. HadiordanNedir programın bari bir çay içseydikSnifsinf
Bul
ALTAYLI yazdı:Arap, olmadığın zamanları düşününce resmen enerjimizi düşürmüşsün be abicim. Aile içinde tükürmek yalamak yok kardeşim. Yerim senin yakaladığın balıkları tekrar hoş geldin sefalar getirdin. Yarın öğlen Bergama Festivali için gidiyorum. HadiordanNedir programın bari bir çay içseydikSnifsinf

ben gayet iyiydim yaww hiç enerjim düşmedi hatta 3 yaramazdan birini hallettiğim için çok mutluydum hatta facebooktan laf sokmaya devam ediyordum oradanda çıkaracaktım Siyirdimpuhahahaaa ciddi sesli güldüm kendi yazdıklarıma bile Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben gayet iyiydim yaww hiç enerjim düşmedi hatta 3 yaramazdan birini hallettiğim için çok mutluydum hatta facebooktan laf sokmaya devam ediyordum oradanda çıkaracaktım Siyirdimpuhahahaaa ciddi sesli güldüm kendi yazdıklarıma bile Happy

Doğru söylüyorsun Bobo Ortalık bomboş kalmş yapıştırıyordun. Şimdi Faruk'la ekürü olarak hucum yiyeceksin Gardını alNayirolamaz Hele bir organizasyon denk gelsede hep beraber olsak ne olur valla ne olurBobo
Bul
ALTAYLI yazdı:Doğru söylüyorsun Bobo Ortalık bomboş kalmş yapıştırıyordun. Şimdi Faruk'la ekürü olarak hucum yiyeceksin Gardını alNayirolamaz Hele bir organizasyon denk gelsede hep beraber olsak ne olur valla ne olurBobo

süper olurda abi ben olamam benim için kötü olur Siyirdim
abi ben bu 3 yaramazı kafa kafaya tokuştururum hepsi dağılırlar benle uğraşamazlar,hele sen dur bu akşam çarşamba bakalım sayın albatros kaçta girecek siteye..birazdan gidip masaya oturup sakinleştiricimden 2 kadeh alıp beklemeye başlayacağım Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:süper olurda abi ben olamam benim için kötü olur Siyirdim
abi ben bu 3 yaramazı kafa kafaya tokuştururum hepsi dağılırlar benle uğraşamazlar,hele sen dur bu akşam çarşamba bakalım sayın albatros kaçta girecek siteye..birazdan gidip masaya oturup sakinleştiricimden 2 kadeh alıp beklemeye başlayacağım Seerf

O kadar iddaalı olmaSmile kıstırırlarsa teşkilatlanıp yaparlar bi güzellik. Hadi bakalım bu akşam hep beraber ÇARŞAMBASeerf Maç ta varmışSiyirdim
Bul
ALTAYLI yazdı:O kadar iddaalı olmaSmile kıstırırlarsa teşkilatlanıp yaparlar bi güzellik. Hadi bakalım bu akşam hep beraber ÇARŞAMBASeerf Maç ta varmışSiyirdim

yeterki bi organizasyonda yakalayamasınlar abi ben buradan bitiriyorum işi,gerçi bizdede ortağım var eli bıçaklı valla keser hepsini Siyirdimmavrışım var 2 laf eder bitirir hepsini,junior mod um var gobeğiyle döver onları,rusanım var rapalayla yakalar hepsini Siyirdim
sayın albatros erken gelemez onun için sorun yok Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,883 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,902 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,127 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,735 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,122 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  tahsinmersin'in17.06.2010 raporu tahsinmersin 24 3,966 28-06-2010, 10:45
Son Yorum: fotokopici
  10-11/06/2010 gÜmÜŞyaka raporu fahrettin 16 4,020 14-06-2010, 20:51