Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show
Maydanoz team `tebbrikler....Alkis
bu arada bu avin ayri bir ayricaligi var..yillarin hasreti bitmis..Seerf
tebikler YalcinAlkis,pasaportu uzmanindanAlkis,Ercan abiden almissin..cipuraci kimligin hayirli olsunAlkis
daha da bollarina beyler
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maşallah maşallah elinize emeğinize sağlık güzel av yapmışsınız şekerim artık çupracı olmuştur tebrikler çupralar harika daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
evet ercan abi benim şimdi bir sorum olaçak müsadenle tekneyle gittiğimiz meralarda neden çupra alamıyoruz yoksa kaptanlar merayı göstermek istemiyorlarmı benim bu işe haklım yatmadı bak negüzel gitmişsiniz çuprayıda almışsınız teşekkürler.76
Bul
ALTAYLI yazdı:Sen bu heyecanın senin için ne kadar faydalı olduğunu düşünsene. Kafada birşey kalııyormu ha?

reset gibi be abicim.sıfırlandım adeta.sağolasın.76
Bul
Albatros-gr yazdı:Maydanoz team `tebbrikler....Alkis
tebikler YalcinAlkis,pasaportu uzmanindanAlkis,Ercan abiden almissin..cipuraci kimligin hayirli olsunAlkis
daha da bollarina beyler
rastgele

teşekkürler farukcum.öğretmenler kuvvetli olunca başka çare kalmıyor.aıverirler adamı tekneden valla.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah maşallah elinize emeğinize sağlık güzel av yapmışsınız şekerim artık çupracı olmuştur tebrikler çupralar harika daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

sağol şekerim.sonunda o işte tamam.76
Bul
Albatros-gr yazdı:Maydanoz team `tebbrikler....Alkis
daha da bollarina beyler
rastgele
Faruk sağolasın. İmşallah organizasyona katılabilirsiniz. Özledik Valla

bucalıfikret yazdı:maşallah maşallah elinize emeğinize sağlık güzel av yapmışsınız şekerim artık çupracı olmuştur tebrikler çupralar harika daha bollarına rast gele arkadaşlara selam.AlkisAlkis
Sağolasın abicim. İnşallah

bucalıfikret yazdı:evet ercan abi benim şimdi bir sorum olaçak müsadenle tekneyle gittiğimiz meralarda neden çupra alamıyoruz yoksa kaptanlar merayı göstermek istemiyorlarmı benim bu işe haklım yatmadı bak negüzel gitmişsiniz çuprayıda almışsınız teşekkürler.76
Çipura diğer tür balıklardan çok farklı bir yerdedir. Sarkıtmada Avlanması en keyifli balıklardandır. Çok kurnazdır. Yengeçin içini çeker hissettirmez ve gelişi müthiş keyiflidir. Kafa atışları adamda resmen Adrenalin yapar.
Her mevkide ve saatte av vermez. İri çipuralar özellikle akşam ve sonrası avlanmaya çıkarlar ve gezerek yerlerine dönerler.Gezi teknelerinin kaptanları genellikle Çipura meralarına götürmezler sadece kendileri avlanırlar. Sen de Selimiye'de daha önceden tespit ettiğin taşlık alanları gece saatlerinde bıkıp usanmadan denemelisin

yycolak yazdı:reset gibi be abicim.sıfırlandım adeta.sağolasın.76
Sende sağolasın abicim. Sigara işini unutmaRolleyes
Bul
sağol ercan abi dediğini bu yaz uygulama yapacağım.teşekkürler.Alkis
Bul
Hay maşallah ekipte 10 numara balıklarda öyle bereketli olsun.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
abilerim balıkları parlatmışsınız.yalçın abi en fazla senin için sevindim çpuraları almışsın yukarı..muhteşem bir ava imza atmışsınız..çok güzel insanın içi gidiyor.helal size..saygılar.AlkisSeerfAlkis
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,933 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Bucalılardan menekop show bucalı Murat 43 6,558 20-12-2012, 09:48
Son Yorum: bucalı
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,768 01-12-2012, 12:11
Son Yorum: yycolak
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,179 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,854 22-12-2011, 18:39
  maydanozda -4- yycolak 90 7,578 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,421 28-09-2011, 23:42
  Galatada palamut şhow. rebel 20 5,006 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Kalamar show Albatros-gr 57 8,281 24-08-2010, 14:37
Son Yorum: Albatros-gr
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 7,094 09-06-2010, 11:44