Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVrEkCi yazdı:ozan maşallah diyecek fazla birşey yok balıklar süper rapalalar süper sen süpersin bi doymuşsun balıga devamını bekliyoruz artık.
ellerini parçalamana gerek yok beden olarak 60 numaradan aşagısını kullanmanada gerek yok hem elin parçalanmaz hemde daha rahat edersin.
bu balıga çapari iş yapmıyormu onu merak ettim kanal olduğu içinmi rapala çalıştınız.
rastgele
abi beden 0.70mm olmasına rağmen kesti misina parmaklarıma flaster bile sardım..fakat çok seri çalıştığım için devamlı dibi bulup hızlı çektiğim için oldu birde hep suyla temas olduğu için..eldiven denedim fakat rahat edemedim..çapari de sabah erken yiyormuş yetişemedik..2li 3lü balıklar alınmış çapari ile...ama rekoru kırmışız geç gelmemize rağmen..gün içinde yemiyormuş çapariyi...saygılar..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Bir 2 dk ankete katılsanız

Yer ve mekan:
Av Başlangıç bitiş saati:
Avın yoğunlaştığı saatler:
Çalışan Takım ve özellikleri:
Çalışmayan takımın özellikleri:
Yem veya Suni yem :
Havanın durumu:
Rüzgarın durumu:
Suyun durumu üst çalkantı:
Dip akıntı durumu:
Yorumları: 935
Konuları: 55
çok güzel av maşalah, tebrikler
Yorumları: 12
Konuları: 2
paylaşımlar ve dostluklar cok güzel herkesin ellerine ve dillerine saglık daglar var daglardan yüce dagmı dayanır bu güce.
Yorumları: 500
Konuları: 45
Ozan kardeş tebrikler çok güzel av yapmışsınız allah devamını versin inşallah ümraniyeye doğru bağırsan bende gelirdim.Her zaman rastgeeeeeleeeee..
"kıçı ıslanmayan balık tutamaz"
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ozan tebrikler..ellerinize sağlık,çok güzel bir avyapmışsınız,hemde şanssızlığınızı ters çevirmişsiniz....demekki saat 6 da çıksanız denizde balık kalmayacaktı

afiyetler olsun,bol şanslar...
Yorumları: 891
Konuları: 60
Bereketli olsun, çok güzel av olmuşş
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
oh oh maşallah ya bizim buralarda şu suni balığın çalışmamasının başlıca sebebi nedir hiç anlayamıyorum kaşığa geliyor rapalaya gelmiyor nasıl iştir...