Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alabalık sazan
alperburdur yazdı:ayrıca uğur çizim güzel olmuş ellerine sağlıkAlkis
saol abim sizin kadar olmasada bir şeyler yapmaya çalıştık maksat amator balıkçı kazandırmakSiyirdimAlkisWink
Bul
robinson987 yazdı:eline sağlık paylaşım cok guzel verimli bence
ben çizimi yaptım balık tutması sizden artık bekir abiAlkisWink
Bul
Teşekkürler çizim güzel ellerine sağlık. Affınaza sığınarak bir özelliğe dikkat etim. Çizimde hiçbir uzunluk yok. Ben bunları karıştıracağım. Çizimde parçalar arası uzunluklar osaydı benim gibi bilgisi olmayanlara yardımcı lurdu. Eleştşrşmş umarım yanlış anlamamışındır uğur kardeş. Saygılar.
Bul
gevrek yazdı:Teşekkürler çizim güzel ellerine sağlık. Affınaza sığınarak bir özelliğe dikkat etim. Çizimde hiçbir uzunluk yok. Ben bunları karıştıracağım. Çizimde parçalar arası uzunluklar osaydı benim gibi bilgisi olmayanlara yardımcı lurdu. Eleştşrşmş umarım yanlış anlamamışındır uğur kardeş. Saygılar.

Murat Hocam tekrar hoş geldiniz.
Katılımlarınız devamlı olur İnşallah.
Her türlü avcılıkta bilgisi olan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.Sağlıklar.
Bul
Murat hocam aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim..

Uğur'un çiziminde ölçü yok haklısınız.Benzer takımı denizde kullanıyoruz,size verebileceğim ölçü kurşundan sonraki kösteğin boyutudur.20,25,30 cm.olabilir.Kurşun için çift tarafı fırdöndülü çeşidi uygun olabilir.Şamandra zaten sabit olmayıp gezdiği için başka ölçüye ihtiyaç yok..
Umarım tatlı su ustalarından da size bilgi gelecektir..
Rastgele..
Bul
gevrek yazdı:Teşekkürler çizim güzel ellerine sağlık. Affınaza sığınarak bir özelliğe dikkat etim. Çizimde hiçbir uzunluk yok. Ben bunları karıştıracağım. Çizimde parçalar arası uzunluklar osaydı benim gibi bilgisi olmayanlara yardımcı lurdu. Eleştşrşmş umarım yanlış anlamamışındır uğur kardeş. Saygılar.

hocam hoş geldiniz hoş bir yere geldinizAlkis Rose

sorunuza gelince elinizde 6 m lik teleskopik göl kamışı olduğunu düşünelim.bu olta için 9 m lik misina ayarlıyorsun 6 m kamış boyu misina bırakarak 3 m kamışa sarıp idam düğümü ile kamışın gövdeye bağlıyorsun.kamışın ucundan 1m aşağıya şamandırayı misinayı zedelemeden sabitliyorsun.(stopper lastikleri ile olabilir yada bir kürdan parçası ile)5-10 lık gr gezer kurşun(ortası delik olanlardan)takıp fırdöndiyü misinanın en ucuna bağlıyorsun. sıra saçaklarda(paçada derler)0,33-035 yada isteğe bağlı kalınlıkta misinayı 35 cm uzunluğunda fırdöndüye bağla en uygunu bana göre sazan avında 1 no owner iğneleride saçağın ucuna ekle istersen 2. iğneyide 20 cm uzunlıkta yap mısır hamur solucan makarna vs. avlanabilirsin rast gele.sazan avında 5m derinlik olan yerler yeterli avlandığın bölgeyi mısırla yemlemeyi unutmaWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
balıkcı uğur yazdı:Seerfbunu bir dene hadi hayırlısı kardeşimWink

Uğur eline sağlık güzel paylaşım olmuşAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Uğur eline sağlık güzel paylaşım olmuşAlkis
saol bahadır abimSeerf
Bul
dincobey yazdı:uğur kardeşim eline sağlık çok güzel izah etmişsin tebrik ederim. paylaşım için teşekkürler. Alkis
tebrikler Alkis
Bul
lopen yazdı:tebrikler Alkis

Nazmi bey,aramıza hoşgeldinizAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazan (aynalı sazan) av teknikleri araphüso26 60 23,223 31-05-2012, 10:09
Son Yorum: Avcı Altan
  Sazan Avı ve Olta Tavsiyesi ( Yardım ) SinekOltasi 65 13,421 15-04-2009, 14:58
Son Yorum: brösi
  sazan ve bıyıklı balık oltası sciftcan 26 8,203 25-11-2008, 11:01
Son Yorum: fotokopici
  yayın ve sazan avı için bu takım yeterli mi sarıyerli 3 2,450 09-07-2007, 16:30
Son Yorum: sarıyerli
  SAPANCA'DAN 8KG.LIK SAZAN.. turgayasba 17 4,142 11-06-2007, 23:01
Son Yorum: kaya
  sazan avı emrah78 38 18,004 12-01-2007, 04:20
Son Yorum: Mustafa-DANIS
  Cuma gunu 19/5 ilk defa alabalik Sohbetcibaba 12 4,149 01-01-2007, 13:51
Son Yorum: cemkeser
  Sazan için tavsiye murat.badak 5 4,058 29-11-2006, 22:31
Son Yorum: GÖKSEN
  Sarı boncuk ile sazan avı Weasel 17 8,116 03-10-2006, 11:30
Son Yorum: Weasel

Hızlı Menü: