Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22-9-09 levrekciden bayram kutlaması
Nihat tebrikler ipekler zargana için mükemmel ağız ve diş yapısı nedeniyle kurtulamadıkları için en idealidirler. Kaçan balığa üzüldüm. o sularda görülüyor ise Zargananın hastası olan ve dayanamayan akya olabilir. Tabiiki kofanada büyük olasılık. Sen zarganaya devam et mutlaka kıstırırsın
Bul
nihat abi yine ustalık konuşmuşAlkisbide yanlarında kofanayı alsan tam bayram olcakmışBoboafiyetler olsun rastgeleSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
Nihat bayramıda iyi değerlendirmişsin, bu arada ipek çaparisini bende tuttum güzel olmuş 4 der 5 er zarganaları toplamak güzel olacaktır.AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Güzel Av Olmus Afiyet Olsun.

Rastgele Nihat Abi
Bul
Tebrikler Nihat alınabilecek en güzel çeşidi almışsın yine Alkis İpekle zargana avı bizim buralarda çok yaparlar ama hiç merak sarmamıştım , ilginçmiş Smile Afiyet olsun Seerf Evde kaşarı sevmeyen var galiba Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çok güzel olmuş tebrikler..keşke hergünün balıkla geçseydi.bizde dün tuttuk bir tane ama çok büyük olduğu için birolda bende eve kadar taşımayacağımız için saldık gitti.lüferin tadı nasıl dı abi yağlımıydı...?biz artık çok kısırlaştık balık tutamamaya başladık hayırdır inşallah
Seerf
Bul
-faruk abi ipek çaparisi aynen öyle ama ben biraz daha aralık bıraktım ki zargana takıldımı birbirlerine takılmasınlar diye fakat ipekleriniz farklı belkide onlar daha iyi iş yapacaklar.
-nedim bogazda kıyıdan rapala atıyorum baktım zarganalar rapala peşine takılıyor hemen sıyırtma kurşun 3 kulaç arkasına ipek bagladım atçek zargana millet şaşırdı yani lıyıdanda ipek iş yaptı.kaşarı sadece balıkların üstüne koyuyorum ondan öyle gözükmüştür Gulumseoğlum peynir yemez ne yazıkki.
-ercan abi akya zor bizim orada kesin kofanadır çünkü 60 cm lik kofana vurdu benim kuzen bende daha temmuzda 60 lık tutmuştum.
-ozan lüferi yemedim ama geçen hafta tuttuklarım tam yaglanmış çok lezzetliydi.bu arada daha öncede yazdım okudunmu bilmiyorum yeniköyde lüfer tutulmuş millet yatmaya başlamış orada.bende çay içmeye iniyorum sık sık.
-teşekkürler arkadaşlar inşallah daha güzel avlar da olacak yeterki hava,saglık,işler ve hanım izin versin.kısmetse daha iyi av raporlarıda gelecek hepimizden inşallah.
Bul
tebrikler , çiğ ide pişmiş de çok güzel görünüyor
Bul
nihat son günü havanın düzelmesi senin için güzel bir gün olup lüfer ve levrekle tamamlamışsın,bereketli ve afiyet olsun,ahmet beyin yapmış oldugu zargana çaparisi güzel iş yapmış ayrıca ahmet beyede teşekkürler.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
AlkisTebrıkler Nıhat Bey Levrek yıne sızden kurtulamamıs .
Gercı kurtulan varmı kı . Levrek ,Lufer , Zargana,Kofana

Saygılarımla,
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,495 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,352 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  Bayram bereketi 2 -09/11/2011 makineci 22 3,404 12-11-2011, 20:50
Son Yorum: makineci
  Bayram arİfe,sİ erdekli yücel 21 4,188 03-12-2009, 11:17