LeVrEkCi yazdı:yeterki bi organizasyonda yakalayamasınlar abi ben buradan bitiriyorum işi,gerçi bizdede ortağım var eli bıçaklı valla keser hepsini mavrışım var 2 laf eder bitirir hepsini,junior mod um var gobeğiyle döver onları,rusanım var rapalayla yakalar hepsini
sayın albatros erken gelemez onun için sorun yok
Ben size güzel bir benzetme ile şarkınızı belirleyim
AMATÖR BALIKÇI NET'İN GLADYOTÖRLERİ
DEVLERİN AŞKI BÜYÜK OLUR
Hatdi arenaya
Uzun_ahmet yazdı:Arap efendiye akşam telefon ettim bana dediği lafa bakarmısınız,
Kapat şimdi işim var balık pişiriyorum ben demezmi, nasıl olsa geleceksin sen buraya
Sende tel.edecek tam zamanının buldun yaarabı deniz balıklarınında hakkını verecekmi diye ocağın başına geçirmişdim
Tek kelimeyle
Uzun_ahmet yazdı:Arap efendiye akşam telefon ettim bana dediği lafa bakarmısınız,
Kapat şimdi işim var balık pişiriyorum ben demezmi, nasıl olsa geleceksin sen buraya
LeVrEkCi yazdı:yeterki bi organizasyonda yakalayamasınlar abi ben buradan bitiriyorum işi,gerçi bizdede ortağım var eli bıçaklı valla keser hepsini mavrışım var 2 laf eder bitirir hepsini,junior mod um var gobeğiyle döver onları,rusanım var rapalayla yakalar hepsini
sayın albatros erken gelemez onun için sorun yok
Vay vay vay HUSEYIN abiden nu kadar korktugunu bilmiyordum NIHAT abi FARUK abi varken modlari devreye sokmuyordun HUSEYIN abi geldi modlari devreye sokmussun korkma bu kadar
YaKaMoZ yazdı:Vay vay vay HUSEYIN abiden nu kadar korktugunu bilmiyordum NIHAT abi FARUK abi varken modlari devreye sokmuyordun HUSEYIN abi geldi modlari devreye sokmussun korkma bu kadar
orhanekmekci yazdı:Sende tel.edecek tam zamanının buldun yaarabı deniz balıklarınında hakkını verecekmi diye ocağın başına geçirmişdim
Tek kelimeyle
Babacım bizim ekibin ahçısı zaten arap, maşallah çok iyi işler yapar.
Yiğidi öldür hakkını ver. Bu konuda araba laf dedirtmem, hele balık pişirme dedinmi bir numaradır valla..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]