Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi bende onu merak ettim hiçbir yerde bulamadım,ama sanırım ticari teknelere binen herkesten isteniyor bu belge.teknede bulunmak için bu belge isteniyor.amaç balık tutmak olsun olmasın belge şartı var.mantıklı değil ama,sahil güvenlik konutanına gelde anlat bunu.belgesiz vatandaşa ve tekne sahibine ayrı ayrı ceza kesiliyor.bu yüzden tekneciler tekneye binmeden belgen varmı diye soruyor kontrol edip öyle çıkıyor denize..
belge istenmemesi için se av yapılan tekne özel tekne belgeli olması gerekiyor,o teknelerde ucuk fiyatlı balıkavı yaptırıyor.burda bildiğim bir tekne var,çok konforlu motoryat,fiyat tekne için günlük 3000 dolara çıkan var,genelde turistlere balıkavı düzenliyor,ucuz türde bu tarz tekne bulmak zor.genelde turlara çıkıyorlar o yüzden balıkavı yapmıyorlar..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla güzel yoluna girecek birazdaha gayret aytekin teşekkürler.
Yorumları: 190
Konuları: 18
arkadaşlar eğer ilginizi çekerse bir önerim olacak. benim adrasanda tanıdığım bir tekneci var. 11 kişilik gezi teknesi. fiyatı da oldukça hesaplıydı. biz genelde balığa çıkıyoruz ve fotolarını paylaitığım yazılı orkinosları tutmuştuk bu tekneden. geçenlerde geldiğimde günlük fiyatın 150 ytl olduğunu söylemişti kaptan. yalnız sayımız kalabalık olursa sırtı çekmek mümkün olmayacağından mercan için felan bir düzenleme yapılabilir. sayımız 6 dan fazla olursa antalyadaki ticari tekne fiyatı ile aynıya gelir ve sarı belge şartını da by-pass etmiş oluruz. ilginizi çekerse haber verin ben kaptanla görüşeyim.
bilgin şaşmaz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
en mantıklısı bu zaten ucuz gezi tekneleri var murat izmirde 450 ytl ye bulmuştu mutlaka vardır aytekin.
bilginin önerisinide değerlendirin bence
bizim kaptanı şimdi aradım kendi teknesini karaya çekmiş. ama bir arkadaşının 9 metrelik teknesi varmış 120 civarına tam gün çıkar diyor. yalnız bu tekne pancar motormuş. eğer bunu düşünürsek sulu ada diye bir yer de var orada da tuttuğumuz balıkları mangal yapabiliriz.
bilgin şaşmaz
Yorumları: 765
Konuları: 45
Çok güzel bir fikir hayırlı olsun bizde resimleri burdan izleriz artık
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bilginin fikri süper ben olsam balıklama atlardım

helal sana beyaz zencim

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bilgin abi fikir süper,fiyatta çok iyi bence,ama diğer arkadaşlarında yorumlarını alalım.iş yerinde 2 arkadaşa dün sarı belge aldırdım,bizde şuanda 4 kişide belge var,bugün çarşamba bugün tekne ayarlanmassa zor bulunur tekne,bugün gelecek haberler göre plan yapacaz artık.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
arkadaşlar evdeki internetimde bir sorun var o yüzden akşam giremedim kusura bakmayın. öncelikle dün akşam ikinci teknenin kaptanı ile de görüştüm. teknesi 8.50 metreymiş ama 4 kişiden fazla yolcu alamam dedi. fiyat için de son 130 ytl dedi ama 120 ye inecek gibi. 4 kişi olunca fiyat bana fazla geldi açıkçası çünkü antalya limandan 1 ay kadar önce 4 kişi 100 ytl ye çıkmıştık. sarı belge orada sorun olmuştu ama kaptan idare etmişti. bir de adrasanın antalyaya olan uzaklığının da hesaplanması lazım bence.
ikinci bir şey de benim gelmem biraz zora girdi. ama limandan tekne ayarlama konusunda da elimden geleni yaparım. çıktığımız kaptanın teli mevcut.
bilgin şaşmaz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ilgin için teşekkürler bilgin,aytekin bide sen görüş bence teknecilerle ufak gezi teknesi bulabilirsin sarı belgesiz çıkılabilecek diye düşünüyorum.
birde bu sarı belge o kadar kolaymı çıkarılıyormuş yaww gidip alayım bir tanede ben o zaman.