Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Hamsiler yine nefis görünüyor Serkan

afiyet olsun
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
biraz evvel lüfer yedim sorun yok

dün 7 liradan aldım,ozanlarla aldıgımız 5 liraydı yan hava şartları hamsinin fiatını artırmış demekki,
bugün tüm büyük tekneler kireçburnu koyunda demirliydi ve orada kaldıkları sürece hamsi pahalı olacak demektir.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
afiyet olsun mavruşum..bu tarife benzer bende yaparım hamsiyi.. buğulama deriz.. bir tencerenin dibine halka kestiğim soğanları dizerim.. üstüne kılçığıda ayıklanmış hamsileri yıkayıp suyu fazla süzülmeden tuzlayıp soğanların üstüne dizerim..üstüne yine halka limon suyu çekilinceye kadar piştimi yemede yanında yat..

ben küçük tüpte pişiririm
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
MaVrUşGiL yazdı:
yeni sezon bunlaaaar gel vatandaş geeel.
Serkan bu ne yaw aksam-aksam
afiyet bal seker olsun...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Albatros-gr yazdı:ne oluyoruz ...adalet bumu?
ben tavuk yedim

Faruk abi sen orada palazları mercanları levrekleri götürürken biz burada terliğimizi kemiriyorduk

bi kezde biz götürelim dimi

yaa.
Abi işin espirisi bir yana oralarda hamsi bulma ihtimalin pek yok bildiğim kadarı ile ama aklında bulunsun yağlanmış sardalya ilede muhteşem oluyor sadece ek olarak asma yaprağını ince ince kıyıp soğanın altına sermeni tavsiye ederim ama limonu az koyman kaydıyla. Bak şimdi aklıma düşürdün onuda yapıp yeni konu olarak ekleyim asma yaprağını bulabilirsem hemen uygularım

.
Yorumları: 160
Konuları: 14
Serkan bey;
daha aksam balık yemem rağmen burada görünce ağzımı sulandırdın... olmazki böylede yapılmaz kii.... bu kadarda güzel anlatılmaz ki?

Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Az önce haberlerde izlediğime göre hamsi bollaşmış
yerli hamsi hale gelmeye başlamış inceden hatırlatayım dedim

.
Bu arada ilginç olanı haberde
yerli hamsi gelmeye başladı! sözüydü yani öncekiler ithalmiydi?
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
yaw mavrış şimdi yerliyi ecnebiyi boşverde, sabah pazardan 1 kilo barbun ve bir kilo hamsi almıştım,, senin bu tarifi görünce şimdi eve telefon edip uygulamaya geçirtiyorum, yirken seni anarım, eyvallah