Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antalya da tanışma ve balıkavı hakkında..
aytekin beyciğim,eğer siz oradan tekne ayarladıysanız ne yapalım zararı yok. peki limandan 7-8 kişilik büyük tekneyle çıksak olmazmı?balıkmı yok butaflarda? saygılarımla
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Bul
aytekin beyciğim yarın arkadaşım bana haber verecek eğer oda gelirse 2kişi biz ,1arkadaşta sizin söylediğiniz arkadaş,etti 3 kişi, 1 kişi daha bulursak 2 tekne çıkabiliriz.yarın eğer bir kişi daha bulursam ,siz bir tekne daha ayarlayabilirmisiniz? saygılar.
Bul
ayarlamaya çalışırım tabi oğuzhan abi,kundudan bakmamız lazım ama,yada en son çare sizede yat limanından bizim çıktığımız tekneyi ayarlarım,biraz erken çıkılırsa aynı saate av yerinde buluşuruz,yan yana 2 tekne muhabbetimizi yine yaparız,tabi kabul ederseniz ben yinede yarına bakarım kundudan tekne..
ama haftaya daha organize bir plan yaparız bu daha iyi oldu,çok sevindim gerçekten..takımı kurarız sürekli beraber avlanırız güzel olur bence..

limandan çıkarız tabi ama genelde balon balığı çıkıyor,o yüzden bu ara kunduyu tavsiye ederim,ordada balon yok değil ama daha az,
haftaya zaten daha büyük bir tekneyle hep beraberde av yaparız,bu hafta için arkadaşlara kunduyu söz verdim.o planı değiştiremem,ama haftaya beraber kararlaştırırız..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
yer :kundu yada boğazkent
tarih :15.11.2008 cumartesi tekne kalkış saati belli değil 06:00-07:00 arası

antalya tekne ile balıkavı katılacakların listesi..

1.tekne
1.antalyalı07(aytekin)
2.iş yerinden adaşım aytekin
3.iş yerimden arkadaş ahmet
4.ekmekci(raif)

2.tekne, kunduya gidilecek araç olmadığından ve teknelerin denize çıktığı boğazdan küçük teknelerin çıkamaması nedeniyle iptal edildi..
bu cumartesi takım 4 kişi.
inşallah daha sonraki haftalarda organize birşeyler yapacağız..
takımdaki üye sayısı artıyor,daha güzel avlar bizi bekliyor.
Bul
Hadi bakalım antalya team haftasonu raporunu dört gözle bekliyoruz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
son bir hatırlatma :
1.ava katılmak için sarı belge gerekiyor.
2.ikinci tekne için sabaha haber vermemiz gerekiyor,tekne şuanda rezerve ..katılım 4 kişi olması gerekiyor.
Bul
Aytekin araba probleminden dolayı benim katılım pazara mümkün olabilecek. Araba problemi çözülürse cumarteside gidebilirim. Kesin belli değil yani. Aksilik sonuçta. Ama pazar günü için benimle gitmek isteyen arkadaşların ikisinde araba mevcut oyüzden ben pazar günü sizin gittiğiniz kundu tarafından gitmek isterim. Telefonla görüşmüştük zaten. Bana kundudan teknesi olan birinin telefonunu unutmadan verirsen memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim...
1978 Antalya\'dan acemi balıkçı adayı Adem Smile
Bul
adem ben tekneyi ayarlamaya calışacağım,sana telinide veririm..gönül isterdi hep beraber olalım,sizde bu pazar balıkavı yapın haftaya yada daha sonrasında acısını çıkarırız.
Bul
aytekinciğim beni bir ararsan veya telini verirsen sevinirim.gözlerinden öperim kardeşim iyi avlar dilerim.
Bul
evet bugün antalya gurubu toplandımı acaba merak içindeyim haber alan varmı ayteki bir arayayımWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni İşimiz hakkında fish or die 25 3,818 26-05-2015, 13:04
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balıklarda Çıkan Ağır Metal Vb. Maddeler Hakkında MaVrUşGiL 10 2,318 31-01-2013, 14:51
Son Yorum: xfisher
  ***Forum hakkında*** LeVrEkCi 4 1,295 07-04-2012, 13:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  3 gün Antalya gezisi LeVrEkCi 71 5,567 21-03-2012, 12:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yalova Tanışma seabasshunter 20 5,216 23-02-2011, 17:43
Son Yorum: yalova tatar
  malzemeler hakkında aygroup 50 6,006 18-09-2010, 17:20
Son Yorum: levend
  Alabalık Hakkında Yanlış Bilinenler aygroup 15 3,987 21-10-2009, 17:27
Son Yorum: aygroup
  Yalovalı77 ile tanışma.. Lakerda 19 2,692 24-09-2009, 15:16