Yorumları: 7,892
Konuları: 199
tedirgin SaZaN yazdı:valla bende az önce boğdum ağalar, gerçi kolayla gitti diye ağladı hamsi ama daha sonra bakarız çaresine dedim
mavrış tekrardan teşekkürler tarif için, gerçekten güzeldi,, varsa barbun içinde bir tarif te rica etsem uyar mı
Afiyet şeker olsun

Barbuna gelecek olursak pek sağlıklı değil ama öğrenciyken bayıla bayıla indiriyordum mideye
Olabildiğince az tereyağıyla unlanmış barbunu çok kısık ateşte çevre çevire kızartıyorsun yanlız yağı yakmayacaksın ona göre Kısık ateş çok önemli!
Sonra balığın piştiğine emin olunca çırpılmış 1-2 yumurtayı güzelce üzerine yayıyorsun

bu tarif mezgite daha çok yakışıyor ama barbuna güzel gidiyor.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
MaVrUşGiL yazdı:Ustam, hamsi kokmasın diyorsan;
1) Hamsi bikere taze olmalı ( senin taze bulma şansın biraz düşük
)
2) Kızartma yapıyorsan yağı bir kere kullanacaksın, soğuduğu zaman şişeye doldurup geri dönüşüm merkezlerine bırakacaksın.
3) Buğlamanın koktuğunu şu zaman kadar görmedim.
aynen katılıyorum bunlara,benim ev hiç balık kokmaz ama ben bayat balık hayatta yemem
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Bak konu sabah sabah hiç iyi gelmedi.Tüh.Kaç gündür aklımda şu hamsi ama bir türlü denk getiremedim.Yiyenlere afiyet şeker olsun.Yapacak bir şey yok.

Yorumları: 78
Konuları: 9
biraz evvel bu tarifi denedim harika çok lezzetli oldu paylaştığın için teşekkürler
zafer77 yazdı:biraz evvel bu tarifi denedim harika çok lezzetli oldu paylaştığın için teşekkürler
Teşekkür ederim

afiyet şeker olsun.
hayrettin-18 yazdı:Serkan resimdeki sağtaraftaki bardakta olan beyaz Ayran deme.biz kesinlikle balık olan masaya yoğurt,peynir,ayran yaklaştırmayız."aman haaa zehirler" denilmiş deneme yanılma yöntemi ile deneyipte yanılmayalım hastanede hortum salmasınlar.

Yok çıtır emmi yok o sadece calcium sandoz boğazlarım ağrıyoda iyi gelir dediler

.
Bu arada ayranla ilgili seni kandırmışlar yoğurtlu balık çok yemiş ve
ıkar balık masasından haydari ve cacığı eksik olmayan birisiyle konuşuyorsun.
Balık dan emin değilsen yoğurt risklidir keramet yoğurtda değil bayat balıktadır, işte o zaman salarlar hortumu
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Sabah sabah nereden aklıma düştüyse . . .

Allahtan Serkancım imdada yetişti sağolsun,fotolarıda olsa . . .