Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antalya da tanışma ve balıkavı hakkında..
aytek abi taşlar yerine oturmaya başladı , kesin tarih beli olunca katılım artar Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Aytekin bu cumartesi yada pazar benim için uygun. Hafta sonu hangi gün olursa olsun ben şu anda gelebilecek durumdayım.
Pazar günü benim bir arkadaş Laradan kayıkla açılmışlar ve epey balık tutmuşlar. Şu anda tam balık zamanı diyorlar orası için.
Bilgin olsun....
1978 Antalya\'dan acemi balıkçı adayı Adem Smile
Bul
evet adem lara tarafı bu aralar iyi balık yapıyor.gidersek o taraflara gideriz zaten..sen sarı belgeyi aldın sanırım,tekne ile çıkacak gibiyiz bu haftasonu,yat limanından çıkıp,lara tarafına gidilecek..büyük ihtimalle cumartesi olur.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
arkadaslar ben de bu cuma-ctesi icin antalyaya gelmeyi planlıyorum. sarı belge alamadım size katılamayacak mıyım bu durumda?
bilgin şaşmaz
Bul
beyazzenci yazdı:arkadaslar ben de bu cuma-ctesi icin antalyaya gelmeyi planlıyorum. sarı belge alamadım size katılamayacak mıyım bu durumda?

muhabbete katılırsın yav.. zaten muhabbete oturdunuzmu kimse bakmaz balığa falan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
beyazzenci yazdı:arkadaslar ben de bu cuma-ctesi icin antalyaya gelmeyi planlıyorum. sarı belge alamadım size katılamayacak mıyım bu durumda?
Belge sorarlarsa '' ben burada röportaj için bulunuyorum'' dersiniz Bilgin bey,gazeteci değilmisiniz..Gulumse
Bul
doğru bende sarı belge yok ama sarı basın kartı varSmile umarım sahil güvenlik kabul eder. arkadaşlar antalya için son düzenlemeleri yapmam lazım. netleşince bilgi veririm.
bilgin şaşmaz
Bul
bilgin abi malesef sarı belge(gerçek kişiler için su ürünleri ruhsat teskeresi)olarak geçiyor.
onun haricinde hiçbir belge geçmiyor,malesef.gelecek olursan haber ver tekne ile çıkmamama ihtimaline karşı beraber bir av yapabiliriz.haber bekliyorum.
Bul
Lakerda yazdı:Belge sorarlarsa '' ben burada röportaj için bulunuyorum'' dersiniz Bilgin bey,gazeteci değilmisiniz..Gulumse

mehmet abi senin dediğin gibi olur belkide hehee..ama sahil güvenlik gerçekten göz açtırmıyor,keşke ticari avcılık için de aynı derece duyarlı olsalar,troller kıyıları tarayamasa,balıkcılar 2 metre kıyıdan ağ atamasa,antalya da güzel balık yapar...
Bul
benim bildiğim ticari tekne ile çıkılırsa belge gerekiyor gezi teknesiyle çıkılırsada belge gerekiyormu nerede yazıyor bu kanun merak ettim yaww çokda saçma geldi ayrıca bana ben ailemle balığa çıkıcam oglum kızım hanımada belgemi alacagım yada kırk yılda bir misafirim gelecek belgemi alacak bunu iyi bi gözden geçirmek lazım nerede yazıyor aytekin bu sarı belge bi araştıralım şartları neymiş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni İşimiz hakkında fish or die 25 3,987 26-05-2015, 13:04
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balıklarda Çıkan Ağır Metal Vb. Maddeler Hakkında MaVrUşGiL 10 2,395 31-01-2013, 14:51
Son Yorum: xfisher
  ***Forum hakkında*** LeVrEkCi 4 1,351 07-04-2012, 13:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  3 gün Antalya gezisi LeVrEkCi 71 6,066 21-03-2012, 12:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  Yalova Tanışma seabasshunter 20 5,329 23-02-2011, 17:43
Son Yorum: yalova tatar
  malzemeler hakkında aygroup 50 6,335 18-09-2010, 17:20
Son Yorum: levend
  Alabalık Hakkında Yanlış Bilinenler aygroup 15 4,065 21-10-2009, 17:27
Son Yorum: aygroup
  Yalovalı77 ile tanışma.. Lakerda 19 2,783 24-09-2009, 15:16