Yorumları: 11,006
Konuları: 243
aytek abi taşlar yerine oturmaya başladı , kesin tarih beli olunca katılım artar
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 44
Konuları: 6
Aytekin bu cumartesi yada pazar benim için uygun. Hafta sonu hangi gün olursa olsun ben şu anda gelebilecek durumdayım.
Pazar günü benim bir arkadaş Laradan kayıkla açılmışlar ve epey balık tutmuşlar. Şu anda tam balık zamanı diyorlar orası için.
Bilgin olsun....
1978 Antalya\'dan acemi balıkçı adayı Adem
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
evet adem lara tarafı bu aralar iyi balık yapıyor.gidersek o taraflara gideriz zaten..sen sarı belgeyi aldın sanırım,tekne ile çıkacak gibiyiz bu haftasonu,yat limanından çıkıp,lara tarafına gidilecek..büyük ihtimalle cumartesi olur.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 190
Konuları: 18
arkadaslar ben de bu cuma-ctesi icin antalyaya gelmeyi planlıyorum. sarı belge alamadım size katılamayacak mıyım bu durumda?
bilgin şaşmaz
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
beyazzenci yazdı:arkadaslar ben de bu cuma-ctesi icin antalyaya gelmeyi planlıyorum. sarı belge alamadım size katılamayacak mıyım bu durumda?
muhabbete katılırsın yav.. zaten muhabbete oturdunuzmu kimse bakmaz balığa falan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
beyazzenci yazdı:arkadaslar ben de bu cuma-ctesi icin antalyaya gelmeyi planlıyorum. sarı belge alamadım size katılamayacak mıyım bu durumda?
Belge sorarlarsa '' ben burada röportaj için bulunuyorum'' dersiniz Bilgin bey,gazeteci değilmisiniz..
Yorumları: 190
Konuları: 18
doğru bende sarı belge yok ama sarı basın kartı var

umarım sahil güvenlik kabul eder. arkadaşlar antalya için son düzenlemeleri yapmam lazım. netleşince bilgi veririm.
bilgin şaşmaz
bilgin abi malesef sarı belge(gerçek kişiler için su ürünleri ruhsat teskeresi)olarak geçiyor.
onun haricinde hiçbir belge geçmiyor,malesef.gelecek olursan haber ver tekne ile çıkmamama ihtimaline karşı beraber bir av yapabiliriz.haber bekliyorum.
Lakerda yazdı:Belge sorarlarsa '' ben burada röportaj için bulunuyorum'' dersiniz Bilgin bey,gazeteci değilmisiniz..
mehmet abi senin dediğin gibi olur belkide hehee..ama sahil güvenlik gerçekten göz açtırmıyor,keşke ticari avcılık için de aynı derece duyarlı olsalar,troller kıyıları tarayamasa,balıkcılar 2 metre kıyıdan ağ atamasa,antalya da güzel balık yapar...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
benim bildiğim ticari tekne ile çıkılırsa belge gerekiyor gezi teknesiyle çıkılırsada belge gerekiyormu nerede yazıyor bu kanun merak ettim yaww çokda saçma geldi ayrıca bana ben ailemle balığa çıkıcam oglum kızım hanımada belgemi alacagım yada kırk yılda bir misafirim gelecek belgemi alacak bunu iyi bi gözden geçirmek lazım nerede yazıyor aytekin bu sarı belge bi araştıralım şartları neymiş.