LeVrEkCi yazdı:faruk abi bende senede 1 değişiyorum ama bildiğim kadarıyla saat sınırı var motorlarda.
evet Nihat haklisin saat siniri varda...bizde isin kolayina bakiyorlar//yillik servis diyorlar ve tamam..hemen -hemen herkes burada oyle yapiyor...
fakat isin asli senin dedigin gibi saat ile olculmesi
LeVrEkCi yazdı:4 zamanlı her zaman iyidir orhan abi 2 zamanlılar fazla yakar küçük beygir de olsa tüketimi fazladır.ayrıca 2 zamanlıya her benzine yağ koyman lazım 4 zamanlıya yanlış hatırlamıyorsam 50 saatte bir motora yağ koyuyorsun araba gibi yani.
Bilgilendirme için teşekkürler Nihatbirde motoru takıp çıkaracağım için ağırlık sorunu var,onuda düşünerek yazdım
6 hp 4 zamanlı mercury için kg 25 kg 2 zamanlıda bildiğim kadarıyla 6 hp yok 5 hp üstten benzin koymalı var oda 20 kg civarlarında olması lazım ama benzinide 2 lt alsa 22 kg oluyor birde 2 lt benzin yetmez diyip yedek bidon lazım vs vs tabi benim kıyasım mercurye göre diğerleri nasıldır bilemem.arabayla tekne arası uzaksa bide tekerlekli araba aldınmı teknenin yanına kadar girersin zaten o zaman 2 metre taşıma mesafesinde 25 kg bişey değil.
orhan abı yenı teknenız hayırlı uğurlu olsun marın bot cınarcık kenan abı satar kendısıde ıyı bı abıdır bol balıklı avlar burdanda sıze yardımcı olan arkadaslarada tesekkurler saolsunlar