Sabah 06:30 da ben,Erol ve onun kayınbiraderi Mustafa ile tekneyi denize indirdik.Mustafa'nın kısmetine epeydir mezgitten başka bir şey çıkmayan denizden güzel istavrit aldık.Balık çapari seçmedi,ben beyaz tüylü,Erol ve Mustafa'da da yeşil ağırlıklı karışık sim çapari kullandılk. 50-60 kulaçlarda(dipte) 09:00 'a kadar balık yaptı.Yemli denememizde de Erol iri sayılacak mezgitler aldı.Bu arada zargana da meraya girdi herhalde,av yerine gidene kadar arkadan saldığım ipeğe bir de zargana sarıldı..
Mezgitten bıkan Yalova'lı arkadaşlara duyurulur..
Mehmet abi..guzel bir av olus..
berektli ve afiyet olsun..
bu arada gozunuz aydin..sizlerde de cesit baslamis..
balik cesitli olunca ,av... daha da renkli geciyor..
rastgele
Mehmet abi eline emeğine sağlık , istavritler güzel görünüyor.
Arkadaşımın teknesinin motoru çalınalı beri yaklaşık 1 aydır tekne ile balığa gidemiyorum. Özledim vallahi tekne ile balık tutmayı ama bakalım bu aralar bir motor alır heralde almazsada sizlere başvuracağım sanırım
Tebrikler..
Mehmet abi bereketli olsun.
Mezgitten sonra istavritin çıkması sizin bölgeden avlanan arkadaşlar için güzel haber.
Afiyet olsun. Bol ve keyifli avlar dilerim, rastgele...
Albatros-gr yazdı:Mehmet abi..guzel bir av olus..
berektli ve afiyet olsun..
bu arada gozunuz aydin..sizlerde de cesit baslamis..
balik cesitli olunca ,av... daha da renkli geciyor..
rastgele
uzman42 yazdı:Mehmet abi eline emeğine sağlık , istavritler güzel görünüyor.
Arkadaşımın teknesinin motoru çalınalı beri yaklaşık 1 aydır tekne ile balığa gidemiyorum. Özledim vallahi tekne ile balık tutmayı ama bakalım bu aralar bir motor alır heralde almazsada sizlere başvuracağım sanırım
Tebrikler..
Teşekkürler Hocam herzaman bekleriz..
kasap100 yazdı:Mehmet abi bereketli olsun.
Mezgitten sonra istavritin çıkması sizin bölgeden avlanan arkadaşlar için güzel haber.
Afiyet olsun. Bol ve keyifli avlar dilerim, rastgele...
Teşekkürler Bahadır..
araphüso26 yazdı:yine çekmışsınız istavritleri afiyet olsun sayın abilerim....taze taze tadıda başka olur mübareğin
Kurufasulyeye hayır denebilirmi Hüseyin,gerçekten bir başka oluyor mubarek..
Çok güzel ve çeşitli av olmuş..Bizler böyle şeyler göremiyoruz..Ancak dalarak vurursak çeşit oluyor..Devamlı tek çeşit balık var bizde oltada...Sayenizde hasret gideriyoruz..
köylüm bereketli olsun ramazan üstü güzel olmuş valla ekip güzel çalışıyor iki gün sonra bende 08_16 vardisına başlıyom .16 dan sonra akşam vurgununa çıkarız yada iskede mırmır ve çay keyfi iftardan sonra