Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Tahsin, Sen av gecesinde Levrek'ten yana çok şanslı olmasanda siz bu işi en iyi yapanlardansınız. Kefaller de harikalar. Bak arkadaşlar da aynı şeyleri söylemiş. Sabrınız tekniğiniz azminiz ve tabiiki paylaşımlarınız örnek oluyor. Sizi tekrar tekrar tebrik ediyorum
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Tahsin.Tüm ekibi kutlarım.

Hakikaten güzel av yapmışsınız.Meranız da bereketliymiş.Sizlerden bundan sonra da güzel raporlar geleceği belli.Rastgele..
sağolasın Ufuk hocam.merada balık dönemsel git gel yapıyor.inşallah daha güzel raporlarla geliriz hocam.daha 3-4 kg.lik bir levrek kıstıramadık denk gelmesini bekliyoruz.
iyi temennilerin için teşekkürler hocam.
mariner8 yazdı:
Hepinize tebrikler Tahsin , güzel balıkcılık yapmışsınız , bereketli ve afiyet olsun 
sağol ahmet abi,teşekkürler.
ALTAYLI yazdı:Tahsin, Sen av gecesinde Levrek'ten yana çok şanslı olmasanda siz bu işi en iyi yapanlardansınız. Kefaller de harikalar. Bak arkadaşlar da aynı şeyleri söylemiş. Sabrınız tekniğiniz azminiz ve tabiiki paylaşımlarınız örnek oluyor. Sizi tekrar tekrar tebrik ediyorum
teşekkür ederim Ercan abi,beni onore ediyorsunuz.
abilerimin bu yaklaşımlarından dolayı kendimi daha iyi hissediyorum,güç alıyorum.tüm ekip arkadaşlar adına tekrar teşekkür ederim.
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
tahsincim sabrın ve emeğin için kutlarım ayrıca aynı ruhtaki ekibi de....bundan sonrakiler için rastgele

deniz aşığı yazdı:tahsincim sabrın ve emeğin için kutlarım ayrıca aynı ruhtaki ekibi de....bundan sonrakiler için rastgele

teşekkür ederim abi,sağol.
bir süredir göremiyorum seni hayırdır.yoksa denk mi gelemedik?
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Tahsincim tebrik ederim, balıklar süperrr
bu arada uzun zamandır görmediğim (yaklaşık 20 senedir) ETİTAŞ'tan emekli bir Ramiz abimiz var resimdeki abimize çok benzettim. Bilgi verir misin
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
tahsin ustam grup yine döktürmüş

ellerinize sağlık çokda güzel olmuş devamı gele
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bu yoklukta bundan iyisi olurmu bilmem süper av olmuş tebrikler tüm ekibe selam
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Tahsincim tebrik ederim, balıklar süperrr
bu arada uzun zamandır görmediğim (yaklaşık 20 senedir) ETİTAŞ'tan tadığımız bir Ramiz abimiz vardı. kendisini uzun süredir göremedim, resimdeki abimize çok benzettim. Bilgi verir misin
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
elinize sağlık güzel av olmuş.