Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık Meralarımız...
Değerli Arkadaşlar...

Dün gece rüyamda Alabalık avındaydım..Aşermeye şimdiden başladığıma göre bu kış zor geçecek gibi görünüyor..Şöyle bir hasret gidermeye çalışıp resimlere bakarken (yayınlamadığım çok fazla resim olduğu için yüzlercenin arasından) rastgele seçip gönderdiğim bu resimler o Alabalık meralarının kendine has coğrafyasını ve kırmızı rengin o muhteşem tonlarını bizlere hatırlatmaya kafi gelecektir..

Uzun zamandır bahsetmedik ya...Aşkıma haksızlık etmiş gibi hissettim kendimi...

Her dört resimdeki bölge de ,bir çok sefer Alabalık yakaladığımız yer olmasına rağmen,son resimdeki kayanın altında ,şu anda olduğunu ve beni beklediğini bildiğim ,en az 20 tane boy limiti üstünde Alabalık var..

Ve ben burada resimlere bakıyorum..

Allahım... Sen hepimize sağlıklı bir ömür ver...Şimdilik şu kışı hayırlısı ile çabuk atlatalım..Affet

Sevgiler..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
senin şu resimlere her zaman hayran kaldım ahmet abi harika resimler harika balıklar..bizlerle daha fazla doğa ve balık resmi paylaşmalısın Seerfteşekkürler.
Bul
su doga fotolari mest ediyor insani..
baktikca bakacagi geliyor insanin..
bir yerlerde yanilmazsan Nihat yazmisti galiba..tatli su meralari bir baska oluyor tabiat olarak,deniz meralarinda fotolarda sadece deniz var demisti..
yukaridaki fotolara bakildiginda,ne kadar hakli oldugu bir daha ispatlaniyor..
tesekkurler Ahmet abi..ruya gibi yerler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:senin şu resimlere her zaman hayran kaldım ahmet abi harika resimler harika balıklar..bizlerle daha fazla doğa ve balık resmi paylaşmalısın Seerfteşekkürler.

İlginize teşekkürler Sevgili Nihat..

Çok resim var ve her sene de yüzlerce ilave oluyor biliyorsun..Fırsat buldukça yayınlıyorum..Paylaşmak dersen zaten seve seve yapıyorum..

Selamlar..
Bul
Albatros-gr yazdı:su doga fotolari mest ediyor insani..
baktikca bakacagi geliyor insanin..
bir yerlerde yanilmazsan Nihat yazmisti galiba..tatli su meralari bir baska oluyor tabiat olarak,deniz meralarinda fotolarda sadece deniz var demisti..
yukaridaki fotolara bakildiginda,ne kadar hakli oldugu bir daha ispatlaniyor..
tesekkurler Ahmet abi..ruya gibi yerler

Aynen dediğin gibi sevgili Faruk..

Bambaşka bir dünya..Ben bir bu meralarda bir denizde ,bir su altında,bir ormanda kara avında ...Herbiri ayrı dünya..Hangi tarafa uyum sağlayacağımı şaşırdım..Bu seneden sonra su altı fotoğrafçılığını kısmetse deneyeceğim.. Sen bir de o resimleri gör..

Tam doğru tabiri sen bulmuşsun..Rüya gibi yerler..

İlgine teşekkürler...Selamlar tüm ekibe...
Bul
Sezonun kapanmasına az gününüz kalsada anlaşılan bu yıl sezonu kapatmışsın.Allah sağlık sıhhat versin yeni sezondada harika alabalık avlarını ve avlaklarını bizlerle paylaşırsın.Sağlıcakla kalGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
aygroup yazdı:Aynen dediğin gibi sevgili Faruk..

Bambaşka bir dünya..Ben bir bu meralarda bir denizde ,bir su altında,bir ormanda kara avında ...Herbiri ayrı dünya..Hangi tarafa uyum sağlayacağımı şaşırdım..Bu seneden sonra su altı fotoğrafçılığını kısmetse deneyeceğim.. Sen bir de o resimleri gör..

Tam doğru tabiri sen bulmuşsun..Rüya gibi yerler..

İlgine teşekkürler...Selamlar tüm ekibe...
merakla bekliyoruz Ahmet abi..
fakat su altini cok-cok iyi biliyorum...
17 yaslarinda zipkin avina basladim.......44 yaslarinda bir sey biraktim..veya o beni birakti..
su alti dunyasi buyuleyici
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ahmet abi senin bu rapor ve anlatımlarını görene kadar alabalık avı bana pek sıcak gelmiyordu..ne bileyim o kadar az suyun içinde balı ne arar,varsa bile becerebilirmiyim.zahmetli iş diye düşünüyordum.. ancak alabalık avının yanındaki ekstraları görebilmeyi becerebildiğim an daha yapmasam bile bu av süper bir şekilde cezbetmeye başladı.. sağolasın abi,, civarda uygun yer bulduğumda denemeye başlayacağım..du bakalım ne olacakAlkisSmile
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Ahmet abi senin bu rapor ve anlatımlarını görene kadar alabalık avı bana pek sıcak gelmiyordu..ne bileyim o kadar az suyun içinde balı ne arar,varsa bile becerebilirmiyim.zahmetli iş diye düşünüyordum.. ancak alabalık avının yanındaki ekstraları görebilmeyi becerebildiğim an daha yapmasam bile bu av süper bir şekilde cezbetmeye başladı.. sağolasın abi,, civarda uygun yer bulduğumda denemeye başlayacağım..du bakalım ne olacakAlkisSmile

Canım Kardeşim..

Civarda uygun o kadar çok yer var ki..Ben Tekirdağdan gelip bunları yakalıyorum..Hemen senin burnunun dibinde..

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=10615

Konunun içine girersen zaten öğreneceksin..Çok zahmetli ve hemen yapabileceğin bir iş olmadığı kesin..Ama sen onun yanındakilerden zevk almayı öğrendiğin zaman( ki biliyorsun bunu) herşey kendiliğinden gelişecek..Sen bu işin en doğru yolundan başlamışsın.Tebrik ederim..

Sevgiler...
Bul
ahmet abi dediğin gibi ALLAH sağlık versin kış gelir geçer meraların harika Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,159 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 6,014 08-09-2010, 19:48
Son Yorum: aygroup
  Alabalık av raporlarımız....... aygroup 52 7,035 23-08-2010, 01:38
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 6,828 04-08-2009, 00:23
  Alabalık sezon açılışı...Kampımız... aygroup 22 3,908 06-07-2009, 14:02