Yorumları: 7,892
Konuları: 199
tedirgin SaZaN yazdı:yaw mavrış şimdi yerliyi ecnebiyi boşverde, sabah pazardan 1 kilo barbun ve bir kilo hamsi almıştım,, senin bu tarifi görünce şimdi eve telefon edip uygulamaya geçirtiyorum, yirken seni anarım, eyvallah

Suyunu çektirebilir helede dibini biraz yakabilirsen hayatının en leziz hamsisini yersin

şimdiden afiyet olsun.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
MaVrUşGiL yazdı:Az önce haberlerde izlediğime göre hamsi bollaşmış yerli hamsi hale gelmeye başlamış inceden hatırlatayım dedim
.
Bu arada ilginç olanı haberde yerli hamsi gelmeye başladı! sözüydü yani öncekiler ithalmiydi?
hamsi 20 gündür zebil olmuş vaziyette serkan sen neredesin yaww nasıl haberin olmaz..o kadar bolki bildiğin gibi değil..maşallahı var bu sene hamsinin.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:hamsi 20 gündür zebil olmuş vaziyette serkan sen neredesin yaww nasıl haberin olmaz..o kadar bolki bildiğin gibi değil..maşallahı var bu sene hamsinin.
Abi bolluğundan haberim varda hem site açık hemde NTV yeniymiş gibi bide yerli hamsi yeni gelmeye başladı deyince konu aklıma düşü verdi.
aynen ahmet abi de benim işim çok zor çünkü her sabah işe gelirken ve eve giderken hatta sarıyerde dolaşırken her taraf balıkçı dolu her köşede hamsi tekir ve çinekop satılıyor..haftada 5 gün balık yer durumdayım ve öğlenleride nasıl yapar pişiririm diye düşünüyorum

kesin bu akşamda yedik hamsiyi bu kadar muhabbetten sonra
LeVrEkCi yazdı:aynen ahmet abi de benim işim çok zor çünkü her sabah işe gelirken ve eve giderken hatta sarıyerde dolaşırken her taraf balıkçı dolu her köşede hamsi tekir ve çinekop satılıyor..haftada 5 gün balık yer durumdayım ve öğlenleride nasıl yapar pişiririm diye düşünüyorum
Abi, bi küçük tüp bi tava bide malzemeyi doğramak için bıçakla tahta yeterli.
Misal benim ofiste her daim pişmektedir

gerçi senin mekanda kokuyu götürecek tesisat varmı asıl sorun o?
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:aynen ahmet abi de benim işim çok zor çünkü her sabah işe gelirken ve eve giderken hatta sarıyerde dolaşırken her taraf balıkçı dolu her köşede hamsi tekir ve çinekop satılıyor..haftada 5 gün balık yer durumdayım ve öğlenleride nasıl yapar pişiririm diye düşünüyorum
Sizin o bakımdan seçme şansınızda fazla bizdede ne varsa şansımıza oluyor..

Ne dersen de HAMSİ yemedende olmuyor, her akşamda olmaz ama haftada 2-3 gün gider mübarekde..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
MaVrUşGiL yazdı:Abi, bi küçük tüp bi tava bide malzemeyi doğramak için bıçakla tahta yeterli.
Misal benim ofiste her daim pişmektedir
gerçi senin mekanda kokuyu götürecek tesisat varmı asıl sorun o?
ben arka tarafta dışarıda yapmayı planladımda fırsatım olmadı serkan,
ilk fırsatta malzemeleri hazır edip yapacagım o zamanda öğle yemeklerim şenlenecek
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
ortak atla gel, ben tavayı ayırttım, eve gidince ateşi vericem alttan, boşuna yarına kadar bekleme
tedirgin SaZaN yazdı:ortak atla gel, ben tavayı ayırttım, eve gidince ateşi vericem alttan, boşuna yarına kadar bekleme 
saol ortak kapının önüne geldi el arabasına kasayı yüklemiş satıyor

hanımı aradım ne yemek varsa var farketmez çocuklar yediysede farketmez ben seranın tarifi yapacam isteyen yer istemeyen yemez dedim

bu hafta geç çıktıgım için çocuklar için zor oluyor artık ister yesinler ister yemesinler ben yerim hepsini

birde bu usül hamsi hem çok lezzetli hemde saglıklı oluyor yağda hamsiden çok daha sağlıklı.