Selamlar bugün hava yağmurlu olmasına rağmen yerimde duramadım yağmurluğumu kaptığım gibi Ağlasunda aldım soluğu.3 km dere yukarı 3km de geri dönüş toplam 6 km Ağlasun deresi boyunca avlandım, malzeme olarak 30luk misina 5 nr. mustard iğne ve yem olarak da ciğer kullandım. Avlanırken yağmur bir çoğalıp bir azalıyordu ama doğa yağmurla daha başka bir güzeldi ama yağmurdan dolayı fotoğraf makinesini yanıma alamadım. Burdur'a döndüğümde Alper arkadaşım(alperburdur) fotoğrafımı çekti sizlerle paylaşmak istedim işte tuttuğum alalar...
Yusuf arkadasim,vallahi bravobiz evde otururken boyle baligi ekranda gorecegiz.iyiki siz varsinizda hasret gideriyoruz..afiyet olsun..yem ciger demissin yanilmadiysam..normal dana cigeri mi?
Albatros-gr yazdı:Alper sen neden gitmedin,sende benim gibi iyi hava mi kolluyorsun?
Yok valla abi Yusuf gitmeden önce yanıma uğradı gideceğini söyledi içim kaldı ama dükkanı bırakıp gidemem ki ama napalım nasip bu hafta sonu pazar günü hava iyi olursa Yusufla başka biryere gidecek gibiyiz gerçi yağmurun önemi yok yine de gideceğiz gibi yeter ki yağsın bereket, bakalım abi nasip...
alperburdur yazdı:Yok valla abi Yusuf gitmeden önce yanıma uğradı gideceğini söyledi içim kaldı ama dükkanı bırakıp gidemem ki ama napalım nasip bu hafta sonu pazar günü hava iyi olursa Yusufla başka biryere gidecek gibiyiz gerçi yağmurun önemi yok yine de gideceğiz gibi yeter ki yağsın bereket, bakalım abi nasip...