Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
hıdır yazık olmu yaww benimde başıma gelmişti bir kere sık sık yenilemek lazım takımı ben bu sene her çıkışta yeniliyorum takımı levrek dipte aradıgım için çok takılıyor ne olur ne olmaz yıpranmıştır diye yenilyorum.
bu arada 3.gün yine sabah sabah reis le konuştum levrek haberleri devam ediyor 1 gün kaldı sabredsinler geliyorum 1 gün 27 saat sonra kısmetse peşlerindeyim
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
iyi haberleri ve resimleri bekliyoruz.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
bunlar ne biçim ateşleyici haberler abi yaw...bayram ertesi gidecem oraya..tutacam balıkları..senelik izinimide alıyorum..tam balık zamanı 20 gün balık..offf süper olacak..
inşallah hıdır teşekkürler ben fırsat bulsam meteor orhan arkadaşım ve gürhanla levrek denemeyi çok istioyorum bulundukları meralar meteor küçükçekmece civarı ve gürhan yalova yı çok merak ediyorum levrek olarak kısmet bi fırsat yaratabilsem zaten neler yapacamda olmuyor işte ortaklı çalışmada bazen basıp gidebiliyorsun ama bunu sık sık yapamıyorsun ince işler zor işler ..
levreklerrrrrrrrrrr aklım gitti 3 gündür aklım
BALIK and OZAN yazdı:bunlar ne biçim ateşleyici haberler abi yaw...bayram ertesi gidecem oraya..tutacam balıkları..senelik izinimide alıyorum..tam balık zamanı 20 gün balık..offf süper olacak..
gidicemmi gidecezmi???ben sana levrek tutturacam buna o kadar eminimki sen istiyorsun ben istiyorum isteyince oluyor zaten ve bayramdan sonra artık çaparisini deneriz levregin

) o kadar bol olacak işaretleri geldi şu anda toplam 5-6 tekne çalışıyor ve saglam çalışıyor ozan ben şaşkınım bu hafta sonu benim orada 50 tekne olur haber yayıldıkça yayıldı herkes beni arıyor akrabalardan dogrumu gerçekmi diye adımız çıkmış oradada levrekçiye allaha şükür .haberleri benden teyit ediyorlar.
levreklerrrr

Yorumları: 3,283
Konuları: 164
abi tabi ki gidicez..ama bu gidişle adamlar levrek bırakmıyacak orda..bu kadar tekne balık tutarsa ne olur,bize bişe kalmayacak yine tutamıyıcaz levrek..2 hafta levrek avı yasağı başlatıyorum..sen iletirsin abi otaafa..=)
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Nihat abi, dediğini yaptım dün gece tam 7 saati levrek için ayırdım. Hatda bitane manyak bi istavrite denk geldim, sahilde gezmediği yer bırakmadı tabi bende kamışla onun peşinden
Dipde canlı istavrit ve kayabalığı. Üstde canlı istavrit ve zargana denedim ama yok yok yok.
Bu balık anladığım kadarıyla açıkta geziyor. ( eğerki o civarda olsaydı kesin almıştım almasam bile vururdu en azından)
eşginamavruşgil yazdı:Nihat abi, dediğini yaptım dün gece tam 7 saati levrek için ayırdım. Hatda bitane manyak bi istavrite denk geldim, sahilde gezmediği yer bırakmadı tabi bende kamışla onun peşinden 
Dipde canlı istavrit ve kayabalığı. Üstde canlı istavrit ve zargana denedim ama yok yok yok.
Bu balık anladığım kadarıyla açıkta geziyor. ( eğerki o civarda olsaydı kesin almıştım almasam bile vururdu en azından)
kısmet be serkan herzaman olsa zaten yaşamıştık

)
ozan 30 senedir balık tutuyorum bunun en az minumum 15 senesi levrekle samimi olarak geçti bitmedi.
bizim orası çogu kitaplarda levregin anayurdu olarak geçer türkiye için tabii.
türkiyedeki levrek meralarının 1 numarada başında gelir ve ben orada olmakla çok şanslıyım her zaman diyorum benim şansım direk merada olmak.
eminimki sabredip 5 saat denizde devamlı levrek kovalıyan herkes garanti kesin 100 de yüz en az 1 levrek tutar bunun aksi olmadı olamaz yeterki sabret.
1 kere 5 saat durdum tutamadım o zamanda durarak avlanıyordum ondan .
Yorumları: 891
Konuları: 60
Abi resimleri ve ayrıntıları merakla bekliyoruz.
bu akşam konuştm babamla çok enteresan bişey olmuş levrek tutulan yerde oltaya tek dişli gelmiyormuş 500 metre ötede lüferden geçilmiyormuş tekne başı 10-12 lüfer almış tüm akrabalar.
hayırlısı bekliyorum zaman dolduruyorum inşallah kısmet olurda hafta sonu av yaparım.