Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Salih Reis yazdı:Nihat yeter be kardeşim,
şimdi işi bırakıp balığa kaçacağım ama
insanın da bir çalışma zevki var,
çalışma zevki kalmadı be kardeşim
gelde çalış,
şu anda balıkta olmak vardı anasını satayım 
eh be salih abi bide beni düşün levrekler teknelere kendisi yüzerek geliyormuş ben buradayım ve sadece 110 km uzaktalar ve 1 satte yemleri bile tutulmuş hazır teknede olabilecekken yani toplam 1.5 saat sonra levrek bekler olabilecekken mecburen burada bekliyorum .
aslında işim müsait ortagım var bana karışmaz da babam gelme diyor bi daha aramam diyor beni işimden gücümden ettigi için kızıyor yani gidersem hayatta bi daha bilgi vermez cumayı bekliyecegim mecburen.
ama içimden bir ses bu hafta sonu güzel levrekler alacagımı söylüyor hatta bu duyurulardan sonra herkes ten levrek sesi gelecek diye düşünüyorum 2 gündür her konuda levrek diye bagırıyorum deneyin özellikle marmarada kesin levrek çok şu anda çok eminim çünkü kumburgazda tutuldu ereglide zaten çok ama çok tutuluyor istanbulda konuştugum balıkçı arkadaşlar levrek var diyor.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Nihat kaç kulaç bir derinlikte kurşunsuz su üstü silikon yapıyorsun levrek için ben şöyle düşünüyorum zargana topuna 2 kulaç beden yapiim canlıyı takıp atiim
harun kurşunsuz su üstü silikonu sadece kayalara yakın yerlerde atıyorum yani derinlik kaya arkasında bazen 1 kulaça bazende 10 kulaça kadar çıkabiliyor ama benim orası açık suda fener etrafı oldugu için bu böyle .kıyıdan levrek için en güzel sistem asansör sistemi ama kayalıkta şamandıralı takımla da olabilir yeterki canlı yem yüzsün suda.
seni biryere getirecegim oradan kopamayacaksın hatta oraya yerleşmeyi düşüneceksin harun kıyıdan levrek lüfer ne aklına gelirse devamlı orada oltacı görüyorum tekneyle geçerken.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ah ulen bide şu bizim kızılırmağa yolu düşşe ne iyi olurdu.kesin soluğu orda alırdım
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
LeVReKCi yazdı:harun kurşunsuz su üstü silikonu sadece kayalara yakın yerlerde atıyorum yani derinlik kaya arkasında bazen 1 kulaça bazende 10 kulaça kadar çıkabiliyor ama benim orası açık suda fener etrafı oldugu için bu böyle .kıyıdan levrek için en güzel sistem asansör sistemi ama kayalıkta şamandıralı takımla da olabilir yeterki canlı yem yüzsün suda.
seni biryere getirecegim oradan kopamayacaksın hatta oraya yerleşmeyi düşüneceksin harun kıyıdan levrek lüfer ne aklına gelirse devamlı orada oltacı görüyorum tekneyle geçerken.
Sen hafta sonu giderken benide götür ozaman o dediğin yere bırak su eskiden diskoydu dediğin yermi yoksa hani ıssız adam kesseler kimse duymaz dediğin
Harun yazdı:LeVReKCi yazdı:harun kurşunsuz su üstü silikonu sadece kayalara yakın yerlerde atıyorum yani derinlik kaya arkasında bazen 1 kulaça bazende 10 kulaça kadar çıkabiliyor ama benim orası açık suda fener etrafı oldugu için bu böyle .kıyıdan levrek için en güzel sistem asansör sistemi ama kayalıkta şamandıralı takımla da olabilir yeterki canlı yem yüzsün suda.
Sen hafta sonu giderken benide götür ozaman o dediğin yere bırak su eskiden diskoydu dediğin yermi yoksa hani ıssız adam kesseler kimse duymaz dediğin
orasıda var da başka biyer daha var epeydir gitmiyordum oralara geçen hafta gitttim sen geldin aklıma.
cuma günü yada cumartesi günü ailece gidecegim pazar sabahı arayabilirim seni yada cumartesi akşamı pazar günü hem yerleri sana göstereyim hemde balık tutalım levrek kovalayalım.
erken plan yapamıyorum herşey ogün belli olur hava deniz durumuna göre hareket edelim.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yaz levrekleri mera değişikliğine gideceği için şu sıralar çok saldırgan olurlar ben bu hafta kısmetse çekim yapıcam bakalım ne olucak
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
inşallah hava durumu iyi olurda güzel av yaparsınız levrekte seftem yok banada birgün nasip olur...
bugünde haberler iyi geldi arkadaşlar hafta sonu gelmez oldu kafamı 2 yastık arasına alıp gözlerimi kapatıp bekliyecegim artık
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
ah ah o levreği geçen gece kaçırdım bayağı iri bir şeydi malesef olta beden-köstek düğümünden koptu ne kadar iyi misina kullansamda araya düğüm girdimi kopmaya yatkın oluyor bir dahaki sefere inşallah..